Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα του τίτλου στα 299€ με 3 χρόνια εγγύηση από το Πλαίσιο για λίγες ώρες ακόμα. 

Στο Σκρουτζ δεν υπάρχει και δεν ξέρω αν είναι προσφορά αφού δεν βλέπουμε σύγκριση τιμής. Αν δεν είναι προσφορά ας διαγραφεί. 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire/sapphire-vga-radeon-rx-5600-xt-pulse-6gb_3382818

Επεξ/σία από notist
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι μια τιμια επιλογη με μικρη διαφορα απο την 5700 στα του performance απο επωνυμο καταστημα με 3 χρονια εγγυηση. Η pulse ειναι απο τις καλες υλοποιησεις στις navi. Ειναι στα ισα με 2060 αναλογα τα παιχνιδια ειναι μια η αλλη.

Δημοσ.

Τοσο εχει και απο Γερμανια παντως https://geizhals.eu/sapphire-pulse-radeon-rx-5600-xt-11296-01-20g-a2211877.html

Το μονο καλο στην περιπτωση του Πλαισιου ειναι οτι προσφερει 3χρονια εγγυηση,μιας και η Sapphire δινει κανονικα μονο 2.

Δυστηχως απο οτι βλεπω δεν δινει δωρεαν καποιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Στη σελίδα της sapphire έχει έτοιμο bios update που ανεβάζει τις επιδόσεις της κάρτας. Τώρα δεν ξέρω αν είναι το καλό bios .

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε

Όλες έχουν update.

Tο καλό το bios ποιο είναι;

45 λεπτά πριν, notist είπε

Στη σελίδα της sapphire έχει έτοιμο bios update που ανεβάζει τις επιδόσεις της κάρτας. Τώρα δεν ξέρω αν είναι το καλό bios .

ενα bios εχει βγει μονο και ειναι αυτο που ανεβαζει τις επιδοσεις

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-gddr6#F13541FAFD8B4E19AE4FBFF68358829B

Δημοσ.
1 hour ago, denthnpalevw said:

Αναλυσε λιγάκι αν μπορεις

Έχει βγάλει ένα firmware update η AMD το οποίο αυξάνει της επιδόσεις της κάρτας κάνοντας ουσιαστικά overclock. Επειδή την κίνηση αυτή η AMD την έκανε τελευταία στιγμή κάποιες κάρτες έχουν γίνει shipped στους retailers με το παλιό firmware. Σε κάθε περίπτωση το update θα είναι διαθέσιμο online για να το κάνει όποιος το επιθυμεί...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johniem είπε

Έχω μια rx590 αξίζει η αναβάθμιση η να την αφήσω για τις επόμενες γενιές; 

Αξιζει πας σε ενα 40% πανω απο την 590.

Spoiler

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί το θέωρουμε προσφορά στην Ελληνική αγορά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός; Περιμένετε να την φέρει και κανείς άλλος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, snips είπε

Γιατί το θέωρουμε προσφορά στην Ελληνική αγορά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός; Περιμένετε να την φέρει και κανείς άλλος.

Γιατι εχει msrp 279. Με το ΦΠΑ παει πανω απο 300 ευρω οποτε για νεα καρτα στα 299 απο μεγαλο καταστημα με 3 χρονια εγγυηση δεν ειναι ασχημα. Σε 2 μηνες πολυ πιθανως να εχει κατω απο 280 σε μαγαζια του skroutz αλλα εκεινα δινουν 2 χρονια εγγυηση επισημη απο sapphire και αντε να βγαλεις ακρη. Ειναι τιμια καρτα για αυτα που δινει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...