Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντύπωση μου κάνει που με τόσες λίγες γραμμές κώδικα έφτιαξες ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Next: εφέ να συγκρούονται οι κόμβοι, μπάλες, όπως θες πες το.

Δημοσ.
Στις 24/1/2020 στις 10:16 ΜΜ, Lanike71 είπε

Εντύπωση μου κάνει που με τόσες λίγες γραμμές κώδικα έφτιαξες ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Προφανώς δεν πρόσεξες το <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/[email protected]/lib/p5.js"></script>  Έχει 100567 γραμμές κώδικα, δεν τις λες και λίγες 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k33theod είπε

Προφανώς δεν πρόσεξες το <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/[email protected]/lib/p5.js"></script>  Έχει 100567 γραμμές κώδικα, δεν τις λες και λίγες 😁

Όχι δεν το είδα, μία γρήγορη το πέρασα στο github...😞

Πολλές είναι, όντως.

Δημοσ.
Στις 26/1/2020 στις 2:14 ΜΜ, Jordan95 είπε

Ωραιο!

Traversy inspired right? :)

Ενημερωμένο σε βρίσκω σε σχέση με τους υπόλοιπους insomniacs.

Βέβαια μιλάμε για τον νούμερο ένα youtuber.

Κοντεύει τους 1 εκατομμύριο subscribers.

Δημοσ.

Το χθεσινοβραδυνό project :

https://github.com/skiabox/guess-my-number

Το site που τρέχει https://guess-my-number.netlify.com/

Χρήση ES6 + JSDoc + Skeleton CSS

(Κοιτάξτε πόσο powerful είναι το JSDoc στην γραμμή που κάνω το cast - για να μην γκρινιάζει το vscode όχι ότι δεν έτρεχε ο κώδικας χωρίς αυτό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@skiabox ωραιος, απλα να προσεχεις μ’αυτο:

• isNaN converts the argument to a Number and returns true if the resulting value is NaN.
  • Number.isNaN does not convert the argument; it returns true when the argument is a Number and is NaN.

• δεν σου χτυπαγε ο linter σε αυτο;

επισης αυτο: 

won === true ? 'green' : 'red';

γραψτο won ? ‘’ : ‘’ δε χρειαζεται το === true

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης επειδή έχω αδυναμία στους περιορισμούς: Να μην επιτρέπονται αριθμοί >10 ή <0.

Εντάξει, άσχετο, αλλά κάποιοι όντως έπαιξαν...😃

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

@skiabox ωραιος, απλα να προσεχεις μ’αυτο:

• isNaN converts the argument to a Number and returns true if the resulting value is NaN.
  • Number.isNaN does not convert the argument; it returns true when the argument is a Number and is NaN.

• δεν σου χτυπαγε ο linter σε αυτο;

επισης αυτο: 

won === true ? 'green' : 'red';

γραψτο won ? ‘’ : ‘’ δε χρειαζεται το === true

Ελα παικταρά μου.

Οχι δεν χτύπησε ο linter.

Τώρα για το won ισχύει ναι.

Η χρήση JSDoc πως σου φάνηκε;

Νομίζω με ES6 + JSDoc δεν χρειάζεσαι καν typescript.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skiabox είπε

Νομίζω με ES6 + JSDoc δεν χρειάζεσαι καν typescript

Το χρησιμοποιω και εγω αλλα πιο πολυ σαν μορφη σχολιων. Ακυρο τελειως το ξερω, αλλα βαριεμαι να γραφω μακρυναρια για τα μεγαλα functions ασε που το scroll παει συννεφο σε μεγαλα components/classes

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Το χρησιμοποιω και εγω αλλα πιο πολυ σαν μορφη σχολιων. Ακυρο τελειως το ξερω, αλλα βαριεμαι να γραφω μακρυναρια για τα μεγαλα functions ασε που το scroll παει συννεφο σε μεγαλα components/classes

Τα parameters τα πετάει μόνο του.

Δημοσ.

Η κανονική έκδοση του παίχνιδιου είναι αυτή στην οποία δίνεις το διαστήμα n και ο χρήστης πρέπει να μαντέψει σε log2n προσπάθειες λέγοντας του αν ο αριθμός που διάλεξε είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από τον μυστικό αριθμό.

Πχ δίνεις 1 -1000 με το 120 μυστικό και 10 προσπάθειες επειδή log2(1024) είναι 10. Ο χρήστης λέει 500 του απαντάς too big, λέει 119 του απαντάς  too small kok. Εφόσον εφαρμόσει binary search βρίσκει τη λύση στις προσπάθεις που του δίνεις. 

Τον έλεγχο για την τιμή εισόδου μπορεί να τον κάνει και η φόρμα για να μην γράφεις κώδικα βάζοντας ιδιότητες min και max μπορείς να δώσεις και step για να μην μπορεί να βάλει 2.4 πχ.

Δημοσ.

Παιδιά το προσωπικά projects δεν πάει σε εμένα μόνο.

Ανεβάστε και άλλοι κάτι που έχετε κάνει.

Μην ντρέπεστε!

Χχεχεχεχε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, k33theod είπε

Η κανονική έκδοση του παίχνιδιου είναι αυτή στην οποία δίνεις το διαστήμα n και ο χρήστης πρέπει να μαντέψει σε log2n προσπάθειες λέγοντας του αν ο αριθμός που διάλεξε είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από τον μυστικό αριθμό.

Πχ δίνεις 1 -1000 με το 120 μυστικό και 10 προσπάθειες επειδή log2(1024) είναι 10. Ο χρήστης λέει 500 του απαντάς too big, λέει 119 του απαντάς  too small kok. Εφόσον εφαρμόσει binary search βρίσκει τη λύση στις προσπάθεις που του δίνεις. 

Τον έλεγχο για την τιμή εισόδου μπορεί να τον κάνει και η φόρμα για να μην γράφεις κώδικα βάζοντας ιδιότητες min και max μπορείς να δώσεις και step για να μην μπορεί να βάλει 2.4 πχ.

Βασικά, το παιχνίδι, είναι με τον υπολογιστή να μαντεύει το δικό σου αριθμό, που έχεις στο μυαλό σου, σε συγκεκριμένο αριθμό προσπαθειών, πατώντας too small και τοο big, δίνοντας μία εικόνα "τέρατος" στον υπολογιστή, που κατάφερε να βρει τον αριθμό σου.

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...