Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα ειναι πολιτικη . Σε τοσα μυρια πληθυσμο και 100,000 ειναι σταγονα στον ωκεανο .Εκει εχουν διαχειριση κρισεων σε scale που δε μπορουμε να διανοηθουμε . Εγω φοβαμαι γιατι τα νοσοκομεια εδω που ειναι ηδη στα ορια τους απο τη "κοινη γριπη"

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ολα ειναι πολιτικη . Σε τοσα μυρια πληθυσμο και 100,000 ειναι σταγονα στον ωκεανο .Εκει εχουν διαχειριση κρισεων σε scale που δε μπορουμε να διανοηθουμε . Εγω φοβαμαι γιατι τα νοσοκομεια εδω που ειναι ηδη στα ορια τους απο τη "κοινη γριπη"

ΑΚομα και σε Ευρωπαικες χωρες που πηγε δεν υπαρχει εξαπλωση ουσιαστικα. 3-4-5-10 κρούσματα και εχουν μεινει στασιμα τοσο καιρο. Θα μου πεις εμεις δεν ειμαστε Ευρωπη σε υποδομες. Απλα θεωρω ότι θα δειξουμε την αναλογη σοβαροτητα

Δημοσ.
8 hours ago, Arkin said:

Σε μια μέρα από 45000 πήγαν 60000 τα κρούσματα. Και συν 300 οι νεκροί. Τι έγινε σήμερα και ανέβηκε τόσο πολύ? 

Η εξέλιξη της διαγνωστικής μεθόδου είναι ένας παράγοντας για την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η θνητότητα πάντως παραμένει λίγο πάνω από 2%.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Η εξέλιξη της διαγνωστικής μεθόδου είναι ένας παράγοντας για την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η θνητότητα πάντως παραμένει λίγο πάνω από 2%.

Αυτό άκουσα στο BBC ,ότι άλλαξαν την μέθοδο διάγνωσης.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κορυφαίοι λέει πολιτικοί αξιωματούχοι των περιοχών αυτών πήραν πόδι. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν μαζεμένοι ουκ ολίγοι θάνατοι και κρούσματα. Αναρωτιέμαι σε ποιους θα ρίξουν τις ευθύνες. 🙄

Θα το δούμε στο HBO σε μερικά χρόνια? 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...