polemikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Το Tinder φαίνεται πως θέλει να λάβει πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των χρηστών του, και για αυτό σκοπεύει να τους δώσει την επιλογή να λαμβάνουν ειδοποιήσεις check-in, να μπορούν να πατήσουν ένα πλήκτρο πανικού αν βρεθούν μπροστά σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση ή ακόμα και να καλούν τις αρχές στην τοποθεσία τους. Η μητρική εταιρεία Match αγόρασε πρόσφατα μερίδιο στο Noonlight, ένα location tracking και personal safety app, και σκοπεύει να δοκιμάσει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του από τα τέλη Ιανουαρίου για τους Αμερικανούς χρήστες του Tinder. Αν κάποιο ραντεβού, καταλήξει σε μία επικίνδυνη κατάσταση, οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ένα συναγερμό μέσω του εργαλείου Noonlight εντός του app Tinder. Στη συνέχεια, θα κληθούν να προχωρήσουν στην εισαγωγή ενός κωδικού. Αν δεν το κάνουν, θα λάβουν ένα μήνυμα κειμένου από το Noonlight, και αν δεν απαντήσουν, τότε θα λάβουν μία κλήση. Αν δεν απαντήσουν στην κλήση ή αν ο χρήστης επιβεβαιώσει ότι χρειάζεται βοήθεια, τότε το Noonlight θα επικοινωνήσει με τις αρχές. Για να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό, οι χρήστες του Tinder θα πρέπει να διαμοιράζονται σε πραγματικό χρόνο δεδομένα που αφορούν την τοποθεσία τους, με την μητρική εταιρεία Match, να λέει πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για μάρκετινγκ ή οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα τα δεδομένα αυτά δεν διαμοιράζονται με την Match, καθώς όλα τα διαχειρίζεται το Noonlight. Οι χρήστες επίσης που θα χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό, θα διαθέτουν ειδική σήμανση στα προφίλ τους, κάτι που η εταιρεία ελπίζει να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους κακόβουλους. Φυσικά, πάντα υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός κατά λάθος ωστόσο η εταιρεία λέει πως είναι ένα ρίσκο που η εταιρεία είναι πρόθυμη να αναλάβει. Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Match, Mandy Ginsberg δήλωσε στην Wall Street Journal: «Την ύπαρξη ψευδών θετικών, πιστέψτε με, τη λάβαμε υπόψη μας. Αν κάποιος δεν ανταποκριθεί, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να εμφανιστεί κάποιος (από τις αρχές) στην πόρτα του. Δεν είναι και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο». Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
JcD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Να μην το είχα όταν ήμουν 20άρης το ρημάδι! 6
allen19m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ναι λες και γ**άει κανείς με το Tinder πια... αφού όλες οι κότες σου λένε κάνε με φόλλου στο Ίνστα και στείλε μου DM εκεί και μετά σε κλάνουν... 5 4 1
AtiX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα να δεις που μια εφαρμογή ζευγαρώματος έβαλε τα γυαλιά σε, και καλά, άλλες πιο σοβαρές εφαρμογές... Μπράβο τους... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από AtiX 2
tuning123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λογικό να σε πιάνει πανικός , άμα λέει Τζούλια και κρύβει π****ρι Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από tuning123 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, allen19m είπε Ναι λες και γ**άει κανείς με το Tinder πια... αφού όλες οι κότες σου λένε κάνε με φόλλου στο Ίνστα και στείλε μου DM εκεί και μετά σε κλάνουν... Κάτι κάνει λάθος φίλε... Ψάξτο... Tinder Ελλάδα βαράς άνετα αν έχεις μπλα μπλα καλό. Το νινί θέλει παραμύθι με νόημα όχι τα 3 γουρουνάκια. 2 2
allen19m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, vairass είπε Κάτι κάνει λάθος φίλε... Ψάξτο... Tinder Ελλάδα βαράς άνετα αν έχεις μπλα μπλα καλό. Το νινί θέλει παραμύθι με νόημα όχι τα 3 γουρουνάκια. Φίλε όσες φορές έχω ασχοληθεί με Tinder εβδομάδες ολόκληρες, υπήρξε ελάχιστη ως καθόλου ανταπόκριση.... Άσχημος δεν είμαι, βλέπομαι ...άρα? Με το badoo όλο και κάτι έκανα, με tinder ποτέ! Δε μιλάμε για το μπλα-μπλα τώρα, μιλάμε για το ότι δεν φτάνεις στο μπλα-μπλα... 4 1
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, allen19m είπε Φίλε όσες φορές έχω ασχοληθεί με Tinder εβδομάδες ολόκληρες, υπήρξε ελάχιστη ως καθόλου ανταπόκριση.... Άσχημος δεν είμαι, βλέπομαι ...άρα? Με το badoo όλο και κάτι έκανα, με tinder ποτέ! Δε μιλάμε για το μπλα-μπλα τώρα, μιλάμε για το ότι δεν φτάνεις στο μπλα-μπλα... Δοκίμασε άλλη φώτο τότε η βάλε πιο πολλές. Σου λέω έχω γνωστούς τρώνε μέχρι σκασμού, ειδικά badoo άστο... ΧΧΧ φάση είναι και μάλιστα δωρεάν. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Θα γίνεται τέτοιο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αμερικής από αυτή την εφαρμογή -τόσο από αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, όσο και από παιδιά που έπαιζαν με το κινητό των γονιών τους- που θα παρατούν οι αστυνομικοί τα περιπολικά στη μέση του δρόμου και θα τρέχουν με τα πόδια.
uesugi1989 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, vairass είπε Κάτι κάνει λάθος φίλε... Ψάξτο... Tinder Ελλάδα βαράς άνετα αν έχεις μπλα μπλα καλό. Το νινί θέλει παραμύθι με νόημα όχι τα 3 γουρουνάκια. Το νινί θέλει αυτό που θέλει και IRL. Ψηλό (το κυριότερο), αξυριστο μελαχροινο με γωνίες μοντέλου Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από uesugi1989
Chocobo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, allen19m είπε Φίλε όσες φορές έχω ασχοληθεί με Tinder εβδομάδες ολόκληρες, υπήρξε ελάχιστη ως καθόλου ανταπόκριση.... Άσχημος δεν είμαι, βλέπομαι ...άρα? Με το badoo όλο και κάτι έκανα, με tinder ποτέ! Δε μιλάμε για το μπλα-μπλα τώρα, μιλάμε για το ότι δεν φτάνεις στο μπλα-μπλα... Αρα δεν σου χρειαζεται το tinder. Κατι κανεις λαθος ομως αν ισχυουν τα λεγομενα σου περι εμφανησης. 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, uesugi1989 είπε Το νινί θέλει αυτό που θέλει και IRL. Ψηλό (το κυριότερο), αξυριστο μελαχροινο με γωνίες μοντέλου Ηρέμησε υπάρχουν και τα 1.70 65 κιλά που σου κάνουν μια χαρά την δουλειά... Μην πας με τα μούτρα στα 1.80 με 55 κιλά... Εκεί θέλει βαρβάτο πορτοφόλι. 1 λεπτό πριν, Chocobo είπε Αρα δεν σου χρειαζεται το tinder. Κατι κανεις λαθος ομως αν ισχυουν τα λεγομενα σου περι εμφανησης. Φίλε όντως... Αν μετρούσε η εμφάνιση εγώ ακόμα παρθένος θα ήμουν... Μιλάμε για την τραγωδία ότι είμαι...:) Αλλα μια χαρα έχω δει τρύπες κ τρύπες. 1
v0rtex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, allen19m είπε Φίλε όσες φορές έχω ασχοληθεί με Tinder εβδομάδες ολόκληρες, υπήρξε ελάχιστη ως καθόλου ανταπόκριση.... Άσχημος δεν είμαι, βλέπομαι ...άρα? Με το badoo όλο και κάτι έκανα, με tinder ποτέ! Δε μιλάμε για το μπλα-μπλα τώρα, μιλάμε για το ότι δεν φτάνεις στο μπλα-μπλα... Παίδες και με tinder γίνεται δουλειά, και με badoo, και με okcupid και με τα πάντα εαν όπως είπαν λιγο πιο πάνω το έχεις και με το μπλα μπλα και έχεις την υπομονή να αφιερώσεις το χρόνο που χρειάζεται. Φυσικά πρέπει να βλέπεσαι και να μπορείς να υποστηρίξεις το θέμα και απο κοντά ... Πάντως οι νεολέοι είστε πιο τυχεροί, οι παλαιότεροι ζοριζόμασταν πολύ περισσότερο που ψαρεύαμε απο BBS και αργότερα IRC και MSN messenger ..και σε μια εποχή που οι περισσότερες τρέμαν να γνωρίσουν κάποιον απ το ιντερνετς 10 2
valkon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Πρόταση στους άντρες, μακριά από αυτά. το 20-80 ζει και βασιλεύει. 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, vairass είπε Δοκίμασε άλλη φώτο τότε η βάλε πιο πολλές. Σου λέω έχω γνωστούς τρώνε μέχρι σκασμού, ειδικά badoo άστο... ΧΧΧ φάση είναι και μάλιστα δωρεάν. 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα