Balantakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 VDSL Wind 50 αρα - με το σαπιο ZTE που δινουν. Σκεφτομαι για αγορα ρουτερ με πολλα καλουδια επανω να το κρατησω χρονια, προτασεις? NetGear R6400 / D-Link EXO 2660 η κατι αλλο?
Axelq Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Αρχικά νομίζω θέλεις modem-router και όχι σκέτο router. Αυτά τα δυο που έγραψες είναι router και αναμεταδίδουν μόνο το σήμα σαν ενισχυτές, αν τα δεις από πίσω δεν παίρνουν πρίζα τηλεφώνου. Εγώ πάντως με το TP-LINK Archer VR400 δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και είναι από τα πιο οικονομικά VDSL modem-router που μπορείς να βρεις. 1
Balantakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Axelq είπε Αρχικά νομίζω θέλεις modem-router και όχι σκέτο router. Αυτά τα δυο που έγραψες είναι router και αναμεταδίδουν μόνο το σήμα σαν ενισχυτές, αν τα δεις από πίσω δεν παίρνουν πρίζα τηλεφώνου. Εγώ πάντως με το TP-LINK Archer VR400 δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και είναι από τα πιο οικονομικά VDSL modem-router που μπορείς να βρεις. Οχι, θελω σκετο ρουτερ. δεν μπορω να βαλω modem router με voip. δεν δινει τους κωδικους η wind Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Balantakos
DanielRGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Ποιο ZTE δινει η Wind? Αν βρουμε root μπορεις να κλεψεις τα στοιχεια VoIP και να τα περασεις μονος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα