Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gjp1000 είπε

δηλαδη εγω που πουλαω ενα gsxr1000r. του 2019 με 5000. km.πρεπει να την  δινω βολτα σε καθε υποψηφιο αγοραστη..... μαλιστα.....

Εσύ θα αγόραζες μια μηχανή, ειδικά σαν την δικιά σου, χωρίς να την οδηγήσεις; Μάλιστα.... 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Εσύ θα αγόραζες μια μηχανή, ειδικά σαν την δικιά σου, χωρίς να την οδηγήσεις; Μάλιστα.... 

βεβαια την οδηγει ο μηχανικος μου και μου λεει αν ειναι οκ και την προηγουμενη. gsxr 750 που πουλησα την οδηγησε ο μηχανικος του παιδιου που την αγορασε και ολα  καλα  δεν αντιμετωπισε κανενα θεμα και ενα πορσε που πηρα φετος το οδηγησε ο μηχανικος της spot w  και μου εδωσε το οκ να το παρω παλι κανενα προβλημα

Να ξερεις οτι υπαρχουν τρελα λαμογια εκει εξω δεν ειναι ολοι νορμαλ σαν εσενα  ο  αλλος ειχε ντυθει μηχανικος και ειχε δωσει ραντεβου με υποψηφιο πωλητη να αγορασει το μηχανακι του εξω απο ενα συνεργειο μοτο την πηρε βολτα και δεν ξαναφανηκε το παιδι ανησυχησε μπηκε μεσα στο συνεργειο και ρωτησε τι εγινε ο δικος σου αργει ποιος δικος μου λεει ο τυπος στο συνεργειο 2 ειμαστε  δεν υπαρχει αλλος εχει και συνεχεια το μηχανακι βρεθηκε μετα απο κανα 6μηνο να κουβαλαει οαρανομες ουσιες στα συνορα ο ιδιοκτητης την πηρε μετα απο  κανα 3 χρονια καταλαβαινεις σε τι κατασταση

Δεν ειναι ολοι καλοπροαιρετοι σαν εσενα  

Επεξ/σία από gjp1000
  • Like 2
Δημοσ.

Δε δινεις ποτε το μηχανακι στον αλλον, μονο ο μηχανικος το παιρνει.

Δεν ειναι ασφαλισμενο το μηχανακι για να το οδηγει αλλος πρωτον,

και εχουν γινει πολλα σκηνικα  π.χ. του λεει ο δηθεν αγοραστης να ανεβουμε και οι δυο μαζι επανω και τον πεταξε κατω, πλαστες ταυτοτητες και μην τον ειδατε κοκ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanasisxask είπε

αν θελει την παει στον μηχανικό και ο μηχανικός την ελέγχει την οδηγάει αυτό ειναι το σωστό

Δημοσ.

Παιδιά δεν σας καταλαβαίνω... Εσείς θα αγοράζατε μηχανή χωρίς να την πάτε έστω μια βόλτα. Άντε όχι εσείς. Ο μηχανικός τουλάχιστον...Πως περιμένετε να την πάρει ο άλλος χωρίς να την οδηγήσει και μάλιστα λέτε και ''ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΑΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ''...

Εγώ Θεσσαλονίκη μένω (δεν είναι δα και μικρή πόλη να πεις δεν παίζουν λαμογιες γιατί γνωριζόμαστε όλοι) και όσες φορές πούλησα ή αγόρασα μηχανάκι πάντα (ΟΛΟΙ όμως) ήταν σύμφωνοι στο να την πάρει μια μικρή βόλτα ο αγοραστής πριν την αγοράσει. Δυο φορές μόνο δεν έγινε. Ένας αγοραστής που του πούλησα μηχανάκι όταν του είπα ''πάρτην καμια βόλτα'' μου απάντησε πως είναι μηχανικός και άκουσε το μοτερ οπότε δε χρειάζεται , όλα τα άλλα στρώνονται. Και μια φορά με μένα ως αγορασή τώρα το έδωσα στο μηχανικό να το οδηγήσει γιατί ήταν η πρώτη μου μεγάλη μηχανή και είχα ένα άγχος αν θα την κουμαντάρω (την έκανα μια μικρή γύρα σε μια αλάνα και πάλι βέβαια).

ΥΓ συνήθως εγώ όταν αγοράζω την πάω στον μηχανικό μου να την οδηγήσει και εγώ κάνω καμια γύρα το τετράγωνο για να δω αν μου κάθεται καλά η αίσθηση. Όταν είμαι πωλητής δέχομαι και τα ανάλογα προφανώς. Τώρα τι να σας πω. Άμα ο άλλος με δείξει πλαστά χαρτιά , με πάρει από κλεμμένο κινητό , εγώ έχω δει τα μούτρα του και στη δοκιμή την πάρει και γίνει καπνός ε τι να πω....Το πιστεύω ότι έχει γίνει αλλά ειλικρινά δεν βλέπω πως γίνεται αλλιώς να γίνει αγοραπωλησία χωρίς δοκιμή...

ΥΓ2 Οι μόνες συμβουλές που έχω σαν μέση λύση είναι. Συνάντηση σε πολυσύχναστα μέρη. Και οδήγηση από τον μηχανικό.

Δημοσ.

Τα λεφτά στο χέρι, κατάλληλο δίπλωμα οδήγησης και κράνος και το δίνω βόλτα σε όποιον θέλει. Σε καμία περίπτωση δεν ανεβαίνω δικάβαλο. Όποιος διαφωνεί ας κοιτάξει αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...