vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε Που το βρήκες βρε; Χαχαχα θα σκάσω
ADHD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Το νινί θέλει αυτό που θέλει και IRL. Ψηλό (το κυριότερο), αξυριστο μελαχροινο με γωνίες μοντέλου Φιλε αυτος με αυτα τα χαρακτηριστικα και πολυ λογικο ειναι θα παρει το μεγαλο μεριδιο που του αναλογει απο την πίτα, εχει για όλους όμως (ισως οχι στο tinder αλλα IRL) οπότε μη μασάς. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από ADHD 3
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Νταξει χρόνια τα γράφουμε και πάλι τα ίδια λέμε..... Το νινί δεν κοιτάζει τόσο φάτσα, κοιτάζει το σύνολο. Το νινί είναι πιο έξυπνο από εμάς σκέφτεται το μέλλον και όχι μια τρύπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, allen19m είπε Ναι λες και γ**άει κανείς με το Tinder πια... αφού όλες οι κότες σου λένε κάνε με φόλλου στο Ίνστα και στείλε μου DM εκεί και μετά σε κλάνουν... το κατεχεις το θεμα βλεπω... ωραιος...
uesugi1989 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, ADHD είπε Φιλε αυτος με αυτα τα χαρακτηριστικα και πολυ λογικο ειναι θα παρει το μεγαλο μεριδιο που του αναλογει απο την πίτα, εχει για όλους όμως (ισως οχι στο tinder αλλα IRL) οπότε μη μασάς. Μα δεν μασάω. Να μην βλογαμε και τα γένια μας και εγώ έτσι είμαι λίγο πολύ (1,83 θεωρείται ψηλός?). Περισσότερο ήταν σχόλιο προς τον φίλο από πάνω για το μπλα μπλα, αν η κοπέλα γουστάρει και για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ να της λες θα γίνει η φάση. Αν όχι πας παρακάτω, ποιος έχει χρόνο να παραμυθιάζει την καθεμιά για να την πείσει να κάνουν κάτι? IMO πάντα Tinder αξίζει μόνο αν πας ταξιδάκι με φίλους στο εξωτερικό 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, allen19m είπε Ναι λες και γ**άει κανείς με το Tinder πια... αφού όλες οι κότες σου λένε κάνε με φόλλου στο Ίνστα και στείλε μου DM εκεί και μετά σε κλάνουν... Το ότι αυτό γίνεται με τις δικές μας μπουρουχες, δε σημαίνει ότι γίνεται και με τις ξένες.
manousos82003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Το κουμπι πανικου δεν είναι κακή ιδέα αρκει να μην γινεται κακη χρήση αυτού (είτε από υστερικές που νομιζουν οτι τις γουστάρουν και τα τσιμεντα είτε εκδικητικά). Εκτός θέματος τωρα, μιας και λέμε και την εμπειρίας μας, ολο και κάτι βρίσκεις...Απλα απ'οτι έχω καταλάβει οι περισσότερες είναι άφραγκες και ψάχνουν χορηγό (η άποψή μου εν συντομία). Απο περιέργεια για ένα μήνα έκανα super like σε "chubby" , ΤΟ κλασιμο. Σταδιακα μας βλέπω προς MGTOW μερια.... 😕 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Το κουμπι πανικου δεν είναι κακή ιδέα αρκει να μην γινεται κακη χρήση αυτού (είτε από υστερικές που νομιζουν οτι τις γουστάρουν και τα τσιμεντα είτε εκδικητικά). Εκτός θέματος τωρα, μιας και λέμε και την εμπειρίας μας, ολο και κάτι βρίσκεις...Απλα απ'οτι έχω καταλάβει οι περισσότερες είναι άφραγκες και ψάχνουν χορηγό (η άποψή μου εν συντομία). Απο περιέργεια για ένα μήνα έκανα super like σε "chubby" , ΤΟ κλασιμο. Σταδιακα μας βλέπω προς MGTOW μερια.... 😕 Ακόμα και οι ρεστες ψάχνουν έναν να βλέπεται... Ξύπνησαν όλες φίλε.. Στη Σερβία βλέπεις μοντέλα με κάτι χοντρούς σαν εμένα και χωρίς χρήμα. Ελλάδα πρπει να έχεις χρήμα για ν βγάλεις τέτοια μωρά Είναι θέμα νοοτροπίας. Εκεί ένα πιάτο φαγητό αρκεί.... Εδώ μπουζούκια κάθε Σάββατο σίγουρα συν αμαξάκι δώρο συν κάρτες για τα έξοδα της. . 1 1
AtiX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Με τέτοιες απόψεις από ορισμένους δεν ειναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεν τον βρέχετε... 4 1
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, AtiX είπε Με τέτοιες απόψεις από ορισμένους δεν ειναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεν τον βρέχετε... Δε βαριέσαι σύντροφε, στην αναβροχια καλό και το..........
manousos82003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vairass είπε Ακόμα και οι ρεστες ψάχνουν έναν να βλέπεται... Ξύπνησαν όλες φίλε.. Στη Σερβία βλέπεις μοντέλα με κάτι χοντρούς σαν εμένα και χωρίς χρήμα. Ελλάδα πρπει να έχεις χρήμα για ν βγάλεις τέτοια μωρά Είναι θέμα νοοτροπίας. Εκεί ένα πιάτο φαγητό αρκεί.... Εδώ μπουζούκια κάθε Σάββατο σίγουρα συν αμαξάκι δώρο συν κάρτες για τα έξοδα της. . Οπως σε ολους τους τομεις της ζωης μας, ετσι και εδω...συμφεροντα! Δεν ξυπνησαν, επελεξαν ενα τροπο ζωης που οι περισσοτερες θα ζησουν στον υπνο τους και οταν ξυπνησουν θα ειναι αργα.. Καποτε ελεγαν "καλο παιδι να ειναι, δεν παιζει ρολο το χρημα", πανε αυτα προ πολλου 1 ώρα πριν, AtiX είπε Με τέτοιες απόψεις από ορισμένους δεν ειναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεν τον βρέχετε... Ευτυχως εχουμε και τους χορηγους κοροιδα που μονο ετσι μπορουν να τις κρατησουν, μιας και δεν εχουν και κατι ουσιαστικο να προσφερουν...Πολυ triggered, μην καρφωνεσαι... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από manousos82003 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Πάντως αυτό με το κουμπί θα γίνει μόνο εξωτερικό... Που να τρέξει τωρα μπάτσος 55αρης μέσα στο κρύο για να σώσει μια κοπέλα που βγήκε ραντεβού μέσω ίντερνετ... Κλαιν. 1 λεπτό πριν, manousos82003 είπε Οπως σε ολους τους τομεις της ζωης μας, ετσι και εδω...συμφεροντα! Δεν ξυπνησαν, επελεξαν ενα τροπο ζωης που οι περισσοτερες θα ζησουν στον υπνο τους και οταν ξυπνησουν θα ειναι αργα.. Καποτε ελεγαν "καλο παιδι να ειναι, δεν παιζει ρολο το χρημα", πανε αυτα προ πολλου Ευτυχως εχουμε και τους χορηγους κοροιδα που μονο ετσι μπορουν να τις κρατησουν, γιατι δεν εχουν και κατι ουσιαστικο να προσφερουν... Οι χορηγοί πρπει να υπάρχουν.... Και για εμάς
manousos82003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, vairass είπε Οι χορηγοί πρπει να υπάρχουν.... Και για εμάς Να υπαρχουν μονο για εμας, αρκετη γκρινια και απαιτησεις τρωμε στη μαπα, να μας πληρωνουν να τις ανεχομαστε
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, manousos82003 είπε Να υπαρχουν μονο για εμας, αρκετη γκρινια και απαιτησεις τρωμε στη μαπα, να μας πληρωνουν να τις ανεχομαστε Συμφωνώ.... Καρκίνος οι άτιμες Μουρμουρα... Πωπωπω.... ζούνε περισσότερο γιατί δεν έχουν.... ΓΥΝΑΙΚΑ
NOODLE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 tinder στο νησί το καλοκαίρι παίρνει φωτιά. Ολες πεινασμένες ερχονται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα