Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση: αν φρεναρω αρκετα αποτομα για να παρκαρω και ακινητοποιηθω, δικαιολογουνται τοτε τα αλαρμ;

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Δεν καταλαβαινω πως σχετιζονται αυτα με το: "οτι ΟΛΟΙ καταλάβαιναν ποτέ θα παρκάρει ο άλλος και ποτέ θα στρίψει,δεν θέλει και πολύ μυαλό,για τον μέσο Έλληνα ίσως."

Οπως μπορει ο καθενας οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα, καποιοι "μπορουν" με προσβολες.

Στο προηγούμενο σου μήνυμα είχες σε bold άλλες λέξεις, για εκεινες σου απάντησα,και τώρα μου λες άλλα 

1 λεπτό πριν, haHa είπε

Ερωτηση: αν φρεναρω αρκετα αποτομα για να παρκαρω και ακινητοποιηθω, δικαιολογουνται τοτε τα αλαρμ;

Δεν κατάλαβες πάλι,

Το πρόβλημα δεν είναι τα αλαρμ ή το φλας,ανάψτε ότι θέλετε,αλλά οφείλει ο οδηγός να γνωρίζει ότι παρκάρουμε και με φλας,και αυτό δυστυχώς πολλοί ούτε καν το ξέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jmmys είπε

Στο προηγούμενο σου μήνυμα είχες σε bold άλλες λέξεις, για εκεινες σου απάντησα,και τώρα μου λες άλλα 

Δεν σου λεω αλλα(καλο ειναι να μην γραφεις ανακριβειες για να υποστηριξεις κατι που δεν ισχυει, επειδη δεν εχεις επιχειρηματα) , σου λεω μερικα απο αυτα που ειχα κανει bold και πριν, δες εδω το screenshot:

image.png.1cbdd583716f5bb6582d5b77eabb0d9f.png

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Άστο,δεν έχει νόημα,οποίος διαβάσει το νημα ας βγάλει τα συμπεράσματά του,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Άστο,δεν έχει νόημα,οποίος διαβάσει το νημα ας βγάλει τα συμπεράσματά του,

Συμφωνω, δεν εχει νοημα οταν λογω ελλειψης επιχειρηματων αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι και οι προσβολες, οπου μετα γραφονται και ανακριβειες οτι δεν εγιναν bold οι γυγκεκριμενες προσβολες και για αλλα αλλα πραγματα μιλαγαμε κλπ κλπ...

Οπως μπορει ο καθενας.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Έκανες ΔΥΟ προτάσεις bold,σου απάντησα για τη πρώτη.

Για τη δεύτερη είναι άποψη μου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmmys είπε

Έκανες ΔΥΟ προτάσεις bold,σου απάντησα για τη πρώτη.

Για τη δεύτερη είναι άποψη μου.

Δεκτο οτι προηγουμενως ελεγες ανακριβειες πως ειχα αλλες λεξεις bold και ελεγα αλλα κλπ:

19 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ειπαμε, προσβολες και ανακριβειες. Οπως μπορει ο καθενας οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Από τις απαντήσεις περί φλας και αλαρμ είναι απόλυτα κατανοητό ότι καμμία σχέση δεν εχει ο μέσος Έλληνας με οδηγική παιδεία,και να ήταν μόνο αυτά,πάει και έρχεται.Δυστηχως έχει έναν απίστευτο ψευτοτσαμπουκα και σταρχιδισμο εις βάρος άλλων οδηγών,χώρια που δεν γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα για πιο ομαλή κυκλοφορία.

Όπως είδες και εσύ, ξεκίνησαν οι κλασσικές φρασεις "οδηγικης παιδείας" που όλοι ξέρουμε στην Ελλαδα....

"Σιγά μην κάνω 3 ωρες να φτάσω σπίτι", "άμα πας σαν κλασμένος στο δρόμο μην οδηγείς" ," κοινή λογική είναι το alarm" ," αν είναι να σταματάς σε κάθε στενό" , "άσε καλύτερα μην οδηγείς" , "όποιος βγάλει alarm, όρεξη έχει να κατεβαίνει από το αμάξι να τσακώνεται με 10 αυτοκίνητα" κτλ" 

Αμα πεις για αλκοόλ και τιμόνι οι φράσεις θα είναι..."σιγά μην με πιάσει εμένα το αλκοολ", "με τσέκαραν με 3 ποτά δεν έδειξε κάτι ", "σιγά μην δεν πάρω το αυτοκίνητο οτνς βγω να πιω , τι το πήρα κτλ" 

Για τις ράμπες αμεα.... "ε και που να το βαλω","έχει γεμίσει ο τόπος με δαυτες", "δλδ δεν μπορούσε ο Αμεα να περάσει στη παρακάτω ράμπα κτλ" 

Κτλ κτλ κτλ

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, adi32 είπε

Το θέμα είναι το τι είναι λογικό. 

Όταν εσύ δεις φλας πάντα κοκαλωνεις μηπως ο μπροστα παρκάρει κι όχι αλλάξει πορεία ή στρίψει στο επόμενο στενό? 

Δε μας φτάνει η σύγχυση που επικρατεί να έχουμε και διφορούμενες ειδοποιήσεις. 

Ειναι απλό αλαρμ σταματάω τελείως για παρκάρισμα ή βλάβη φλας για να αλλάζω κατεύθυνση 

δικο σου ΚΟΚ εχεις εσυ ;

Δημοσ.

βγαζω φλας δεξια και μπαινω μεσα σε παρκινγκ αυτοκινητων (εννοειται δεν παρεμποδισα την κυκλοφορια πισω μου στο παραμικρο) και ο πανυβλακας πισω οδηγος αρχιζει να βριζει γιατι αναψα φλας και οχι αλαρμ οπως νομιζε οτι επρεπε να κανω

τι να του απαντησεις του πανυβλακα...ευτυχως που εφυγε γιατι θα ειχαμε πλακωθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πιθανότατα κατάλαβε ότι θα έστριβες στο επόμενο στενό 

ναι αυτο νομιζε μονο που το επομενο στενο ηταν σε αποσταση 15 μετρων απο εκει που εστριψα εγω...και εν παση περιπτωσει ποσο λογικο ειναι να βριζεις καποιον που αναψε φλας για να βγει εκτος δρομου χωρις να παρεμποδιζει την κυκλοφορια και εσυ του λες οτι θα επρεπε να αναψει αλαρμ σταθμευσης;:blink: Μιλαμε για εντελως στοκος ο τυπος πρεπει να ηταν

Επεξ/σία από georgeγ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...