Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα τα διαβασα και συμφωνω(τα παιδια επικεντρωνονται αλλου και οχι στους χαρακτηρισμους αλλα ειναι αλλο θεμα) : υπαρχει ελλειψη παιδειας και αυτο ειναι εμφανες οτι μερικοι με το παραμικρο καταφευγουν σε προσβολες και σε εκφρασεις περι μυαλου κλπ:

Στις 25/1/2020 στις 2:16 ΜΜ, jmmys είπε

20 χρόνια Γερμανία,ποτέ μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο,αντιθέτως ΟΛΟΙ καταλάβαιναν ποτέ θα παρκάρει ο άλλος και ποτέ θα στρίψει,δεν θέλει και πολύ μυαλό,για τον μέσο Έλληνα ίσως.

Παντελης ελλειψη παιδειας.
Η οποια συνδυαζεται και με απουσια αστικης ευγενειας:

34 λεπτά πριν, jmmys είπε

Καλά αυτό είναι απίστευτο.🤣

Ξαναδιάβασε άνθρωπε μου τι έγραψαν οι χρήστες gthe και LongTom,σε ποιον απαντούσαν,σε τι αναφέρονταν,για τι πράγμα μιλούσαν,

που μου κάνεις και copy αυτά που έγραψαν.

Επεξ/σία από haHa
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, haHa είπε

Μια χαρα τα διαβασα και συμφωνω(οτι τα παιδια επικεντρωνονται αλλου και οχι στους χαρακτηρισμους ειναι αλλο θεμα) : υπαρχει ελλειψη παιδειας και αυτο ειναι εμφανες οτι με το παραμικρο μερικοι καταφευγουν σε προσβολες και σε εκφρασεις περι μυαλου κλπ:

Παντελης ελλειψη παιδειας.

Συγγνώμη αν θίχτηκες.

Το "άνθρωπε μου" απουσία αστικής ευγένειας;;;;;;😂

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Θαυμάστε πεζοδρόμιο:

Εκτός απο τους δυο μπροστινούς,  δειτε στο βαθος τι γινεται.

2020-01-26 19.51.22.jpg

2020-01-26 19.54.35.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Θαυμάστε πεζοδρόμιο:

Εκτός απο τους δυο μπροστινούς,  δειτε στο βαθος τι γινεται.

2020-01-26 19.51.22.jpg

2020-01-26 19.54.35.png

and the oscar goes to ...
all cars in the photo

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με τρελαίνει είναι όταν βγαίνουν από κάθετο δρόμο/στενό/πάρκινγκ μπροστά σου ενώ βλέπουν ότι έρχεσαι δήθεν ότι βιάζονται, και μετά πηγαίνουν με 20 αναγκαζοντάς σε να κόψεις ταχύτητα ή χειρότερα να προσπεράσεις βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Ειδικά με το σκουτερ είτε θα βρώ δύο-τρεις τέτοιους μπροστά μου κάθε μέρα, είτε θα μου έρθουν από απέναντι οι αντίστοιχοι 'παθόντες'. Το αυτονόητο ότι μπαίνοντας σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας οφειλεις να εναρμονίζεσαι με την ταχύτητα ροής ειδικά αν το κάνεις εκβιαστικά, δεν τους περνάει καθόλου από το μυαλό, ή δεν τους νοιάζει. Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα...

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε ανάγει την ευρωπαική οδηγική συμπεριφορά, με την οποία ασχολείται το άρθρο, σε ολοκληρο διπλωματικο ζητημα που αφορά τη χρηση ή μη των αλαρμ για το παρκάρισμα.

Ανεξάρτητα από το τι λέει ο ΚΟΚ, όσα χρονια θυμάμαι τον εαυτό μου να οδηγάει, ακόμα και ως παιδί, δεν ειδα ποτέ κανέναν να βγάζει φλας για να παρκάρει. Και πιστεύω οτι αν το κάνει κάποιος κινδυνεύει με απρόβλεπτες συνέπειες (διότι λόγω κίνησης οδηγούμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, δεν μπορει να υπάρξει η απόσταση ακόμα και στα στενά κτλ κτλ)

Σωστό ή λάθος (προφανως είναι λάθος), αυτό ειναι κάτι που έχει ριζώσει στην οδήγηση και θα άλλαζε μόνο με δραστικά μέτρα (μπορεί πχ να βγάλει το αρμοδιο υπουργείο οδηγία, οτι απο αύριο όποιος βγάζει αλαρμ αντι για φλας, θα τρωει ξέρω γω προστιμο). Από τη στιγμη που δε τα παίρνουν, έτσι θα γινεται.

Ειναι αυτο που γράφω στο 1ο ποστ που ξεκινάει το θέμα. Πως η οδηγική μας συμπεριφορά ειναι έτσι λόγω έλειψης σοβαρών ελέγχων και αστυνόμευσης. Μιλάμε για χώρα που θα σκισει τα ιμάτιά της για να πληρώνουν όσοι έχουν αυτοκίνητα 12 ετών παραπάνω χρήματα με αφορμή την μόλυνση του περιβάλλοντος (σορρυ αλλά δεν τους ενδιαφέρει αυτο, το χρημα ειναι το πρόβλημα), 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...