Mhlogiatros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ολα ειναι πολιτικη . Σε τοσα μυρια πληθυσμο και 100,000 ειναι σταγονα στον ωκεανο .Εκει εχουν διαχειριση κρισεων σε scale που δε μπορουμε να διανοηθουμε . Εγω φοβαμαι γιατι τα νοσοκομεια εδω που ειναι ηδη στα ορια τους απο τη "κοινη γριπη" Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ολα ειναι πολιτικη . Σε τοσα μυρια πληθυσμο και 100,000 ειναι σταγονα στον ωκεανο .Εκει εχουν διαχειριση κρισεων σε scale που δε μπορουμε να διανοηθουμε . Εγω φοβαμαι γιατι τα νοσοκομεια εδω που ειναι ηδη στα ορια τους απο τη "κοινη γριπη" ΑΚομα και σε Ευρωπαικες χωρες που πηγε δεν υπαρχει εξαπλωση ουσιαστικα. 3-4-5-10 κρούσματα και εχουν μεινει στασιμα τοσο καιρο. Θα μου πεις εμεις δεν ειμαστε Ευρωπη σε υποδομες. Απλα θεωρω ότι θα δειξουμε την αναλογη σοβαροτητα
CheOnWeb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, Arkin said: Σε μια μέρα από 45000 πήγαν 60000 τα κρούσματα. Και συν 300 οι νεκροί. Τι έγινε σήμερα και ανέβηκε τόσο πολύ? Η εξέλιξη της διαγνωστικής μεθόδου είναι ένας παράγοντας για την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η θνητότητα πάντως παραμένει λίγο πάνω από 2%. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Η εξέλιξη της διαγνωστικής μεθόδου είναι ένας παράγοντας για την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Η θνητότητα πάντως παραμένει λίγο πάνω από 2%. Αυτό άκουσα στο BBC ,ότι άλλαξαν την μέθοδο διάγνωσης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Κορυφαίοι λέει πολιτικοί αξιωματούχοι των περιοχών αυτών πήραν πόδι. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν μαζεμένοι ουκ ολίγοι θάνατοι και κρούσματα. Αναρωτιέμαι σε ποιους θα ρίξουν τις ευθύνες. 🙄 Θα το δούμε στο HBO σε μερικά χρόνια? 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα