capthookb Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Adiko exei an ennoei na valei kapoios DSL mono kai mono gia na min anisixei gia dialers. Yparxoun kai atoma pou den ti xreiazontai (leme tora) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 telika i selida einai i greek women online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Τί εννοείς με αυτό? Δηλαδή όταν εγώ κάνω κλήση για ίντερνετ μέσω νετμοδ τι καλώ? Απλά όταν κάνεις κλήση με το νετμοδ δεν ακούγεται τίποτα (το handshaking του αναλογικού μόδεμ). Εντελώς φιλικά. Όχι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αρχικά' date=' ξεκαθαρίζω, η ένσταση μου είναι στο σύνολο όπως παρουσιάζεται: χωρίς επιβεβαίωση να εγκατασταθεί ένα activex το οποίο θα κλείσει την υπάρχουσα γραμμή και θα ξαναπάρει τηλέφωνο αλλού για να γίνει εκ νέου σύνδεση σε άλλο αριθμό. Η έντασή μου είναι διπλή αν πρόκειται για isdn. Για το θέμα του dial μπορείς πολύ εύκολα να το δεις και μόνος σου: Άνοιξε το hyperterminal, δημιούργησε μια καινούργια σύνδεση και επέλεξε να συνδεθείς κατευθείαν στην θύρα που έχεις το netmod. Εμένα ας πούμε είναι η com2 οπότε επιλέγεις "Connect using COM2" Στο παράθυρο γράψε αρχικά: atz για να δοκιμάσεις αν πράγματι έχει γίνει το connection: atz <enter>OK Αν δεν βλέπεις τίποτα, τότε πληκτρολόγησε στα τυφλά at e1 <enter> Έπειτα προσπάθησε να καλέσεις το κινητό σου: atdt 69XXXXXXX <enter> Δεν θα πάρεις καμία οπτική επιβεβαίωση αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα το κινητό θα αρχίσει να χτυπάει. Αυτό συμβαίνει γιατί και τα κινητά είναι καθαρά ψηφιακό δίκτυο. Πάτησε enter για να κλείσεις την γραμμή. Τώρα δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο έναν pstn αριθμό. Π.χ το σπίτι σου ή το εξοχικό σου: atdt 210XXXXXXX atdt XXXXXXXXXX Η απάντηση είναι η ίδια: NO CARRIER Το τηλέφωνο δεν χτυπάει καθόλου. Πώς άρα να γίνει οποιοδήποτε handshake; Ακόμα και αν βάλεις server σε τέτοια γραμμή, το netmod απλά δεν θα καλέσει καθόλου άρα ο server δεν θα απαντήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί το netmod από την ψηφιακή θύρα του δεν μπορεί να καλέσει αριθμούς που περνάνε από αναλογικά κέντρα. Στην πραγματικότητα δεν μπορεί καν να καλέσει και isdn αριθμούς άλλου netmod (προσπαθήστε να καλέσετε τον σταθερό αριθμό isdn ενός φίλου σας). Εγώ από το πείραμα διεξάγω το συμπέρασμα και είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση :wink: Προσοχή όμως: δεν λέω ότι δεν γίνεται καθόλου. Αν η γραμμή είναι ψηφιακή και οι τύποι εκεί πέρα ξέρουν τις παραξενιές του netmod τότε θεωρητικά μπορεί να γίνει σύνδεση. Αυτό που είπα είναι ότι μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να μπουν στον κόπο και άρα όλο αυτό το σενάριο του active x που τα κάνει όλα αυτά χωρίς επιβεβαίωση μου φαίνεται κάπως star trek like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Και σε μενα συνέβησαν μερικές φορές αυτά, δηλαδή αυτόματα άλλαξαν τη συνδεσή μου και προσπάθησαν να πάρουν τηλέφωνο, ευτυχώς το κατάλαβα. Πάρα πολλοί όμως διαπιστωμένα από φίλο ΟΤΕΤΖΗ, έπεσαν θύματα. Στη Γερμανία που ήμουν πρόσφατα, διάβασα στον τύπο, πως ο Γενικός εκεί Εισαγγελέας έβγαλε απόφαση να μην χρεώνονται αυτά τα τηλέφωνα από dialers στους φουκαράδες. Αλλά εκεί υπάρχουν νόμοι και ενδιαφέρον για τον πολίτη και όχι όπως εδώ. Παράκληση να πάρει έκταση αυτό το θέμα και να λάβουν θέση και στην ΨωροΚώσταινα οι αρμόδιοι (τρομάρα τους). Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Και σε μενα συνέβησαν μερικές φορές αυτά' date=' δηλαδή αυτόματα άλλαξαν τη συνδεσή μου και προσπάθησαν να πάρουν τηλέφωνο, ευτυχώς το κατάλαβα. Πάρα πολλοί όμως διαπιστωμένα από φίλο ΟΤΕΤΖΗ, έπεσαν θύματα.Στη Γερμανία που ήμουν πρόσφατα, διάβασα στον τύπο, πως ο Γενικός εκεί Εισαγγελέας έβγαλε απόφαση να μην χρεώνονται αυτά τα τηλέφωνα από dialers στους φουκαράδες. Αλλά εκεί υπάρχουν νόμοι και ενδιαφέρον για τον πολίτη και όχι όπως εδώ. Παράκληση να πάρει έκταση αυτό το θέμα και να λάβουν θέση και στην ΨωροΚώσταινα οι αρμόδιοι (τρομάρα τους). Ευχαριστώ[/quote'] ego sumpleo me thn apopsi toy giloy gianni. pou einai to kratos pronoias kai prostasias toy polith? giati prepei na epitrepontai oles aytes oi grammes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireFoxGr Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 και αντί των 2 ευρώ που κοστίζει η ώρα για χρήση του Ίντερνετ, τελικά πληρώνει 2,5 ευρώ το λεπτό. Γιατί έχω την εντύπωση πως είναι 0.2 ευρώ την ώρα και όχι 2 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Τώρα δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο έναν pstn αριθμό. Π.χ το σπίτι σου ή το εξοχικό σου: atdt 210XXXXXXX atdt XXXXXXXXXX Signomi, alla afou pairneis apo to spiti sou, pos einai dinaton na xtipisei to tilefono tou spitiou? Episis sto eksoxiko, poios akouei an xtipaei to tilefono? Kai gia na sindethei xreiazetai kapoio allo modem stin alli akri. Etsi? Diladi me ISDN de mporoun 2 atoma na sindethoun me ta modem tous, kalontas o enas ton allo? Eixa tin entiposi pos ta perissotera kentra stin ellada einai psifiaka, ektos apo kati perioxes ksexasmenes apo ton OTE. Opos ipostirizeis esy, diladi osoi exoun ISDN de mporoun na paroun tilefona se arithmous pou gia na tous kaleseis xreiazetai na perasei i klisi apo analogika kentra? Pragmatika isxyei auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Signomi' date=' alla afou pairneis apo to spiti sou, pos einai dinaton na xtipisei to tilefono tou spitiou? Episis sto eksoxiko, poios akouei an xtipaei to tilefono? Kai gia na sindethei xreiazetai kapoio allo modem stin alli akri. Etsi? [/quote'] Όχι.. όχι .. όχι.... Το θέμα είναι ότι η κλήση δεν γίνεται. Προφανώς ένα modem/ΤΑ δεν ξέρει πριν καλέσει αν στην άλλη άκρη της γραμμής υπάρχει ή όχι server. Στο κινητό η κλήση γίνεται και το κινητό χτυπάει.. υπάρχει modem? Όχι... Μπορείς με το netmod να καλέσεις το κινητό σου και να απαντήσεις στην κλήση του netmod σου. Αν αντί για εσένα υπήρχε server τότε θα μπορούσε ενδεχομένος να γίνει σύνδεση. Αν δεν χτυπήσει το κινητό πώς ξέρει ο server πότε υπάρχει εισερχόμενη κλήση; Diladi me ISDN de mporoun 2 atoma na sindethoun me ta modem tous' date=' kalontas o enas ton allo? [/quote'] Με modems μπορούν γιατί λειτουργούν απο τα pots (τις αναλογικές θύρες) και όχι από την ψηφιακή. Ενδεχομένος θα γίνεται και με εξωτερικούς isdn controllers αφού και αυτοί χρησιμοποιούν τις ψηφιακές RJ 45 θύρες του netmod και όχι την ψηφιακή θύρα (την rs232) στην οποία αναφέρομαι εγώ. Όλα αυτά τα ανακαλύψαμε ακριβώς με αυτό το σκοπό: προσπαθήσαμε να στήσουμε "dial up server" για να πετύχουμε σύνδεση με το hyperterminal με χρήση δύο netmod και με χρήση της ψηφιακής θύρας RS 232. Opos ipostirizeis esy' date=' diladi osoi exoun ISDN de mporoun na paroun tilefona se arithmous pou gia na tous kaleseis xreiazetai na perasei i klisi apo analogika kentra? Pragmatika isxyei auto?[/quote'] Αυτό συμβαίνει γιατί το netmod από την ψηφιακή [/b']θύρα του δεν μπορεί να καλέσει αριθμούς που περνάνε από αναλογικά κέντρα. Αναφέρομαι στην ψηφιακή (σειριακή) θύρα του netmod (στον isdn controller του). Δεν αναφέρομαι στις αναλογικές θύρες του ούτε στις ψηφιακές του που προορίζονται για χρήση τηλεφωνικών συσκευών. Ναι, με αυτήν την θύρα δεν μπορείς να καλέσεις κανένα pstn νούμερο. Δεν γίνεται να αποκαταστήσεις σύνδεση με το netmod και να μεσολαβεί pstn γραμμή, είτε τα κέντρα είναι αναλογικά είτε ψηφιακά (βασικά μέσω αναλογικού κέντρου δεν υφίσταται καν isdn). Σήμερα όλα τα κέντρα είναι ψηφιακά, αλλά το σήμα σε πολλές περιπτώσεις εξακολουθεί να είναι αναλογικό και αυτό μας ενδιαφέρει. Μια διόρθωση λοιπόν, γιατί δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Οι γραμμές pstn δεν συνεπάγονται αναλογικό κέντρο ενώ οι Isdn συνεπάγονται ψηφιακό κέντρο. Έτσι για να είμαι πιο ακριβής θα έπρεπε να γράψω: «που να περνάνε από pstn γραμμές» δηλαδή που μετατρέπεται το σήμα έστω και προσωρινά σε αναλογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Αρχικά' date=' ξεκαθαρίζω, η ένσταση μου είναι στο σύνολο όπως παρουσιάζεται: χωρίς επιβεβαίωση να εγκατασταθεί ένα activex το οποίο θα κλείσει την υπάρχουσα γραμμή και θα ξαναπάρει τηλέφωνο αλλού για να γίνει εκ νέου σύνδεση σε άλλο αριθμό. Η έντασή μου είναι διπλή αν πρόκειται για isdn. [/quote'] se emena prosopika sinevi to eksis. exo isdn 64 kai mpeno internet apo kei. xrisimopoio opera kai internet explorer diavazo mono mail apo hotmail. pote ma pote den patao yes se oti mou petaei. den eimai neos xristis sto net. kai omos kollisa dialer. ekei pou imoun internet me opera mou erxetai ena mail, anoigo ton ie na to diavaso kai me petaei se mia asxeti selida. enstiktodos tsekaro to netmod kai vlepo kai ta dio lampakia anamena.ksilono to kalodio tou analogikou modem kai ekleise to ena kanali. eytixos to prolaba molis eixe kalesei kai den prepei na xreothika.. epeita epsaksa kai ton esteila apo keipou irthe. o dialer kalese me to analogiko modem kai den peiraksei tin sindesi pou eixa me to netmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 url uparxoun telika? mhpws ennooun kapia site ellhnika se .tk pou exoun video apo nude tainies tous? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 telika i selida einai i greek women online? Μην ανησυχείς! Αυτή λειτουργεί κανονικότατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 telika i selida einai i greek women online? Μην ανησυχείς! Αυτή λειτουργεί κανονικότατα! den anysyxw, mallon problimatizomai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.