Panagiotis_s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Για το καθαρα φωτογραφικο κομματι αραγε το αθλιο AF της ΧΤ100 το φτιαξανε? Υποψιαζομαι μαπα το καρπουζι, εκτος και αν συνεργαζεται καλα το ois του φακου με το ψευδο-ibis και δινει 1 στοπ πανω. Φανταζομαι οτι δουλευει και για φωτογραφια , οχι μονο για βιντεο....
keysmith Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, chrisxpap είπε ξερεις πολλες καμερες κατω απο 1000ε που να τραβανε? γιατί ξέρεις πολλές πάνω από 1000ε να τραβάνε 4κ 60fps? 🤣 Μετρημένες είναι και νομίζω οι περισσότερες (με μεγάλο αισθητήρα) είναι απλησίαστες από ερασιτέχνη. Προσωπικά βέβαια δεν ξέρω αν ο ερασιτέχνης (που απευθύνεται αυτή η κάμερα που μιλάμε) έχει "ανάγκη" από 4κ 60fps και τι editing pc θέλεις μετά να το υποστηρίξεις πιο ακριβό και από την κάμερα βεβαιως βεβαίως.
chrisxpap Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, keysmith είπε γιατί ξέρεις πολλές πάνω από 1000ε να τραβάνε 4κ 60fps? 🤣 Μετρημένες είναι και νομίζω οι περισσότερες (με μεγάλο αισθητήρα) είναι απλησίαστες από ερασιτέχνη. Προσωπικά βέβαια δεν ξέρω αν ο ερασιτέχνης (που απευθύνεται αυτή η κάμερα που μιλάμε) έχει "ανάγκη" από 4κ 60fps και τι editing pc θέλεις μετά να το υποστηρίξεις πιο ακριβό και από την κάμερα βεβαιως βεβαίως. Το γνωρίζω απλά το παιδί από πάνω ήθελε 4κ60 σε τέτοια κάμερα Ναι, γι'αυτο πήρα xt3 και πρέπει να κάνω και upgrade το πσ τώρα 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα