dimitris_tsmp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Δεν είναι κάποια γνωστή ταινία ή σειρά η παρακάτω δημοσίευση αλλά είναι μια ερασιτεχνική Ελληνική προσπάθεια. Πρόκειται για μία δική μου δημιουργία με μηδενικό budget και δίχως την βοήθεια επαγγελματιών, μόνο με τη βοήθεια φίλων και συγγενών. Το κοινοποιώ ως λάτρεις των ταινιών τρόμου και ως νέος κινηματογραφιστής και να μοιράστω μαζί σας αυτή την προσπάθεια. Θα χαρώ πολύ να ακούσω γνώμες στα σχόλια και να κουβεντιασουμε!! Αν σας αρέσει έστω και λίγο το αποτέλεσμα, μια κοινοποίηση ή να το προτείνετε σε κάποιο φίλο σας είναι η καλύτερη βοήθεια!!! https://www.youtube.com/watch?v=tvzABv2yBLk Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από dimitris_tsmp 3
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και μόνο που το τολμάς, ένα μπράβο σίγουρα σου αξίζει. Άσε που έχει και αρετές η ταινία. Οι αδυναμίες της είναι απόλυτα δικαιολογημένες, ως ερασιτεχνική, οπότε τίποτα αρνητικό από μένα. Αν θες όμως να σου πω κάτι, prima vista που λένε και πριν το αναλύσω στο κεφάλι μου, δηλαδή όπως τα σκεφτόμουν την ώρα που την έβλεπα (το βάζω σε σπόιλερ για όποιον δεν την έχει δει ακόμα), Spoiler ο ήχος του λύκου δεν χρειαζόταν. Έχεις πετύχει την ατμόσφαιρα που θες με τα υπόλοιπα στοιχεία, οπότε ο ήχος του λύκου μοιάζει σαν να πας να "εκβιάσεις" το συναίσθημα (φόβο) του θεατή. Αντίθετα, κάποιοι υπερ-ρεαλιστικοί ήχοι, όπως τα σεντόνια την ώρα που σηκώνεται και η κουρτίνα, θα έδιναν κάτι παραπάνω. Το ίδιο πάνω-κάτω συμβαίνει και με το makeup μετά το ξύλο. Οι κραυγές και τα κλάμματά της έχουν ήδη κάνει τη δουλειά. Μια-δυο μελανιές θα ήταν αρκετές, ενώ το ξεραμένο αίμα δείχνει κάπως υπερβολικό ως κατάσταση (δεν εννοώ το makeup αλλά το ότι δεν το έχει σκουπίσει). Γενικά στις ταινίες τρόμου (είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις) κάποια πράγματα λειτουργούν καλύτερα υπογείως. Το ότι τελικά έκανα κάποιες παρατηρήσεις, έχει να κάνει με το ότι άξιζε η ταινία σας και όσοι την πραγματοποιήσατε. Αν δεν άξιζε δεν θα έμπαινα στον κόπο. Αν το συνεχίσεις και θελήσεις κάποια γνώμη, πριν την βγάλεις στον αέρα, ευχαρίστως να βοηθήσω. Όσο για θέμα της εχεμύθειας, μην ανησυχείς, με δεσμεύει το ιατρικό κινηματογραφικό απόρρητο. 😉 Μια (ίσως) κρίσιμη ερώτηση που έχω θα την κάνω σε pm, γιατί μπορεί και να προδώσω κάτι που δεν θες. Ξανά μπράβο παιδιά! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από CheOnWeb 2
dimitris_tsmp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση ειχα πολυ καιρο να μπω στο site Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα λογια και την υπεροχη κριτικη, χαιρομαι που αναφερεις τα λαθη γιατι συγκεκριμενα 2 χρονια ασχολουμαι με το filmmaking οποτε μεσα απο αυτα μαθαινω συνεχως!! Θα λαβω υποψην τις παρατηρησεις αυτες για επομενη δημιουργια
CheOnWeb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 23 minutes ago, dimitris_tsmp said: Καλησπερα, συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση ειχα πολυ καιρο να μπω στο site Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα λογια και την υπεροχη κριτικη, χαιρομαι που αναφερεις τα λαθη γιατι συγκεκριμενα 2 χρονια ασχολουμαι με το filmmaking οποτε μεσα απο αυτα μαθαινω συνεχως!! Θα λαβω υποψην τις παρατηρησεις αυτες για επομενη δημιουργια Να 'σαι καλά. Να πω μόνο ότι αποφεύγω τη λέξη "λάθη" (με τη στενή έννοια του όρου) όταν πρόκειται για καλλιτεχνικές δημιουργίες. Όλα είναι υποκειμενικά, σ' έναν βαθμό. Απ΄τις παρατηρήσεις μου, να λάβεις υπόψιν μόνο αυτές που συμφωνείς ή που είχες σκεφτεί κι εσύ, βλέποντας την ολοκληρωμένη ταινία. Δεν είμαι κριτικός, ένας απλός θεατής είμαι, που ίσως μπορώ να μεταφέρω καλύτερα τη γνώμη μου ή να σκεφτώ εναλλακτικούς τρόπους απόδοσης κάποιου νοήματος λόγω ενασχόλησης με τον χώρο, περισσότερο στον τεχνικό τομέα αλλά μετά από 30 χρόνια κάτι ψιλιάζομαι και για το καλλιτεχνικό μέρος των ταινιών. 😀 Αν με 2 μόνο χρόνια πείρας, έκανες αυτή την ταινία, σημαίνει ότι "το 'χεις" ή έχεις ρίξει πολλή δουλειά ή και τα δύο! Ελπίζω να το συνεχίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα