Προς το περιεχόμενο

Παιδιά τα μάτια σας δεκατέσσερα !!!!!!!!!!!

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Όντως γίνεται άνετα και σε isdn με το νετμοδ. Ένας φίλος μου το έπαθε και μάλιστα στην Ξάνθη (κουναβι22 μου θύμισες παλιές εποχές...), όπως επίσης γίνεται και χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (αυτό που λέτε με το γιες και το νο). Το έχω πάθει και εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα εκτός από προγράματα όπως το dialer control και κάνα καλό firwall όταν πηγαίνετε σε τέτοια site πονηρά να μην χρησιμοποιείτε τον ΙΕ.

Ας έχετε σε μια άκρη τον opera ή mozila οι οποίοι νομίζω είναι πολύ ποιό ασφαλείς για τέτοιου είδους sites.

Tώρα αν θέλετε να πατάτε ελεύθερα yes κάντε μια φραγή κλήσεων εξωτερικού στον πΟΤΕ να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

egatestisa to dialer controller sto pc mou kai to vrika arketa kalo ala prin ligo to apegatestisa giati eida stin diaxirisi ergasion ton windows oti o epksergastis mou douleye 40 me 50% xaris na trexei kanena alo programa ektos apo to dialer controller, o epeksergastis mou einai celeron sta 2.4, poli kalo to programataki ala den thelo na mou desmevi kai to miso epeksergasti me apotelesma na mou kathisteri to pc se ales efarmoges kai programata, tha sinexiso me tin fragi kliseon eksoterikou pou idi exo kanei meso ote, tin protimo :)

Σε dsl δεν γίνεται αυτο\?????

Όχι, με σκέτο ADSL δεν γίνεται.

Αν όμως εκτός από τη σύνδεση ADSL, έχεις στο PC και απλό ή ISDN modem (για backup, για φαξ, ή απλά γιατί δεν το ξήλωσες όταν έβαλες ADSL) τότε κινδυνεύεις κι εσύ...

Ούτε σε netmod χωρίς pstn modem γίνεται, εκτός αν ο αριθμός στα νησιά Καϊμάν ή στην Παπούα - Νέα Γουινέα είναι επίσης ISDN πράγμα νομίζω αρκετά έως πολύ απίθανο. Με την ψηφιακή θύρα του netmod δεν μπορείς να καλέσεις PSTN νούμερο. Εδώ για καλούς σκοπούς δεν μπορούσε να το κάνουμε και θα το κάνει ένα lame active-x;;; .. :evil: :?: ..

Όσο για τα γνωστά φίλος-φίλου με netmod είναι σαν το φίλος-φίλου που έχει δει «πράσινο αόρατο» δεινόσαυρο (που το θυμήθηκα τώρα αυτό; ). Τις περισσότερες φορές αυτοί που τα διηγούνται αυτά (δηλ ο φίλος σου..) δεν κατάλαβε καν τι συνέβηκε στο pc του και το περιγράφει όπως το αντιλαμβάνετε αυτός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς περιγράφει ο newbie μία εμπειρία με το netbus... Μέχρι και «ζωντάνεψε το pc» έχουμε ακούσει.

Σε pstn μπορεί να γίνει αν έχεις low security settings, αν έχεις ήδη κάποιο backdoor ή γενικότερα αν το pc σου είναι ήδη κέντρο διερχομένων trojan, hijack και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Αλλά σε σκέτο netmod; nfw...

Φυσικά περιμένω πρόθυμα τα urls για να ανακαλέσω :roll: :roll: :roll: .

epeide xtes to vradi kollisa gia proti fora kai ego dialer pistepse me ginetai na kolliseis kai xoris na patiseis yes se kapoio parathiro. entelos koufo alla ginetai.

ton tropo den to ksero alla xtes to vradi anoiksa ie kai paratirisa oti eixe allaksei i home page. xtipise sinagermos kai to katharisa.

psaxno na vro tora pos sto diaolo to kollisa giati ekeini tin ora den epsaxna kati periergo alla koitaza kapoia forum.

kai ayto einai to koufo. ton ie ton xrisimopoio mono na diavazo hotmail kai tipota allo. gia ta ypoloipa mono opera.

>> GothicCrusader Λυπάμαι αλλά οι ισχυρισμοί σου είναι ανακριβείς. Επειδή το φίλος-φίλου μου μάλλον αναφερόταν σε εμενα απλά θέλω να τονίσω ότι ήμουν μάρτυρας στο γεγονός ότι έκανε διεθνής κλήση. Επίσης λές ότι

"Ούτε σε netmod χωρίς pstn modem γίνεται, εκτός αν ο αριθμός στα νησιά Καϊμάν ή στην Παπούα - Νέα Γουινέα είναι επίσης ISDN πράγμα νομίζω αρκετά έως πολύ απίθανο. Με την ψηφιακή θύρα του netmod δεν μπορείς να καλέσεις PSTN νούμερο"

Τί εννοείς με αυτό? Δηλαδή όταν εγώ κάνω κλήση για ίντερνετ μέσω νετμοδ τι καλώ? Απλά όταν κάνεις κλήση με το νετμοδ δεν ακούγεται τίποτα (το handshaking του αναλογικού μόδεμ).

Εντελώς φιλικά.

Παιδιά υπάρχουν και dialers που μπαίνουν χωρίς το παραμικρό confirmation.

Επίσης έχω δει dialer να ενεργοποιείται , να διακόπτει ( αυτόματα ) την υπάρχουσα σύνδεση με το Internet , και να καλεί κατευθείαν ( από μόνο του εννοείται ) στο εξωτερικό.

Φυσικά εγω έχω το Panda Antivirus Titanium 2004 , που με προστατεύει και από dialers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...