Muhammad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 προσπαθώ σε laptop hp probook 6360b να κάνω να δουλέψει το face recognition. υποψιάζομαι ότι δε γίνεται διότι μου βγάζει ότι δε μπορεί να βρει συμβατή κάμερα. οπότε ρωτάω για επιβεβαίωση. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει στο συγκεκριμένο laptop? win 10 pro έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilaMouVromika Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Τσέκαρε αυτό https://windowsreport.com/face-recognition-not-working/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 30/1/2020 στις 10:49 ΠΜ, MilaMouVromika είπε Τσέκαρε αυτό https://windowsreport.com/face-recognition-not-working/ Θα το κοιτάξω αλλά το θέμα είναι να μην αρχίζω να σκαλίζω αν η κάμερα δεν είναι συμβατή. Νομίζω ότι δε κάνουν όλες οι κάμερες και μιλάμε για υπολογιστή που κυκλοφόρησε το 2011 οπότε η πιθανότητες να είναι συμβατή είναι ελάχιστες. αν ισχύει κιόλας ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη IR, δεν ασσχολούμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Όλα παίζουν. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σε λάπτοπ Dell μοντέλο του '15. Έψαξα λιγάκι στο yt και βρήκα αυτό . Το απόγευμα θα το δοκιμάσω και θα σου πώ αν είχε αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 εμένα μου βγάζει ότι δε βρίσκει συμβατή κάμερα μου έβγαζε για το fingerprint ότι δεν είναι διαθέσιμο αλλά πέρασα drivers και δουλεύει. αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε. θα το κοιτάξω κι εγώ αλλά πολύ φοβάμαι ότι θέλει συγκεκριμένες κάμερες για να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilaMouVromika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το έψαξα λιγο παραπάνω το θέμα και διάβασα οτι είναι καθαρά θέμα hardware απο την στιγμή που όλοι οι drivers είναι ενημερωμένοι. Εκτος και αν βάλεις καμερα τύπο IR όπως ανέφερες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από MilaMouVromika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα