billthes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 ρε είστε τρελοί ρε.. προς στιγμήν μπερδεύτηκα και νόμιζα άνοιξα την καρτέλα του bourdela.com 1 1
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, JcD είπε Να μην το είχα όταν ήμουν 20άρης το ρημάδι! Ειχα το zoo τοτε... παρομοια αποτελεσματα, (απλα με λιγη περισσοτερη προσπαθεια) 1
eyw Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, vairass said: ... Εδώ μπουζούκια κάθε Σάββατο σίγουρα συν αμαξάκι δώρο συν κάρτες για τα έξοδα της. . σύμφωνοι, υπάρχουν και τέτοιες. Είναι συνήθως μέτριες, απλά και μόνον ξανθιές και αδύνατες και με ρούχα ό,τι βλέπουν στα χαζοπεριοδικά τους και σάιτ. Το τι καταφέρνουν είναι άγνωστο. Αυτές που τρόπον τινά, είτε λόγω ευφυΐας είτε εμφάνισης, παραστήματος κλπ, "δικαιούνται" τέτοια γνωριμία δεν θα χαζεύουν στα διάφορα tinder. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει υπερπροσφορά ανδρών, οι γυναίκες είναι σε πλεονεκτική θέση, μπορούν να διαλέγουν. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από eyw 1
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ADHD είπε Φιλε αυτος με αυτα τα χαρακτηριστικα και πολυ λογικο ειναι θα παρει το μεγαλο μεριδιο που του αναλογει απο την πίτα, εχει για όλους όμως (ισως οχι στο tinder αλλα IRL) οπότε μη μασάς. Η αληθεια ειναι πως ενα μικρο ποσοστο των αντρων πηδαει το 80% των γυναικων. Οι υπολοιποι βολευονται με ο,τι περισσεψει, η το χερι τους 1
star12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 εγω δε καταλαβαινω. αν σου κανει ματς γιατι να μη σου απαντησει μετα; χμμμμμμμμμ ματς ενοοω το ζευγαρωμα οχι τον αγωνα ποδοσφαιρου
tsibosp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, star12 είπε εγω δε καταλαβαινω. αν σου κανει ματς γιατι να μη σου απαντησει μετα; χμμμμμμμμμ ματς ενοοω το ζευγαρωμα οχι τον αγωνα ποδοσφαιρου γτ μερικοι-ες το εχουν απλα για πασαρελα μπαινουν βλεπουν τι παιζει χαζευουν κανα 10λεπτο κανουν κανα like και το κλεινουν. Στο λεω γτ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων που οντως ασχοληθηκα και μιλησα-βγηκα κτλ. και γω αυτο κανω. Μια προχτες με εβρισε γτ μας εκανε Match και δεν της μιλησα μετα απο 24ωρες και μου εστειλε ¨ασε μας μωρη ψωναρα που δεν μας μιλας κιολας" και με εκανε unmatch με συνοπτικες διαδικασιες. Να σημειωθει οτι μενω σε σχετικα μικρη πολη και ζητημα να με κανει 1 match το μηνα.
korbatsof Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Πεθαίνωωω!!! Γ@@@@τε γιατί χανόμαστε!!! Και αν χαθούμε θα πατήσουμε το κουμπί 😂😂😂
Feregorn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι στο Tinder, κτλ βρίσκεις άμα θέλεις, εκτός και αν τα κάνεις όλα λάθος ή έχεις τα στάνταρ σου στο φεγγάρι. Προφανώς, η καλύτερες, high-class γκόμενες με PhD και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δεν θα βρίσκονται εκεί με όλη την πλέμπα, αυτές θα τις βλέπεις μόνο face2face σε ψαγμένα-exclusive μέρη είτε σε πριβέ εφαρμογές dating. Για όλες τις υπόλοιπες, που ψάχνονται ή είναι πιο περιπετειώδεις, υπάρχει το tinder, κτλ. Άμα έχεις λίγη πλάκα και λίγη περιποίηση σίγουρα θα κάνεις κάτι. Σε ξένη πόλη στην Ευρώπη όπου δεν γνώριζα ούτε τη γλώσσα, φτιάχνω tinder για χαβαλέ και έκανα 40 matches σε 1 ώρα. Μίλα λίγο, δοκίμασε διαφορετικά πράγματα, δες πως πάει και σε μπαρ μετά. Άμα ψάχνεις τρύπα, όπως είναι ένας φίλος πιο πάνω (λολ), όλες το ίδιο θα σου είναι στην τελική οπότε όποια κάτσει. Άμα ψάχνεις κάτι βαθύτερο, νομίζω ότι είσαι λάθος να το ψάχνεις στο tinder...
padouvas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Την στιγμή που θα σου εμφανιστεί το ματζαφλαρι νομίζω θα έχεις άλλες προτεραιότητες από το να ανοίξεις το τιντερ να ψάχνεις κουμπάκια 😂 1
KnightRider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Έχει καταντήσει αηδία η νεολαία στο θέμα γνωριμίας και καλοπέρασης + το ότι πολλές γυναίκες κάθονται μόνο σε όποιον έχει πολλά λεφτά και ωραίο αμάξι... 1 1
tsibosp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, KnightRider είπε Έχει καταντήσει αηδία η νεολαία στο θέμα γνωριμίας και καλοπέρασης + το ότι πολλές γυναίκες κάθονται μόνο σε όποιον έχει πολλά λεφτά και ωραίο αμάξι... Εσυ σαν KnightRider δεν εχεις θεμα , τουλαχιστον στο αμαξι , αρα μην ακουω γκρινιες! Αν και παλιο μοντελο εχεις A.I. ....
Snowfall Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Νταξει χρόνια τα γράφουμε και πάλι τα ίδια λέμε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα