Trelloneritis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε καλησπερα φιλε. Ηθελα και εγω σοβαρα να παρω ενα ιχ απο επαρχιακη πολη 100αδες χλμ μακρυα απο εμενα. Το εψαξα πολυ και σε μικρες πολεις αυτες οι τυπου σπορτ μιχανικ δεν ασχολουνται. Εχουμε 2 επιλογες. Παιρνεις τηλ την αντιπροσωπεια ή στη χειροτερη περιπτωση ενα εξουσιοδοτιμενο συνεργειο για τη μαρκα. Κλεινεις ραντεβου και τους λες θα πληρωσεις με καταθεση και να σου στειλουν αποδειξη καθως και το ραπορτο για τυχον ζημιες. Λες στον αγοραστη να παει τη ταδε ημερα εκει (συνηθως παιρνει 1-2 ωρες). Εναλλακτικα του λες να περασει ΙΚΤΕΟ της περιοχης για ελεγχο καλης λειτουργιας/ελεγχο προ ΚΤΕΟ ακριβως τον ιδιο τροπο και ενημερωνεις αγοραστη. Αν θες να πας εσυ στη μικρη πολη προφανως κανεις αυτη τη διαδικασια μαζι του αλλα μπορεις να βρεις και ενα ασχετο συνεργειο Σε ευχαριστώ @vamvakoolas. Tο θέμα είναι να μην κάνω ταξίδι 6-6½ για να δω ένα αυτοκίνητο γιατί εκτός του χρόνου κοστίζει και σε χρήμα (διόδια, καύσιμα, φαγητά κλπ). Έχω επικοινωνήσει ήδη με αρκετές εταιρίες που κάνουν αυτή την δουλειά και δεν ασχολείται καμία, οπότε η μόνη λύση είναι αυτή της αντιπροσωπείας. Ελπίζω να είναι αξιόπιστη και να μην αποκρύψουν ευρήματα.
haris_216 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Σε ευχαριστώ @vamvakoolas. Tο θέμα είναι να μην κάνω ταξίδι 6-6½ για να δω ένα αυτοκίνητο γιατί εκτός του χρόνου κοστίζει και σε χρήμα (διόδια, καύσιμα, φαγητά κλπ). Έχω επικοινωνήσει ήδη με αρκετές εταιρίες που κάνουν αυτή την δουλειά και δεν ασχολείται καμία, οπότε η μόνη λύση είναι αυτή της αντιπροσωπείας. Ελπίζω να είναι αξιόπιστη και να μην αποκρύψουν ευρήματα. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι ο όποιος έλεγχος γίνει από αντιπροσωπεία, συνεργείο ή ότι άλλο είναι καθαρά ενδεικτικός. Εννοώ ότι σου δίνουν μία εικόνα αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τους ζητήσεις (και δεν θα δεχθούν) καμία ευθύνη για ζημιά που μπορεί να προκύψει, ακόμα και στο άμεσο μέλλον. Οκ, ειδικά η αντιπροσωπεία, θα το βάλει να διαβάσει τον εγκέφαλο για θέματα που μπορεί να δει και προφανώς θα κάνει κι ένα γενικό έλεγχο ως προς τα μηχανικά (αναρτήσεις, φρένα, κλπ). Αν τώρα μετά από 10.000χλμ σου προκύψει αλλαγή τουρμπίνας (αν μιλάμε για τέτοιο κινητήρα) γιατί ο παλιός ιδιοκτήτης του τα "έχωνε" καμία αντιπροσωπεία δεν θα δεχθεί ευθύνη επειδή στο είχε τσεκάρει. Και κάτι τελευταίο. Οι μικρές οι κοινωνίες έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Ένα από αυτά (και καλό και κακό) είναι ότι γνωρίζονται μεταξύ τους. Άρα υπάρχει πάντα ένα ρίσκο του να γίνει έλεγχος απουσία σου σε ένα τοπικό συνεργείο, έστω και αντιπροσωπείας, if you know what I mean 1
Trelloneritis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 @haris_216 Το έχω σκεφτεί και δε βλέπω να το γλυτώνω το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι αν το αυτοκίνητο δεν είναι ΟΚ θα γίνουν ένα κάρο έξοδα τσάμπα. Βλέπω να το καίω και να κοιτάζω κάτι κοντά μου.
agnostos13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Trelloneritis είπε @haris_216 Το έχω σκεφτεί και δε βλέπω να το γλυτώνω το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι αν το αυτοκίνητο δεν είναι ΟΚ θα γίνουν ένα κάρο έξοδα τσάμπα. Βλέπω να το καίω και να κοιτάζω κάτι κοντά μου. Τα ζυγίζεις αυτά... Έχω φίλο που έφυγε από την Αθήνα για να δει αυτοκίνητο στην Κόρινθο (οκ...εκεί μιλάμε για 1 ώρα δρόμο και όχι 6μιση) αλλά πήγε συστημένος σε συνεργείο εκεί και έκανε τον έλεγχο. Τώρα να ξεκινήσεις να κάνεις 6 ώρες χωρίς να έχεις συνεργείο εμπιστοσύνης δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, εσύ ξέρεις! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από agnostos13
nik0laus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Ρε συ @Trelloneritis να φυγεις απο Αθήνα που υπαρχει το 70% της αγορας αυτοκινητου σε μεταχειρισμενα για να πας στις Σερρες να δεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο; (τρελλο νερό πινεις οντως ? ) Εκτος και αν σε ενδιαφερει καποιο συγκεκριμενο/ειδικο μοντελο και μονο αυτό και υπαρχει μονο εκει ... Στη περιπτωση που θελεις απλα ενα αυτοκινητο δεν υπαρχει λογος να ξενιτευεσαι , στο καρ.τζουρου υπαρχουν χιλιαδες αυτοκινητα σε μια ακτινα 100χλμ που μπορεις να πας πιασμενος αγκαζε με τον μηχανικο σου και να τα ελεγξεις ...
Trelloneritis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) @agnostos13 η Κόρινθος είναι δίπλα. Ήδη πάει μια βόλτα μέχρι τη Λαμία να δω ένα που όμως έφαγε άκυρο και από το μηχανικό μου και από τον φανοποιό μου. Για το συνεργείο δεν με νοιάζει γιατί αν πάω Σέρρες θα έχω μαζί τεχνικούς. @nik0laus αυτό είναι το πρόβλημα (!) μου. Υπάρχουν μόνο δυο σε όλο το καρ.γρ Θέλω συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συγκεκριμένη έκδοση, με συγκεκριμένο εξοπλισμό και συγκεκριμένη ταπετσαρία. Μεγάλος έρωτας και μεγάλο μπλέξιμο. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει στην Αττική σε πληθώρα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Trelloneritis
nik0laus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, Trelloneritis είπε αυτό είναι το πρόβλημα (!) μου. Υπάρχουν μόνο δυο σε όλο το καρ.γρ Θέλω συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συγκεκριμένη έκδοση, με συγκεκριμένο εξοπλισμό και συγκεκριμένη ταπετσαρία. Μεγάλος έρωτας και μεγάλο μπλέξιμο. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει στην Αττική σε πληθώρα. Τοτε φιλε μου η ταλαιπωρια και τα εξοδα ειναι δεδομενα. Οι ερωτες πληρωνονται και σχεδον παντα αποβαινουν μοιραιοι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα