Προς το περιεχόμενο

Windows 10 - Ver. 1909(?) πρόβλημα.

donblunts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλην εσπέραν,

Σε σύστημα με 3600X, 16GB TridentZ 3200, B450 Tomahawk MAX, 970 Evo, RM750x, RX 5700 XT έχω θέμα μετά το τελευταίο update του λειτουργικού.
Το σύστημα έχει όλους τους τελευταίους οδηγούς, εκτός της GPU. (19.12.1 νομίζω)
CPU OC/Turbo boost = OFF , GPU OC=OFF, XMP=ON

Μετά το κλασσικο update & restart της 1909, δεν μου bootαρε καθόλου και μου έβγαζε LED στη μητρική για το CPU.
Πάτησα παρατεταμένα το on/off switch, έκλεισε και άνοιξε κανονικά.

Αφού βάλω κωδικό για να loggάρω, στις μπίλιες του Welcome που γυρνάνε, παρατηρώ ενα "κόλλημα" , αλλα συνεχίζει/συνδέεται κανονικά.
Αφού μπω σε περιβάλλον Windows, ο κέρσορας του ποντικιού κολλάει και αυτός, σαν να έχει πρόβλημα ο σένσορας, που δεν έχει.
Μετά απο 30~40 δευτερόλεπτα, τσουλάει κανονικά. Αυτό πρέπει να είναι θέμα driver.

Το θέμα είναι ότι το PC βγαίνει offline. Χάνει συνδεσιμότητα.
Μετα απο RR, συνδέεται κανονικά.
Ύστερα απο κάποιες ώρες, ξανά offline.
Π.Χ. το πρωί τον άνοιξα, γύρω στις 12:00 ήταν online, πλέον είναι offline.

Δεν έχω προλάβει να σκαλίσω τίποτα, πέρα του παρακάτω Error στο Event Viewer.

- Dump file creation failed due to error during dump creation. volmgr. Έχω κάνει check disk, με 0 findings.

Σημειωτέον, πριν τη 1909 δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.

Μπορώ να γυρίσω στην 1903 μέσω restore point, η και με κατάργηση των τελευταίων Updates.
Αλλα όπως και να'χει κάποια στιγμή θα ανέβω version.

Ελπίζω σε bug με συστήματα AMD.

Επεξ/σία από donblunts
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, donblunts είπε

Καλην εσπέραν,

Σε σύστημα με 3600X, 16GB TridentZ 3200, B450 Tomahawk MAX, 970 Evo, RM750x, RX 5700 XT έχω θέμα μετά το τελευταίο update του λειτουργικού.
Το σύστημα έχει όλους τους τελευταίους οδηγούς, εκτός της GPU. (19.12.1 νομίζω)
CPU OC/Turbo boost = OFF , GPU OC=OFF, XMP=ON

Μετά το κλασσικο update & restart της 1909, δεν μου bootαρε καθόλου και μου έβγαζε LED στη μητρική για το CPU.
Πάτησα παρατεταμένα το on/off switch, έκλεισε και άνοιξε κανονικά.

Αφού βάλω κωδικό για να loggάρω, στις μπίλιες του Welcome που γυρνάνε, παρατηρώ ενα "κόλλημα" , αλλα συνεχίζει/συνδέεται κανονικά.
Αφού μπω σε περιβάλλον Windows, ο κέρσορας του ποντικιού κολλάει και αυτός, σαν να έχει πρόβλημα ο σένσορας, που δεν έχει.
Μετά απο 30~40 δευτερόλεπτα, τσουλάει κανονικά. Αυτό πρέπει να είναι θέμα driver.

Το θέμα είναι ότι το PC βγαίνει offline. Χάνει συνδεσιμότητα.
Μετα απο RR, συνδέεται κανονικά.
Ύστερα απο κάποιες ώρες, ξανά offline.
Π.Χ. το πρωί τον άνοιξα, γύρω στις 12:00 ήταν online, πλέον είναι offline.

Δεν έχω προλάβει να σκαλίσω τίποτα, πέρα του παρακάτω Error στο Event Viewer.

- Dump file creation failed due to error during dump creation. volmgr. Έχω κάνει check disk, με 0 findings.

Σημειωτέον, πριν τη 1909 δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.

Μπορώ να γυρίσω στην 1903 μέσω restore point, η και με κατάργηση των τελευταίων Updates.
Αλλα όπως και να'χει κάποια στιγμή θα ανέβω version.

Ελπίζω σε bug με συστήματα AMD.

Ακριβως τα ιδια με σενα με ξαφνικο offline(βγαζει οφ τον ανταπτερ) και γω σε tomahawk me 2600,970 evo,rx580 nitro ,gskill 16gb 3200. Και γω μετα τα τελευταια update se 1909 εχω στιγμιαια κολλιματα,βγαινει offline και δεν μου κανει restart kai shutdown.Το εχουν και αλλοι στο νετ με realtek adapters.Με επιδιορθωση των windows δεν εφτιαξε και τωρα θα παω για φορματ.

• Sad 1

4 ώρες πριν, generalb31 είπε

Ακριβως τα ιδια με σενα με ξαφνικο offline(βγαζει οφ τον ανταπτερ) και γω σε tomahawk me 2600,970 evo,rx580 nitro ,gskill 16gb 3200. Και γω μετα τα τελευταια update se 1909 εχω στιγμιαια κολλιματα,βγαινει offline και δεν μου κανει restart kai shutdown.Το εχουν και αλλοι στο νετ με realtek adapters.Με επιδιορθωση των windows δεν εφτιαξε και τωρα θα παω για φορματ.

Και εμενα δεν μου κανει σωστο shutdown. Πρεπει να τον κλεισω απ το κουμπι. 

Σαν συσκευη τη καρτα δικτυου την βλεπει ενεργοποιημενη, και καταργηση & απεγκατασταση οδηγων ιδια συμπεριφορα. 

12 λεπτά πριν, donblunts είπε

Και εμενα δεν μου κανει σωστο shutdown. Πρεπει να τον κλεισω απ το κουμπι. 

Σαν συσκευη τη καρτα δικτυου την βλεπει ενεργοποιημενη, και καταργηση & απεγκατασταση οδηγων ιδια συμπεριφορα. 

Λογικα και στο restart θα σου κανει ιστοριες....εμενα μου τη βγαζει οτι δν εχει dtivers ενω οταν παω να τους περασω παλι μου βγαζει οτι τους εχω! Και απο κολλιματα το καταλαβαινω σε δεξι κλικ που το αργει καποιες φορες.Γενικα εχει κανει το πισι αισχος.Κει δεν ξερ με το φορματ θα στρωσει??

20 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Λογικα και στο restart θα σου κανει ιστοριες....εμενα μου τη βγαζει οτι δν εχει dtivers ενω οταν παω να τους περασω παλι μου βγαζει οτι τους εχω! Και απο κολλιματα το καταλαβαινω σε δεξι κλικ που το αργει καποιες φορες.Γενικα εχει κανει το πισι αισχος.Κει δεν ξερ με το φορματ θα στρωσει??

Το γυρισα σε 1903 με απεγκατασταση των 2 ενημερωσεων και δουλευει κομπλε. 

8 ώρες πριν, generalb31 είπε

Αρα το γυρναμε σε 1903 μηπως και αξιωθουν να το φτιαξουν.

Ναι, αλλα δεν είναι λύση αυτή.
Στείλε μου please το άρθρο που είπες στο προηγούμενο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...