kostaspsom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα iPhone 8 και τον τελευταίο καιρό το βύσμα της φόρτισης έχει γίνει λιγο ''ευαίσθητο'' με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέχω κάθε φορά που βάζω ακουστικά ή θελω να το φορτίσω. Επίσης δεν ακούγεται καλά το ηχείο αν θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να πάω για επισκευή, πόσο θα κοστίσει και αν αξίζει να το φτιάξω?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 13 minutes ago, kostaspsom said: το βύσμα της φόρτισης Εννοείς την υποδοχή; Αν είσαι Αθήνα, πάρε iSystem ή Document και ρώτα αν ο καθαρισμός κοστίζει και πόσο. Με αντίστοιχα συμπτώματα, πήγα το 6s του γιου και βγάλανε μια μπάλα χνούδια από μέσα. Μην πας σε μη εξουσιοδοτημένο, ειδικά αν είναι ακόμα σε εγγύηση.
kostaspsom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Εννοείς την υποδοχή; Ναι αυτό εννοώ. Πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, kostaspsom said: Ναι αυτό εννοώ. Πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται? Δεν μου κόστισε τίποτα, ίσως επειδή είμαι καλός πελάτης. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους. Πάρε ένα τηλέφωνο όμως, δεν χάνεις τίποτα.
bill_surf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 δοκίμασε αρχικά να το καθαρίσεις μόνο σου με μια οδοντογλυφίδα είχα το ίδιο θέμα με SE. με λιγη προσπαθεια εβγαλε πολυ χνουδι και μετα δουλευε κανονικα
kostaspsom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Το χνούδι λέτε ότι είναι στην υποδοχή, στο ηχείο ή και στα 2?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 14 minutes ago, kostaspsom said: Το χνούδι λέτε ότι είναι στην υποδοχή, στο ηχείο ή και στα 2? Στην υποδοχή, μπορείς να προσπαθήσεις να τσιμπήσεις κάτι με οδοντογλυφίδα και προσοχή. (Αν έχεις και μικρό τσιμπιδάκι φρυδιών θα βοηθήσει αν δεις κάτι να περισσεύει, χωρίς να ταλαιπωρείς πολύ την υποδοχή). Στο ηχείο όχι, μην χώνεις πραγματάκια μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα