Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους (άυπνους και μη) είμαι σε διαδικασία "προοδευτικής αναβάθμισης" και στο παρών topic θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το tempered glass side panel. Εκτός από την αισθητική (debatable) άντε και την οπτική πρόσβαση σε POST code display/ Error LEDs ή την λειτουργία (ή μη) των fans τι άλλο μπορεί να προσφέρει?

Να σημειώσω πως με ενδιαφέρει πρωτίστως η βέλτιστη λειτουργία και μου είναι ...έως αδιάφορο το trend με τα LED fans και γενικότερα αυτό το "φωτεινό και χαρούμενο" look που βλέπουμε συχνά πυκνά σε reviews ή διαφημίσεις. 😎

Σαν case έχω επιλέξει το Fractal Design Meshify S2 καθότι μου αρέσει το minimal design του, είναι mesh (πρώτο κριτήριο το Airflow) και σκοπεύω να στήσω 280mm ΑΙΟ.  Αν υπάρχουν προτάσεις σε παρεμφερή ποιοτικά cases είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εκτός από το γνωστό θέμα των FPS στα παιχνίδια, τα οποία εκτοξέυονται στο διάστημα μόλις ανάψουν τα rgb 😎 όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά επιλογές προσωπικού γούστου και αισθητικής.
Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το όλο trend κοιτάς για κανονικό πλαϊνό ή έστω smoked glass που δεν θα αφήνει να φαίνονται πολλά πολλά.

Προτάσεις υπάρχουν από όλες τις εταιρείες αλλά είναι γούστα αυτά όπως είπαμε.

Κάτι τελευταίο, το mesh γενικά και μακροπρόθεσμα θα μαζεύει σκόνη που θα φαίνεται.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dpolal είπε

Εκτός από το γνωστό θέμα των FPS στα παιχνίδια, τα οποία εκτοξέυονται στο διάστημα μόλις ανάψουν τα rgb 😎 όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά επιλογές προσωπικού γούστου και αισθητικής.
Από τη στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το όλο trend κοιτάς για κανονικό πλαϊνό ή έστω smoked glass που δεν θα αφήνει να φαίνονται πολλά πολλά.

Προτάσεις υπάρχουν από όλες τις εταιρείες αλλά είναι γούστα αυτά όπως είπαμε.

Κάτι τελευταίο, το mesh γενικά και μακροπρόθεσμα θα μαζεύει σκόνη που θα φαίνεται.

Σωστά αλλά προτιμώ να καθαρίζω το φιλτράκι μια στο τόσο παρά να κάνω υποχώρηση στο airflow ειδικά από τη στιγμή που ζούμε σε μια χώρα όπου το καλοκαίρι χτυπάει 35άρια για πλάκα. 🙂

Δεν έχω δει αν υπάρχει no-mesh κουτάκι που να παρέχει ικανοποιητικό airflow. Έχεις τίποτε υποψιν?

9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Ευχαριστώ  για την πρόταση - το έχω ήδη σε άλλο σύστημα. Πολύ καλό case αλλά ένα (μικρό) κλικ κάτω σε ποιότητα υλικών κατασκευής συγκριτικά με πιο premium προτάσεις (πχ Corsair, ΝΖΧΤ, Fractal). Βέβαια περιλαμβάνει τους 200mm fan (και fan controller) γεγονός που το κάνει πολύ ελκυστικό για αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...