Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, bigoulas είπε Δεν παίζει αυτό. Όποιος ψάχνει για μεταχειρισμένο θα προσπαθήσει να δει όσα περισσότερα μπορέσει. Στον μηχανικό, που θα τον πληρώσει, θα πάει μόνο όποιο θεωρεί ότι αξίζει. Οπότε πρώτα θα το ελέγξει αυτός και σίγουρα θα θελήσει να το οδηγήσει. Απλά κάθεσαι πίσω και πάτε παρέα. Για κανενα λογο δεν αφηνουμε να πιασει τιμονι ο αλλος, ουτε καν ο μηχανικος. Σε περίπτωση που γινει ατυχημα εσυ θα τρεχεις και θα πληρωσεις κ απ τη τσεπη σου
thanasisxask Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Έχω αγοράσει μεταχειρισμένα μηχανάκια και μου τα έδωσαν να τα οδηγήσω, μόνος μου κιόλας. Αν δεν μου το έδινε για δοκιμή, να είναι και αυτός μαζί, εγώ θα έφευγα δεν θα το αγόραζα. 1
vilfer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Αυτά θέλω ν' αποφύγω, το ρίσκο και την αβεβαιότητα, γι' αυτό προτιμώ να το δώσω σε κάποιον έμπορο. Πάντως, κι εγώ αν ήθελα να κάνω κάποια αγορά μεταχειρισμένου οχήματος θα ήθελα να το οδηγήσω πρώτα. Πώς εξασφαλίζομαι, όμως, απέναντι στον υποψήφιο αγοραστή; Ποιος μου λέει ότι θα μου επιστρέψει τη μηχανή και δεν θα τον ψάχνω μετά;😟
bigoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vilfer είπε Αυτά θέλω ν' αποφύγω, το ρίσκο και την αβεβαιότητα, γι' αυτό προτιμώ να το δώσω σε κάποιον έμπορο. Πάντως, κι εγώ αν ήθελα να κάνω κάποια αγορά μεταχειρισμένου οχήματος θα ήθελα να το οδηγήσω πρώτα. Πώς εξασφαλίζομαι, όμως, απέναντι στον υποψήφιο αγοραστή; Ποιος μου λέει ότι θα μου επιστρέψει τη μηχανή και δεν θα τον ψάχνω μετά;😟 Στον έμπορο θα πουλήσεις πολύ φθηνά. Ιδιώτης που θα την αγοράσει χωρίς να τη δοκιμάσει δεν υπάρχει. Εξαιρούνται οι γνωστοί απατεώνες από μακρυά που σου κάνουν κατάθεση τα λεφτά και τα μεταφορικά και μόλις στείλεις τη μηχανή την χάνεις και αυτή και τα λεφτά. Αφού ελέγξεις πως έχει δίπλωμα θα πάτε βόλτα μαζί και θα οδηγήσει ο αγοραστής. Αν δεν θες να ανέβεις εσύ για κάποιο λόγο στην μηχανή, κρατάς την ταυτότητά του, αφού την ελέγξεις ότι αντιστοιχεί στο ίδιο πρόσωπο. Αν έχει και κάποιον φίλο του μαζί, αυτός περιμένει μαζί σου. Σε καμία περίπτωση δεν φεύγουν για δοκιμή μαζί και οι δύο. Το καλύτερο είναι να έχεις κι εσύ κάποιον δικό σου μαζί για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν αρνηθείς τη δοκιμή το πρώτο που θα σκεφτεί είναι πως έχει πρόβλημα η μηχανή και θες να τον κοροϊδέψεις. Ο μηχανικός πληρώνεται για τον έλεγχο, οπότε στον μηχανικό θα πάει για το τελικό τσεκάρισμα μόνο το μηχανάκι που ο ίδιος πιστεύει πως αξίζει να αγοράσει. 13 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Για κανενα λογο δεν αφηνουμε να πιασει τιμονι ο αλλος, ουτε καν ο μηχανικος. Σε περίπτωση που γινει ατυχημα εσυ θα τρεχεις και θα πληρωσεις κ απ τη τσεπη σου Δεν άγόρασα ποτέ κάποιο όχημα χωρίς δοκιμή, ούτε υπήρξε κάποιος που αγόρασε από εμένα και δεν θέλησε να το δοκιμάσει...και ούτε θα υπάρξει ποτέ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, bigoulas είπε Στον έμπορο θα πουλήσεις πολύ φθηνά. Ιδιώτης που θα την αγοράσει χωρίς να τη δοκιμάσει δεν υπάρχει. Εξαιρούνται οι γνωστοί απατεώνες από μακρυά που σου κάνουν κατάθεση τα λεφτά και τα μεταφορικά και μόλις στείλεις τη μηχανή την χάνεις και αυτή και τα λεφτά. Αφού ελέγξεις πως έχει δίπλωμα θα πάτε βόλτα μαζί και θα οδηγήσει ο αγοραστής. Αν δεν θες να ανέβεις εσύ για κάποιο λόγο στην μηχανή, κρατάς την ταυτότητά του, αφού την ελέγξεις ότι αντιστοιχεί στο ίδιο πρόσωπο. Αν έχει και κάποιον φίλο του μαζί, αυτός περιμένει μαζί σου. Σε καμία περίπτωση δεν φεύγουν για δοκιμή μαζί και οι δύο. Το καλύτερο είναι να έχεις κι εσύ κάποιον δικό σου μαζί για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν αρνηθείς τη δοκιμή το πρώτο που θα σκεφτεί είναι πως έχει πρόβλημα η μηχανή και θες να τον κοροϊδέψεις. Ο μηχανικός πληρώνεται για τον έλεγχο, οπότε στον μηχανικό θα πάει για το τελικό τσεκάρισμα μόνο το μηχανάκι που ο ίδιος πιστεύει πως αξίζει να αγοράσει. Δεν άγόρασα ποτέ κάποιο όχημα χωρίς δοκιμή, ούτε υπήρξε κάποιος που αγόρασε από εμένα και δεν θέλησε να το δοκιμάσει...και ούτε θα υπάρξει ποτέ. αυτο ειναι δικο σου ρισκο και νοοτροπια του τοπου σου. εδω που μενω δεν υπαρχει περιπτωση να σ αφησουν να οδηγησεις, κανενας. δεν μου απαντησες ομως, τι γινεται αμα το ριξει? θα τρεχεις στα δικαστηρια για τα πλαστικα? αμα γινει μαλακια και τρακαρει το ξερεις οτι ο μονος που εχει ευθυνη εισαι εσυ? η ασφαλιστικη εσενα θα κυνηγαει και θα σου πει τωρα πληρωνεις αμα θες κυνηγα μετα τον αλλον. προς τον ΤΣ και οποιον δε θελει να εχει τρεχαματα, το μηχανακι ΔΕΝ το οδηγαει κανενας περα απο τον ιδιοκτητη. ολα τα αλλα ειναι ρισκο
bigoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε αυτο ειναι δικο σου ρισκο και νοοτροπια του τοπου σου. εδω που μενω δεν υπαρχει περιπτωση να σ αφησουν να οδηγησεις, κανενας. δεν μου απαντησες ομως, τι γινεται αμα το ριξει? θα τρεχεις στα δικαστηρια για τα πλαστικα? αμα γινει μαλακια και τρακαρει το ξερεις οτι ο μονος που εχει ευθυνη εισαι εσυ? η ασφαλιστικη εσενα θα κυνηγαει και θα σου πει τωρα πληρωνεις αμα θες κυνηγα μετα τον αλλον. προς τον ΤΣ και οποιον δε θελει να εχει τρεχαματα, το μηχανακι ΔΕΝ το οδηγαει κανενας περα απο τον ιδιοκτητη. ολα τα αλλα ειναι ρισκο Πολύ ενδιαφέρων αυτό. Πες μου από που είσαι αν έχω κανά σαράβαλο να έρθω να το πουλήσω εκεί που δεν θα το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μηχανη δε δινεις σε κανεναν. Οι περιπτωσεις που τη πηραν και εξαφανιστηκαν πολλες. Και μενεις εσυ με τη πλαστη ταυτοτητα η τη κλεμμενη. Επισης και συνοδηγος να εισαι,σε παει πουθενα να σε ξεμοναχιασει ,εχει ενα καλοπαιδι μαζι,σε πετανε κατω τη περνουν και φευγουν. Αυτα εχουν γινει ,δε λεω ιδεες. Εγω οταν πηρα τη μηχανη,μου ειπε ο ανθρωπος οτι δε στη δινω να την οδηγησεις. Τη πηγα συνεργειο,την ειδε ο μαστορας,τη πηρε βολτα ,μου ειπε ειναι οκ και τη πηρα. Τωρα αν καποιος θελει να διακινδυνεψει να χασει και το πεπονι και το μαχαιρι,ας το κανει. Μη μπει μετα ομως να γραφει,με εξαπατησαν και αν δειτε μηχανη με τη ταδε πινακιδα,παρτε τηλ αστυνομια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Εδω αμάξια κλέβουν με το που κατεβει ο κάτοχος για να οδηγήσει ο αγοραστής και μέχρι να πάει στην θέση του συνοδηγου γίνεται μπουχός.
georgeγ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 η μεση λυση ειναι να πατε βολτα σε κεντρικες οδους με οδηγο τον πωλητη
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, georgeγ είπε η μεση λυση ειναι να πατε βολτα σε κεντρικες οδους με οδηγο τον πωλητη Η μεση λυση ειναι να το δει ο μηχανικος 1 ώρα πριν, bigoulas είπε Πολύ ενδιαφέρων αυτό. Πες μου από που είσαι αν έχω κανά σαράβαλο να έρθω να το πουλήσω εκεί που δεν θα το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Φυσικα, ιλιον. Εδω κλεινουμε ραντεβου εξω απο το μαστορα, το κοιταει ο αγοραστης, το ελεγχει ο μαστορας κλπ. Μπορουμε να παρακαμψουμε το πρωτο βημα, πηγαινε το απ ευθειας στο μαστορα και πες μας μετα τι σου ειπε για το σαραβαλο σου Συγνωμη δηλαδη γιατι πρεπει να εξηγουμε τα αυτονοητα? Αμα ενα οχημα εχει προβλημα δε φαινεται δηλαδη στο μαστορα? Πρεπει πρωτα να το οδηγησει ο καθε τυχαρπαστος? Ξεκόλλα
georgeγ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Η μεση λυση ειναι να το δει ο μηχανικος προσωπικα δεν χρειαζομαι μηχανικο ειμαι αρκετα εμπειρος ωστε να αναγνωρισω ελλατωματα του οχηματος χωρις καν να το οδηγησω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, vilfer είπε Αυτά θέλω ν' αποφύγω, το ρίσκο και την αβεβαιότητα, γι' αυτό προτιμώ να το δώσω σε κάποιον έμπορο. Πάντως, κι εγώ αν ήθελα να κάνω κάποια αγορά μεταχειρισμένου οχήματος θα ήθελα να το οδηγήσω πρώτα. Πώς εξασφαλίζομαι, όμως, απέναντι στον υποψήφιο αγοραστή; Ποιος μου λέει ότι θα μου επιστρέψει τη μηχανή και δεν θα τον ψάχνω μετά;😟 Δώστο σε κάποιον έμπορο αν δεν το έχεις και πολύ με αγγελίες. Στις αγγελίες θα σε πρήξουν διάφοροι που θα κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά και να τους κόψεις κάτι(από λίγα μέχρι πολλά) μέχρι αυτοί που θα σου πουν να την πας να την κοιτάξουν σε παρκινγκ και θα φύγεις χωρίς μηχανή και λεφτά. Υπάρχει και η περίπτωση να εμφανιστεί κάποιος σωστός που ξέρει και να σου την πάρει αλλά είναι μειοψηφία.
VonLoutsos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Θα προτεινω την καλύτερη λύση. Κράτα το μηχανάκι να κυκλοφορείς στο κέντρο και τα πέριξ, και καθυστέρησε την αγορά αυτοκινήτου για μερικους μήνες.
vilfer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Θα προτεινω την καλύτερη λύση. Κράτα το μηχανάκι να κυκλοφορείς στο κέντρο και τα πέριξ, και καθυστέρησε την αγορά αυτοκινήτου για μερικους μήνες. Αυτό δεν γίνεται. Πρώτον, από τότε που άρχισε η κρίση, η οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων έχει πάρει την κατηφόρα. Όχι ότι πριν φημιζόμασταν για την ευγένειά μας και την συμμόρφωσή μας απέναντι στον ΚΟΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια, πραγματικά φοβάμαι να ανέβω στη μηχανή. Κάθε μέρα κάποιος θα μου πεταχτεί από Στοπ, κάποιος θα περάσει το κόκκινο με χαρακτηριστική ευκολία και κάποιος θα πάει να με πατήσει, τρακάρει, ρίξει με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς. Μου αρέσει πολύ η μηχανή, όλη μου τη ζωή μηχανές οδηγούσα, από BMW μέχρι Vespa, αλλά όσο κι αν μου αρέσει πιο πολύ μου αρέσει η ζωή. Αφήνω τη μηχανή-και την υπέροχη αίσθηση οδήγησης που μου δίνει-με μαύρη καρδιά, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Δεύτερον, έχω κλείσει ήδη το αυτοκίνητο. Κανονικά ήταν να το παραλάβω αρχές Μαρτίου, αλλά ο αντιπρόσωπος μ' ενημέρωσε ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στην παραπάνω έκδοαση. Μου έκανε μια απίστευτη προσφορά και το έκλεισα. Εν ολίγοις, το αμάξι θα είναι σε 7-10 ημέρες στην αντιπροσωπεία κι εγώ έμεινα με τη μηχανή. Αυτός είναι και ο λόγος που βιάζομαι να τη δώσω και είμαι διαθετιμένος να ρίξω (σε λογικά πλαίσια) την τιμή της. 1
gjp1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Στις 25/1/2020 στις 7:51 ΠΜ, thanasisxask είπε Έχω αγοράσει μεταχειρισμένα μηχανάκια και μου τα έδωσαν να τα οδηγήσω, μόνος μου κιόλας. Αν δεν μου το έδινε για δοκιμή, να είναι και αυτός μαζί, εγώ θα έφευγα δεν θα το αγόραζα. δηλαδη εγω που πουλαω ενα gsxr1000r. του 2019 με 5000. km.πρεπει να την δινω βολτα σε καθε υποψηφιο αγοραστη..... μαλιστα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα