Προς το περιεχόμενο

Streamload Gift Certificate

saxo vts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επικοινώνησε με την εταιρία και ζήτα να γίνει ακύρωση του gift certificate. Αν δεν γίνεται τίποτα, επικοινώνησε με την τράπεζα σου και κάνε αίτηση για dispute-fraud. Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, θα τα πάρεις πίσω. Στην χειρότερη, να κόψουν τις συναλλαγές μέσω Ιντερνετ στην κάρτα σου.

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Επικοινώνησε με την εταιρία και ζήτα να γίνει ακύρωση του gift certificate. Αν δεν γίνεται τίποτα, επικοινώνησε με την τράπεζα σου και κάνε αίτηση για dispute-fraud. Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, θα τα πάρεις πίσω. Στην χειρότερη, να κόψουν τις συναλλαγές μέσω Ιντερνετ στην κάρτα σου.[/quote']

paidia ayto to thema kanonistike,ta lefta ,oy ta pira pisw,to thema einai oti egv kserw ayto ton ADRAKLA kai ksero to email toy kai kapioa morfh

adsl.xxx.xxx.citanet.com.cy,

opoy ayto thelw na mathw pws tha to xreisimopiisw gia na ton steilw adiabasto

Δημοσ.

paidia ayto to thema kanonistike' date='ta lefta ,oy ta pira pisw,to thema einai oti egv kserw ayto ton ADRAKLA kai ksero to email toy kai kapioa morfh

adsl.xxx.xxx.citanet.com.cy,

opoy ayto thelw na mathw pws tha to xreisimopiisw gia na ton steilw adiabasto[/quote']

Αν θες να:

1) Τον τρομάξεις: Του στέλνεις ένα e-mail

2) Τον τρέξεις: Επικοινωνείς με την Cytanet (http://www.cytanet.com.cy) δίνοντας την IP και την ώρα στην οποία ήταν σε αυτή την IP (εκτός αν είναι static) και θα τον πάρουν τηλέφωνο, στην χειρότερη θα του κλείσουν τον λογαριασμό

3) Τον στείλεις αδιάβαστο: Παίρνεις δικαστική εντολή, την δίνεις στην Cytanet και σου δίνουν τα στοιχεία του, οπότε τον παίρνεις τηλέφωνο

4) Τον στείλεις και να μην ξαναέρθει: Μήνυση.

Δημοσ.

λοιπον email του εστειλα αλλα ειναι τοσο ΑΝΔΡΑΣ που δεν μου εχει απαντηση,χθες εστειλα στην cytanet και περιμενω τι θα μου πουνε.

ζητησα απο το στρεαμλοαδ τα στοιχεια του αλλα μου ειπαν οτι αυτο δεν γινετε.

ηθελα να ξερα γιατι δεν γινετε?

παντως θα κανω οτι ειναι δυνατον για να του δειξω ποσο ΦΛΩΡΟΣ ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...