Nero55 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν, έσπασα το μόνιτορ της φωτογραφίας πετώντας το ποντίκι... Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί από εγγύηση?(που από όσο ξέρω δεν καλύπτεται) Γίνεται επισκευή ή πάω για καινούρια? Αγορασμενη από πλαίσιο, θα πάρω τηλ και θα ρωτησω τι παίζει αλλά είπα να ρωτήσω και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Η επισκευή πιθανότατα θα κοστίσει όσο η αγορά καινούργιου. Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω κάποια στιγμή 10 Anger Management Lessons No One Should Miss Αααα, γράψε και με μια κάμερα τις αντιδράσεις από το Πλαίσιο όταν ζητήσεις κάλυψη εντός εγγύησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Nero55 είπε Λοιπόν, έσπασα το μόνιτορ της φωτογραφίας πετώντας το ποντίκι... Νομίζω χρειάζονται περισσότερα details =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Nero55 είπε Λοιπόν, έσπασα το μόνιτορ της φωτογραφίας πετώντας το ποντίκι... Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί από εγγύηση?(που από όσο ξέρω δεν καλύπτεται) Γίνεται επισκευή ή πάω για καινούρια? Αγορασμενη από πλαίσιο, θα πάρω τηλ και θα ρωτησω τι παίζει αλλά είπα να ρωτήσω και εδω Κατά περιόδους, έχω βρει φθηνά ανταλλακτικά εδώ, ενώ κάνουν και κατ' οίκον επισκευές. https://www.itsys.gr/ Κάνε τους ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δεν καλύπτεται απο την εγγύηση σε καμια περίπτωση, εκτος και αν εχεις κάποιον φιλο στο πλαισιο και αναλάβει να σου κανει την σκατζα. Κατα τ'αλλα ολα τα πάνελ υπάρχουν σε ανταλλακτικά, το μονο που διαφέρει με τις ασυνήθιστες διαστάσεις ειναι ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Thulogur είπε ολα τα πάνελ υπάρχουν σε ανταλλακτικά Really? κόστος? 1 ώρα πριν, Thulogur είπε εκτος και αν εχεις κάποιον φιλο στο πλαισιο και αναλάβει να σου κανει την σκατζα Really? Καλή φάση να απαντάμε ότι μας κατεβάσει η γκλάβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 πιο μοντελο ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nero55 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, postfire είπε πιο μοντελο ειναι? LG 29UM69G Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση της lg, προφανως δεν το καλυπτει η εγγυηση και πρεπει να ρωτησω το τοπικο service ποσο κοστιζει η επισκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν θες να την φτιαξεις βγαλε το καπακι πισω δες τον κωδικο απο πισω που γραφει πανω στην οθονη και ψαξε στο εβαυ πιστευω 70-80 ευρω θα κανει ειναι κριμα με 80 περιπου να μην την φτιαξεις εστω αν ειναι να μεινει σε αχρηστια κανε αυτη την προσπαθεια Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από postfire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiaraossis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Exo kai ego ena monitor samsung kai den ksero pou mporo na to episkeuaso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, tsiaraossis είπε Exo kai ego ena monitor samsung kai den ksero pou mporo na to episkeuaso για αρχή γράφε ελληνικά και όχι greeklish ότι αφορά την ερώτηση σου σε εξουσιοδοτημένο σέρβις της samsung ή σε τεχνικό που επισκευάζει οθόνες υπολογιστή ή αν πιάνουν τα χέρια σου αγοράζεις τα ανταλλακτικά από το εξωτερικό και τα αλλάζεις εσύ. Στις 25/1/2020 στις 2:31 ΠΜ, Nero55 είπε Λοιπόν, έσπασα το μόνιτορ της φωτογραφίας πετώντας το ποντίκι... Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί από εγγύηση?(που από όσο ξέρω δεν καλύπτεται) Γίνεται επισκευή ή πάω για καινούρια? Αγορασμενη από πλαίσιο, θα πάρω τηλ και θα ρωτησω τι παίζει αλλά είπα να ρωτήσω και εδω μου θυμίζεις έναν φίλο μου... καλή τύχη εννοείται ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση αυτό θεωρείται κακή χρήση άρα και τον ιδιοκτήτη του πλαισίου να έχεις μπάρμπα δεν υπάρχει περίπτωση να σου την καλύψει ή ψάχνεις αυτό που σου είπαν και το αλλάζεις εσύ ή κάποιος που πιάνουν τα χέρια του ή βρίσκεις τεχνικό να σου την φτιάξει με το ανάλογο κόστος ή αγοράζεις νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiaraossis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 27/8/2020 στις 11:10 ΠΜ, ikorolis είπε για αρχή γράφε ελληνικά και όχι greeklish ότι αφορά την ερώτηση σου σε εξουσιοδοτημένο σέρβις της samsung ή σε τεχνικό που επισκευάζει οθόνες υπολογιστή ή αν πιάνουν τα χέρια σου αγοράζεις τα ανταλλακτικά από το εξωτερικό και τα αλλάζεις εσύ. μου θυμίζεις έναν φίλο μου... καλή τύχη εννοείται ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση αυτό θεωρείται κακή χρήση άρα και τον ιδιοκτήτη του πλαισίου να έχεις μπάρμπα δεν υπάρχει περίπτωση να σου την καλύψει ή ψάχνεις αυτό που σου είπαν και το αλλάζεις εσύ ή κάποιος που πιάνουν τα χέρια του ή βρίσκεις τεχνικό να σου την φτιάξει με το ανάλογο κόστος ή αγοράζεις νέα. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα του εξωτερικού που μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tsiaraossis είπε Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα του εξωτερικού που μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικό; αυτού του είδους τα ανταλλακτικά συνήθως πρώτα τα ψάχνεις στο google και μετά λογικά θα τα βρεις στο e-bay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimas_1989 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) L Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από Jimas_1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα