nik416 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε No pain no gain φιλε. Εγω μονο με το σπιτι μου κ ενα αμαξι θα ημουν οκ. Οποτε δεν θα με πειραζε. Πιοπολυ θα με πειραζε να ειμαι απο εδω και απο εκει με τα ενοικια. Οχι τη μια θέλει να το νοικιασει σε τουριστες οχι την αλλη θέλει να το επισκευασει και να το δωσει με μεγαλυτερο ενοικιο κτλπ κτλπ. την αλλη εβαλες λιγο μουσικη στις 12 ενοχλησες τους διπλα, κοινοχρηστα, πετρελαια κτλπ εχει αποδειχθει οτι δεν τα βρισκουμε ουτε στα πιο απλα πραγματα κ πιστευω πως στους περισσοτερους ελληνες (με αυτα που εχω δει-και εγω ελληνας ειμαι) η φιλοξενια και η καλη διαθεση ειναι μονο στην θεωρια. Οποτε οσο πιο ανεξάρτητος εισαι σε σπιτι - δουλεια και αμάξι και δεν ασχολεισαι με κανεναν τοσο πιο ευχαριστα και ηρεμα θα ζεις. Τωρα οπου μπλεκεις ξεκινανε τα προβληματα ο ενας δεν θελει να εφαρμοσει τη νομοθεσια ο αλλος νομιζει οτι τον κλέβουν και λειτουργει εξαρχης καχυποπτα χωρις να ξέρεει τον άλλον. τεσπα πραγματα που αξιζει να αποφυγεις απο τις πολυκατοικιες. Αυτη ειναι η προσωπική μου αποψη τωρα ο αλλος πιστευει οτι δεν αξιζει να πάρει ακινητο γιατι καθε χρονο θα πεφτει η αξια του. Και η τράπεζα τον νικησε. Προφανως και δεν θα βγεις ποτε πιο πάνω απο τη τραπεζα ειναι "μαφιες" που εχουν διασυνδεσεις παντού πριν απο σένα. Επισης αν πάρεις ακινητο-οικοπεδο φροντισε επισης να το πάρεις σε περιοχη που δεν ειναι ο ένας πανω στον άλλον ... γιατι ειπαμε οσο πιο κοντα εισαι με ελληναράδες τοσο θα πρέπει να κάνεις μονιμως τον κακο, επισης υπάρχει και το άλλο πας σε μια υπηρεσια τους λες πχ ο απέναντι μου χει φάει δρομο... σου λενε δεν ειναι δικιά μας δουλεια κάντε του μηνυση. Εδω περα ειναι το περιβολι του τρελου δεν βγαζεις πουθενα άκρη. Τυχεροι οσοι έφυγαν τους λειπει μεν η πατριδα αλλα εξω θα χουν καλυτερη ποιοτητα ζωης δηλαδη λιγοτερες φασαριες και δικαστηρια. Απλά τα πράγματα. Σωστός εισαι, Να σου φέρω ένα παράδειγμα υπάρχει κάποιος με ένα εξοχικό και 1σπίτι σε άλλη πόλη που ζει και δουλεύει ωραία μέχρι ,θέλει λοιπόν να πάρει δάνειο να γλυτώσει το ενοίκιο να του μείνει το σπίτι για τα παιδιά του κτλ... Το ξέρεις ότι αν πάθει κάτι και αποδόμηση ης κύριων, η τράπεζα θα βγάλει στο σφυρί όλα τα περιουσιακά του στοιχείαεχρι να πάρει τα χρήματα της πίσω. Όχι μόνο το σπίτι που υποθηκεύτηκε.,Ότι αυτοί είναι από πάνω αυτό είναι σίγουρο,πχ εάν εγώ πάρω 100χιλ από την τράπεζα σε 30 χρονια θα τους δώσω 200 Χιλ πίσω και με 5 εγγυητές. Εάν όμως δώσω εγώ στην τράπεζα 100χιλ σε 30 χρόνια θα μου γυρίζουν πίσω ψυχουλα, και χωρίς καμία εγγυήσει αν θα κλείσει η τράπεζα και χαθούν τα λεφτά μου. Τώρα ξεφύγαμε από το θέμα για το παλικάρι, εγώ πιστεύω εάν δεν βάλει εγγύητες όπως είναι η κατάσταση η δικιά του δάνειο δε του δίνουν. 1
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, nik416 είπε Σωστός εισαι, Να σου φέρω ένα παράδειγμα υπάρχει κάποιος με ένα εξοχικό και 1σπίτι σε άλλη πόλη που ζει και δουλεύει ωραία μέχρι ,θέλει λοιπόν να πάρει δάνειο να γλυτώσει το ενοίκιο να του μείνει το σπίτι για τα παιδιά του κτλ... Το ξέρεις ότι αν πάθει κάτι και αποδόμηση ης κύριων, η τράπεζα θα βγάλει στο σφυρί όλα τα περιουσιακά του στοιχείαεχρι να πάρει τα χρήματα της πίσω. Όχι μόνο το σπίτι που υποθηκεύτηκε.,Ότι αυτοί είναι από πάνω αυτό είναι σίγουρο,πχ εάν εγώ πάρω 100χιλ από την τράπεζα σε 30 χρονια θα τους δώσω 200 Χιλ πίσω και με 5 εγγυητές. Εάν όμως δώσω εγώ στην τράπεζα 100χιλ σε 30 χρόνια θα μου γυρίζουν πίσω ψυχουλα, και χωρίς καμία εγγυήσει αν θα κλείσει η τράπεζα και χαθούν τα λεφτά μου. Τώρα ξεφύγαμε από το θέμα για το παλικάρι, εγώ πιστεύω εάν δεν βάλει εγγύητες όπως είναι η κατάσταση η δικιά του δάνειο δε του δίνουν. χαχα εννοειται!!!! Αλλα σου ειπα μαζι με το δανειο και το σπιτι γλιτωσες πολλά αλλα... και ειχες καλυτερη ποιοτητα ζωης πληρωνεις και αυτο! Οποιος θελει το δέχεται έτσι. Αυτο που λες με την υποθηκη δεν το ξερω γιατι δεν το χω παθει. Οι τραπεζες επισης μπορει να δανειζουν τα χρηματα σου επι 10 φορές σε άλλους και να βγάζουν τοκο απο αυτά. Έχω λάθος; Και αν πάθουν bill run επειδη ολοι οι πελατες ζητησουν ταυτοχρονα ΟΛΑ τα λεφτά τους πισω θα αναζητησουν πορους απο κεντρικη τράπεζα ή δεν θα δεχθουν να δωσουν ταυτοχρονα τοσο μεγάλα ποσά. Τα λεφτά που δανειζουν ειναι νουμερα σε υπολογιστές απλά. Για αυτο κ οι δικαστες κουρευουν δανειάκια. Γιατι ξέρουν πως απο ενα σημειο και μετά η τραπεζα παιζει βρωμικο παιχνιδι επειδη απλα έπεσες στην ανάγκη της. Έχω και πιστωτικη και τα βλέπω κάθε μηνα. 30 ευρω ειναι ο τοκος. Δεν ειναι να παιζεις με αυτους. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Τα λεφτά που δανειζουν ειναι νουμερα σε υπολογιστές απλά. Για αυτο κ οι δικαστες κουρευουν δανειάκια. Γιατι ξέρουν πως απο ενα σημειο και μετά η τραπεζα παιζει βρωμικο παιχνιδι επειδη απλα έπεσες στην ανάγκη της. Κάνεις μεγάλο λάθος σε όλα. Πρώτα από όλα τα λεφτά που δανείζουν δεν είναι απλά νούμερα σε υπολογιστές, στη φάση της εκταμίευσης ο πωλητής του ακινήτου παίρνει κανονικά τα χρήματα του. Επίσης οι δικαστές κάνουν κούρεμα μόνο στην περίπτωση που ο δανειολήπτης έχει τις προϋποθέσεις να ενταχθεί στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, δεν το κάνουν από άποψη όπως νομίζεις. 2
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάνεις μεγάλο λάθος σε όλα. (α)Πρώτα από όλα τα λεφτά που δανείζουν δεν είναι απλά νούμερα σε υπολογιστές, στη φάση της εκταμίευσης ο πωλητής του ακινήτου παίρνει κανονικά τα χρήματα του. (β)Επίσης οι δικαστές κάνουν κούρεμα μόνο στην περίπτωση που ο δανειολήπτης έχει τις προϋποθέσεις να ενταχθεί στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, δεν το κάνουν από άποψη όπως νομίζεις. Στο (α) μπορει να κάνω. Στο (β) ομως οχι. Τις προϋποθεσεις του νομου και τον ιδιο το νομο κάποιος νομοθέτης τον ορισε. Γιατι άραγε; αμα ολα οσα η τραπεζα έλεγε ηταν νομιμα τοτε δεν θα υπηρχε ο νομοθετης ο οποιος οπως φαινεται ξεκαθαρα παρεμβαινει οταν κάποιος φυσικα έχει τις προυποθεσεις και κουρευει το δάνειο. Τωρα ποιος εχει τις προυποθεσεις νομιζω ειναι δικαστικη λεπτομέρεια εξατομικευμενη που δεν αφορα τη κουβεντα. Απαντησε μου ομως σε μια ερωτηση... οταν εγω βάζω ενα ποσο στη τραπεζα και το χω μέσα η τραπεζα μπορει να δανεισει αυτο το ποσο σε άλλους , ενω ταυτοχρονα στο δικο μου λογαριασμο φαινεται ακουνητο... και απλα αλλάζουν τα νουμερα σε άλλους λογαριασμους ναι ή οχι;
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Στο (α) μπορει να κάνω. Στο (β) ομως οχι. Τις προϋποθεσεις του νομου και τον ιδιο το νομο κάποιος νομοθέτης τον ορισε. Γιατι άραγε; αμα ολα οσα η τραπεζα έλεγε ηταν νομιμα τοτε δεν θα υπηρχε ο νομοθετης ο οποιος οπως φαινεται ξεκαθαρα παρεμβαινει οταν κάποιος φυσικα έχει τις προυποθεσεις και κουρευει το δάνειο. Τωρα ποιος εχει τις προυποθεσεις νομιζω ειναι δικαστικη λεπτομέρεια εξατομικευμενη που δεν αφορα τη κουβεντα. Ακριβώς, ο νομοθέτης τον όρισε, όχι ο δικαστής. Και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση βασικότερη προϋπόθεση ώστε να γίνει κούρεμα είναι ο δανειολήπτης να έχει αποδεδειγμένα αδυναμία πληρωμής, ο δικαστής δεν μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει. Το ποιος έχει τις προϋποθέσεις όχι μόνο αφορά την κουβέντα, είναι η ουσία της κουβέντας. Και μια και ρωτάς το γιατί, ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ψηφίστηκε λόγω "κοινωνικής πολιτικής", για να το παίζουν λαρτζ οι κυβερνώντες στους - υποτίθεται - αδύναμους να πληρώσουν με τις πλάτες όλων μας. 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Απαντησε μου ομως σε μια ερωτηση... οταν εγω βάζω ενα ποσο στη τραπεζα και το χω μέσα η τραπεζα μπορει να δανεισει αυτο το ποσο σε άλλους , ενω ταυτοχρονα στο δικο μου λογαριασμο φαινεται ακουνητο... και απλα αλλάζουν τα νουμερα σε άλλους λογαριασμους ναι ή οχι; Από ότι βλέπω δεν κατανοείς ούτε τις βασικές έννοιες... Αν θέλεις το ποσό σου να είναι πράγματι "ακούνητο" τότε θα το βάλεις σε θυρίδα, και όχι κατάθεση σε λογαριασμό. Η διαφορά της τοποθέτησης μετρητών σε θυρίδα και της κατάθεσης σε λογαριασμό αυτή ακριβώς είναι, ότι στη περίπτωση της κατάθεσης η τράπεζα θα δανείσει αυτά τα χρήματα σε άλλους εισπράττοντας μεγαλύτερο τόσο από αυτόν που θα δώσει σε σένα. Για αυτό ακριβώς στη μία περίπτωση (κατάθεση) σου δίνει και τόκους, ενώ στην άλλη (θυρίδα) σε χρεώνει κιόλας ενοίκιο. 1
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ακριβώς, ο νομοθέτης τον όρισε, όχι ο δικαστής. Και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση βασικότερη προϋπόθεση ώστε να γίνει κούρεμα είναι ο δανειολήπτης να έχει αποδεδειγμένα αδυναμία πληρωμής, ο δικαστής δεν μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει. Το ποιος έχει τις προϋποθέσεις όχι μόνο αφορά την κουβέντα, είναι η ουσία της κουβέντας. Και μια και ρωτάς το γιατί, ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ψηφίστηκε λόγω "κοινωνικής πολιτικής", για να το παίζουν λαρτζ οι κυβερνώντες στους - υποτίθεται - αδύναμους να πληρώσουν με τις πλάτες όλων μας. Από ότι βλέπω δεν κατανοείς ούτε τις βασικές έννοιες... Αν θέλεις το ποσό σου να είναι πράγματι "ακούνητο" τότε θα το βάλεις σε θυρίδα, και όχι κατάθεση σε λογαριασμό. Η διαφορά της τοποθέτησης μετρητών σε θυρίδα και της κατάθεσης σε λογαριασμό αυτή ακριβώς είναι, ότι στη περίπτωση της κατάθεσης η τράπεζα θα δανείσει αυτά τα χρήματα σε άλλους εισπράττοντας μεγαλύτερο τόσο από αυτόν που θα δώσει σε σένα. Για αυτό ακριβώς στη μία περίπτωση (κατάθεση) σου δίνει και τόκους, ενώ στην άλλη (θυρίδα) σε χρεώνει κιόλας ενοίκιο. Οι ολοι ποιοι ειναι; - O καναλάρχης που πηρε θαλασσοδάνεια. - Ο επιχειρηματιας που ειχε να δουλεύουν με μαυρα υπαλληλους - Ο ιδιοκτητης που παιρνει ενοικιο 350 και δινει αποδειξεις για 200 ... στη Κρητη γινεται κατα κορον Οποτε σε μερικά σημεια καλά τα λές αλλα μη μου λές και ανέκδοτα. Και οταν κάνεις μια κουβεντα δεν θα μου λες εμενα τι κατανοω και τι οχι. Δεν σε διορισα δάσκαλο αγαπητέ. Αν θέλω συνομιλω μαζι σου και ειμαι συνομιλητης. Ξέρουμε καλα σε μερικα σημεια οι τραπεζες τι πουστιές κάνουνε. Για αυτο και το δικαιο ηθικα ειναι να κουρευεται ενα δάνειο σε εναν ανθρωπο του οποιου ο μισθος κοπηκε σε μια χωρα που φαληρισε επειδη πάρτυ κανατε και καναμε ολοι. Οποτε μη μου λες παραμυθια της χαλιμας αν θές να συνενοηθουμε. Ξεκάθαρα. Οι πολιτικοι ήξεραν τι εκαναν και σε αυτο το σημειο δεν ηταν λάρτζ. θα ηταν τουλάχιστον ντροπη μεσα σε τοσα αισχη να μην μπορουσαν καποιοι ανθρωποι που το αξιζαν να φτιάξουν το δικο τους κεραμυδι. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Στο (α) μπορει να κάνω. Στο (β) ομως οχι. Τις προϋποθεσεις του νομου και τον ιδιο το νομο κάποιος νομοθέτης τον ορισε. Γιατι άραγε; αμα ολα οσα η τραπεζα έλεγε ηταν νομιμα τοτε δεν θα υπηρχε ο νομοθετης ο οποιος οπως φαινεται ξεκαθαρα παρεμβαινει οταν κάποιος φυσικα έχει τις προυποθεσεις και κουρευει το δάνειο. Τωρα ποιος εχει τις προυποθεσεις νομιζω ειναι δικαστικη λεπτομέρεια εξατομικευμενη που δεν αφορα τη κουβεντα. Απαντησε μου ομως σε μια ερωτηση... οταν εγω βάζω ενα ποσο στη τραπεζα και το χω μέσα η τραπεζα μπορει να δανεισει αυτο το ποσο σε άλλους , ενω ταυτοχρονα στο δικο μου λογαριασμο φαινεται ακουνητο... και απλα αλλάζουν τα νουμερα σε άλλους λογαριασμους ναι ή οχι; Τι εννοείς φαίνεται ακουνητο ???? Τα χρήματα των προθεσμιακων δανείζει όχι τις απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου.
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Τι εννοείς φαίνεται ακουνητο ???? Τα χρήματα των προθεσμιακων δανείζει όχι τις απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου. Τα χρηματα που έχεις εσυ μέσα στο λογαριασμο σου σαν χρεωστικη κάρτα δεν τα πειράζουν ποτέ δηλαδη; εστω και χωρις να φαινεται δεν βασιζονται ποτε πανω σε αυτα;
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Οι ολοι ποιοι ειναι; - O καναλάρχης που πηρε θαλασσοδάνεια. - Ο επιχειρηματιας που ειχε να δουλεύουν με μαυρα υπαλληλους - Ο ιδιοκτητης που παιρνει ενοικιο 350 και δινει αποδειξεις για 200 ... στη Κρητη γινεται κατα κορον Οποτε σε μερικά σημεια καλά τα λές αλλα μη μου λές και ανέκδοτα. Μην μπερδεύεσαι, αυτό που συζητάμε είναι τα κουρέματα δανειοληπτών λόγω υπαγωγής στον νόμο υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αυτοί που αναφέρεις ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα μας. Αν θες συζήτηση καφενείου πήγαινε σε καφενείο να την κάνεις, εδώ δε σε παίρνει. ΥΓ Όταν έγραψα "όλοι μας" εννοούσα όλους εμάς που πληρώνουμε φόρους. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Joshua21 2
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην μπερδεύεσαι, αυτό που συζητάμε είναι τα κουρέματα δανειοληπτών λόγω υπαγωγής στον νόμο υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αυτοί που αναφέρεις ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα μας. Αν θες συζήτηση καφενείου πήγαινε σε καφενείο να την κάνεις, εδώ δε σε παίρνει. Ενω το δηλητηριο που πέταξες οτι οι πολιτικοι το παιξανε λάρτζ σε ανθρωπους για να μη χάσουν τα σπιτια τους ειχε μεγάλη σχέση με το θέμα ε; σου ειπα και πριν... αν θες να μιλησεις μαζι μου θα αφησεις τα ανέκδοτα. Εσενα δεν σε παιρνει οχι εμένα. Που θα μου πεις οτι εκεινος που έχασε άδικα το μισθο του σε μια χωρα που φαληρισε επειδη ο καθενας έκανε πάρτυ άλλος δεν εκοβε αποδειξεις αλλος δηλωνει 200 ενοικιο και παιρνει 350 .... βαραινει και τις πλάτες σας και πρέπει να μεινει στο δρομο. Άιντε σοβαρεψου. Οι πολιτικοι ξέρανε καλυτερα απο τον καθενα τι τσιρκο επικρατουσε και ευτυχως σε αυτο το σημειο τουλάχιστον λογικευτηκαν. εχεις μάθει εκει 2-3 τυπολατρικα και κάτι έγινε. Μας το παιζεις και δάσκαλος. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Ενω το δηλητηριο που πέταξες οτι οι πολιτικοι το παιξανε λάρτζ σε ανθρωπους για να μη χάσουν τα σπιτια τους ειχε μεγάλη σχέση με το θέμα ε; Γιατί δηλητήριο? Μήπως είσαι και εσύ κάποιος από αυτούς που τους χαρίστηκαν λεφτά εις βάρος όλων των φορολογούμενων, και έτσι σε πονάει κάθε φορά που ακούς αλήθειες? 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε σου ειπα και πριν... αν θες να μιλησεις μαζι μου θα αφησεις τα ανέκδοτα. Εσενα δεν σε παιρνει οχι εμένα. Το μόνο ανέκδοτο το έχεις πει εσύ, δλδ ότι οι δικαστές κουρεύουν τα δάνεια επειδή ξέρουν πως "τα λεφτά των δανείων είναι εικονικά". 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Που θα μου πεις οτι εκεινος που έχασε άδικα το μισθο του σε μια χωρα που φαληρισε επειδη ο καθενας έκανε πάρτυ άλλος δεν εκοβε αποδειξεις αλλος δηλωνει 200 ενοικιο και παιρνει 350 .... βαραινει και τις πλάτες σας. Άιντε σοβαρεψου. Και αυτός που φοροδιαφεύγει έχει μερίδιο ευθύνης, το θέμα που συζητάμε εδώ όμως είναι άλλο... Πάντως αν συνεχίσεις το ίδιο υφάκι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε αγνοήσω. 2
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Γιατί δηλητήριο? Μήπως είσαι και εσύ κάποιος από αυτούς που τους χαρίστηκαν λεφτά εις βάρος όλων των φορολογούμενων, και έτσι σε πονάει κάθε φορά που ακούς αλήθειες? Το μόνο ανέκδοτο το έχεις πει εσύ, δλδ ότι οι δικαστές κουρεύουν τα δάνεια επειδή ξέρουν πως "τα λεφτά των δανείων είναι εικονικά". Και αυτός που φοροδιαφεύγει έχει μερίδιο ευθύνης, το θέμα που συζητάμε εδώ όμως είναι άλλο... Πάντως αν συνεχίσεις το ίδιο υφάκι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε αγνοήσω. Το υφάκι το ξεκινησες εσυ φιλαράκο. Δεν μιλάς σε μαθητουδι ουτε με ξέρεις εμενα για να μου λες τι αδυνατω να κατανοησω και τι οχι παρα το οτι παραδέχθηκα οτι ειχα λάθος... δασκαλικια και παρατηρησεις αλλού και εκει που έχεις οικειοτητες .. Εγω αυτα που έγραψα δεν ειναι καφενειου ειναι κοινωνική και κοινωνιολογικη προσέγγιση τα οποια εσυ μάλλον αγνοεις επειδη κοιτάζεις μονο τα αψυχα χαρτιά των υπολογισμών και τις τυπολατριες δεν εξετάζεις καθολου τον άνθρωπο και την κατασταση του. Πάνω σε αυτο υπάρχει viral δικαστης των ΗΠΑ που αναφέρει οτι θα πρέπει να εξετάζουμε και την κατασταση του κάθε ανθρωπου. Και αυτος για καφενειο ειναι; και εσυ για τη βουλη των Λορδων ε; Κανεις δεν χαρισε λεφτά σε κανεναν.... υπηρξαν άνθρωποι που δουλευαν ειχαν συμφωνησει μια δοση δανειου με τη τραπεζα διοτι ηξεραν τον μισθο τους και μια μέρα ηρθε το κράτος και τους κουρεψε το 50% και εσυ μας λές οτι αυτοι οι άνθρωποι έτυχαν λάρτζ αντιμετωπισης απο πολιτικους και ουσιαστικα υπονοησες οτι θα έπρεπε να έχουν χάσει τα σπιτια τους. Για αυτο σου ειπα σοβαρεψου. Εγω σε επιασα απο την αρχη οτι σε ενοχλει αυτος ο νομος που προστατευει κάποιους ανθρώπους για αυτο αφαιρεσα τις λεπτομέρειες που για μενα ειναι αχρειαστες. Λοιπον για αυτο την αγνοηση θα την κάνω εγω γιατι δεν μπορω να κατανοησω το μηκος κυματος που εκπέμπεις. Άιντε γεια μας λοιπον και οι joshuades μακρυά μας Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Magic_Nature
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το υφάκι το ξεκινησες εσυ φιλαράκο. Δεν μιλάς σε μαθητουδι ουτε με ξέρεις εμενα για να μου λες τι αδυνατω να κατανοησω και τι οχι παρα το οτι παραδέχθηκα οτι ειχα λάθος... δασκαλικια και παρατηρησεις αλλού και εκει που έχεις οικειοτητες .. Εγω αυτα που έγραψα δεν ειναι καφενειου ειναι κοινωνική και κοινωνιολογικη προσέγγιση τα οποια εσυ μάλλον αγνοεις επειδη κοιτάζεις μονο τα αψυχα χαρτιά των υπολογισμών και τις τυπολατριες δεν εξετάζεις καθολου τον άνθρωπο και την κατασταση του. Πάνω σε αυτο υπάρχει viral δικαστης των ΗΠΑ που αναφέρει οτι θα πρέπει να εξετάζουμε και την κατασταση του κάθε ανθρωπου. Και αυτος για καφενειο ειναι; και εσυ για τη βουλη των Λορδων ε; Κανεις δεν χαρισε λεφτά σε κανεναν.... υπηρξαν άνθρωποι που δουλευαν ειχαν συμφωνησει μια δοση δανειου με τη τραπεζα διοτι ηξεραν τον μισθο τους και μια μέρα ηρθε το κράτος και τους κουρεψε το 50% και εσυ μας λές οτι αυτοι οι άνθρωποι έτυχαν λάρτζ αντιμετωπισης απο πολιτικους και ουσιαστικα υπονοησες οτι θα έπρεπε να έχουν χάσει τα σπιτια τους. Για αυτο σου ειπα σοβαρεψου. Εγω σε επιασα απο την αρχη οτι σε ενοχλει αυτος ο νομος που προστατευει κάποιους ανθρώπους για αυτο αφαιρεσα τις λεπτομέρειες που για μενα ειναι αχρειαστες. Λοιπον για αυτο την αγνοηση θα την κάνω εγω γιατι δεν μπορω να κατανοησω το μηκος κυματος που εκπέμπεις. Άιντε γεια μας λοιπον και οι joshuades μακρυά μας Αυτοί που έχασαν το 50% του μισθού τους ούτε δικαίωμα υπαγωγής στον νόμο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά είχαν, ούτε υπήρχε λόγος να χάσουν το σπίτι τους, μια χαρά μπορούσαν να κάνουν συμφωνία με τη τράπεζα για μείωση και επιμήκυνση δόσεων συνεχίζοντας ταυτόχρονα να ζουν με λιγότερα μια και μειώθηκε το εισόδημα τους. Στον υπόλοιπο παραλογισμό σου δεν θα απαντήσω όπως υποσχέθηκα.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Τα χρηματα που έχεις εσυ μέσα στο λογαριασμο σου σαν χρεωστικη κάρτα δεν τα πειράζουν ποτέ δηλαδη; εστω και χωρις να φαινεται δεν βασιζονται ποτε πανω σε αυτα; ΒΕΒΑΙΩΣ και βασίζονται.
Magic_Nature Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΒΕΒΑΙΩΣ και βασίζονται. Ωραια. Δηλαδη πως βασιζονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα