GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ωραια. Δηλαδη πως βασιζονται; Με τον νόμο των πιθανοτήτων. Έχω ελεύθερα χρήματα (καταθέσεις ταμιευτηρίου) δηλαδή 100κ. Άρα το max να σηκωθούν ταυτόχρονα είναι πχ 50κ. Επομενως τα άλλα 50κ είναι σαν κλειστά.
nik416 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτοί που έχασαν το 50% του μισθού τους ούτε δικαίωμα υπαγωγής στον νόμο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά είχαν, ούτε υπήρχε λόγος να χάσουν το σπίτι τους, μια χαρά μπορούσαν να κάνουν συμφωνία με τη τράπεζα για μείωση και επιμήκυνση δόσεων συνεχίζοντας ταυτόχρονα να ζουν με λιγότερα μια και μειώθηκε το εισόδημα τους. Στον υπόλοιπο παραλογισμό σου δεν θα απαντήσω όπως υποσχέθηκα. Άστο δεν είναι έτσι η μείωση δανείου και η επιμήκυνση ξέρεις σε τη μεταφράζετε? Ότι θα πληρονουν ακόμα και τα παιδιά σου τόκους, δεν θα φέρω παράδειγμα γιατί πρέπει να γράφω 5 ώρες, απλά πράγματα, στήλη. Ρωτάω πάλυ γιατί εγώ αν δώσω εγω στην τράπεζα 100 Χιλ ευρώ σε 30 χρόνια θα μου δώσε ψυχούλα και χωρίς καμία εγγύηση αν θα χάσω τα λεφτά μου και αν μου δώσει η τράπεζα 100 Χιλ ευρώ σε 30 χρόνια μου έχει πάρει 200χιλ και με 500 εγγυητές? Κατι για 50 δις που μοιράστηκαν στις τράπεζες στην μεγάλη κριση για πιο λόγο μοιράστηκαν? Η ήταν τηλεοπτικά τερτίπια? Ρωτάω εγώ ο αγράμματος.
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, nik416 είπε Άστο δεν είναι έτσι η μείωση δανείου και η επιμήκυνση ξέρεις σε τη μεταφράζετε? Ότι θα πληρονουν ακόμα και τα παιδιά σου τόκους, δεν θα φέρω παράδειγμα γιατί πρέπει να γράφω 5 ώρες, απλά πράγματα, στήλη. Μα δεν είπα πουθενά για μείωση δανείου, κάτι έχεις καταλάβει λάθος, μίλησα για μείωση δόσης με ταυτόχρονη επιμήκυνση της αποπληρωμής (των δόσεων δλδ), και λογικό είναι με αυτόν τον τρόπο να αυξηθούν οι τόκοι. 44 λεπτά πριν, nik416 είπε Ρωτάω πάλυ γιατί εγώ αν δώσω εγω στην τράπεζα 100 Χιλ ευρώ σε 30 χρόνια θα μου δώσε ψυχούλα και χωρίς καμία εγγύηση αν θα χάσω τα λεφτά μου και αν μου δώσει η τράπεζα 100 Χιλ ευρώ σε 30 χρόνια μου έχει πάρει 200χιλ και με 500 εγγυητές? Όχι ακριβώς, από όσο ξέρω οι καταθέσεις μέχρι 100.000€ είναι εγγυημένες, αλλά όντως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα οι τόκοι που θα πάρεις θα είναι ψίχουλα. Από την άλλη ναι, αν πάρεις εσύ δάνειο θα πληρώσεις ένα βουνό σε τόκους, όμως τα λεφτά της τράπεζας που θα σου δανείσει δεν είναι εγγυημένα (ελπίζω να μην χρειαστεί να σου εξηγήσω το γιατί). 51 λεπτά πριν, nik416 είπε Κατι για 50 δις που μοιράστηκαν στις τράπεζες στην μεγάλη κριση για πιο λόγο μοιράστηκαν? Η ήταν τηλεοπτικά τερτίπια? Ρωτάω εγώ ο αγράμματος. Όχι δεν ήταν τηλεοπτικά τερτίπτια, και μοιράστηκαν για να σωθούν οι τράπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα