Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Strigla said:

Ώπα ρε φίλε ώπα ηρέμησε και λίγο,δεν είναι καθόλου αστείο...εντάξει;

Δεν το ειπα για αστειο, σαρκασμός ήταν. Πιστεύω οτι θα τελειώσει γρήγορα, απλα μεχρι να γινει αυτο οι εφημερίδες θα εχουν γράψει οτι δεν μπορείς να φανταστείς.

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Τα μίντια για ακομα μια φορα εχουν παρει φωτιά, κατάφεραν παλι να κανουν τον κοσμο να πανικοβληθεί.

Την επόμενη φορα ας ονομαστεί T-virus να αρχίσουμε να τρέχουμε και οι υπόλοιποι

Τα μίντια κάνουν τα γνωστά που κάνουν εδώ και χρόνια. Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου. Αυτοί που πρέπει να αγχώνονται πρωτίστως ειναι οι Κινέζοι και έπειτα μην διαρρεύσει ο ιός σε καμία γειτονική χώρα της Κίνας που είναι οικονομικά αδύναμη και δεν θα εχει τα μέσα να αντιμετωπίσει τίποτα. 

• Like 3
Δημοσ.

Απο κατανάλωση νυχτερίδας γράφουν ότι ξεκίνησε η ιστορία με τον μεταλλαγμένο ιό. Το τρομακτικό είναι η καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση του γεγονότος, στην τιμωρία των 8 ατόμων που ανακίνησαν το θέμα κοντά στα Χριστούγεννα με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων και τελικά στην δυσανάλογη χρήση μέτρων προστασίας για ένα θέμα που θα έπρεπε να προκαλέσει τόση ανησυχία σύμφωνα με το κινέζικο κράτος. Στην Αμερική δε, έχουν ξεκινήσει να αγχώνονται ακόμα και για τις ταχυδρομικές αποστολές από Κίνα.   

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, moumos είπε

Απο κατανάλωση νυχτερίδας γράφουν ότι ξεκίνησε η ιστορία με τον μεταλλαγμένο ιό. Το τρομακτικό είναι η καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση του γεγονότος, στην τιμωρία των 8 ατόμων που ανακίνησαν το θέμα κοντά στα Χριστούγεννα με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων και τελικά στην δυσανάλογη χρήση μέτρων προστασίας για ένα θέμα που θα έπρεπε να προκαλέσει τόση ανησυχία σύμφωνα με το κινέζικο κράτος. Στην Αμερική δε, έχουν ξεκινήσει να αγχώνονται ακόμα και για τις ταχυδρομικές αποστολές από Κίνα.   

Οχι ακριβως. Απο τα κοπρανα της νυχτεριδας, ή κατι παρομοιο. 
και κατα δευτερον, ποιον βλακας καθεται και τρωει νυχτεριδες! δεν τρωγεται αυτο το ζωο

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια η πανωλη των χοίρων πέρυσι μια αυτό τώρα πολλές συμπτώσεις... 

Επεξ/σία από kukukali
Δημοσ.

η κατάσταση πρέπει να είναι πολύ ποιο άσχημη από τι το καθεστώς της Κίνας λέει.

Βλέπω video απο ανθρώπους που καταρρέουν στον δρόμο η πεθαίνουν και τους μαζεύουν. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

μιλάμε η κατάσταση γίνετε τελείως δραματική, ανθρωποι πεθαίνουν στις αναμονές στα νοσοκομεία χωρίς καμία βοήθεια

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

αγορίνα οι κινέζοι είναι περισσότεροι απο ευρώπη και αμερική μαζί ! και ταξιδεύει κόσμος προς και απο αυτή κατα μιλούνια παγκοσμίως , δεν μιλάμε για βραχονησίδα στον ειρηνικό οκεανό που ήταν υποψήφιος για πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ αλλά για μια χώρα που αν γίνει μαλακία κόλλησε όλος ο πλανήτης και δεν είναι καθόλου αστείο η ασήμαντο για να μην ασχοληθουν τα media.

Χαιρω πολύ. Τα ξέρουμε όλα αυτά. Δεν αλλάζει ότι τα μίντια καταφεύγουν οπότε θέλουν σε τρομολαγνεια, το αγαπημένο τους σπορ δηλαδή. Οι κινέζοι έχουν πάρει τα μέτρα τους. Εγώ εξακολουθώ να μην αγχώνομαι, το κράτος ας φροντίσει να είναι σε επαγρύπνηση, είμαι της άποψης ότι αν ειναι να παθεις κάτι με μετάδοση ασθένειας από αερομεταφερομενα σωματίδια και ιους θα το πάθεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέραν από το κυκλοφορείς 24/24 με μια μάσκα οπουδήποτε. Το απόγευμα είχα πάει σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι από πίσω στο ταμείο περίμεναν δύο κινεζοι. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εδω ειμαστε ετοιμοι και για εμπολα και για πτηνα και για χοιρινα δηλωνουν οι αρμοδιοι - κοινως αμα πατε στα νοσοκομεια θα ψοφησετε ...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Χαιρω πολύ. Τα ξέρουμε όλα αυτά. Δεν αλλάζει ότι τα μίντια καταφεύγουν οπότε θέλουν σε τρομολαγνεια, το αγαπημένο τους σπορ δηλαδή. Οι κινέζοι έχουν πάρει τα μέτρα τους. Εγώ εξακολουθώ να μην αγχώνομαι, το κράτος ας φροντίσει να είναι σε επαγρύπνηση, είμαι της άποψης ότι αν ειναι να παθεις κάτι με μετάδοση ασθένειας από αερομεταφερομενα σωματίδια και ιους θα το πάθεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέραν από το κυκλοφορείς 24/24 με μια μάσκα οπουδήποτε. Το απόγευμα είχα πάει σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι από πίσω στο ταμείο περίμεναν δύο κινεζοι. 

Πολύ σωστά, κλασική τρομολαγνία...στο τέλος του άρθρου λέε ξεκάθαρα: “Ο κορονοϊός ή κοροναϊός με την ονομασία «2019-nCoV» προκαλεί ένα είδος πνευμονίας. Αν και είναι κατά 70% ταυτόσημος με τον ιό SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο), ο οποίος την περίοδο 2002/03 προκάλεσε τον θάνατο 800 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ¨δεν θεωρείται το ίδιο επικίνδυνος¨.”

Ο SARS δηλαδή που σκότωσε 800 ανθρώπους παγκοσμίως, και ήτανε πιο επικίνδυνος από τον κορονοϊό, ήτανε λιγότερο επικίνδυνος από ιούς γρίπης που σκοτώνουν περισσότερους από 800 ανθρώπους παγκοσμίως...άρα πανικός για τους γνωστούς λόγους..πώληση εμβολίων, κλπ. Γνώμη μου, και άποψή μου φυσικά.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tfd1978 είπε

Πολύ σωστά, κλασική τρομολαγνία...στο τέλος του άρθρου λέε ξεκάθαρα: “Ο κορονοϊός ή κοροναϊός με την ονομασία «2019-nCoV» προκαλεί ένα είδος πνευμονίας. Αν και είναι κατά 70% ταυτόσημος με τον ιό SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο), ο οποίος την περίοδο 2002/03 προκάλεσε τον θάνατο 800 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ¨δεν θεωρείται το ίδιο επικίνδυνος¨.”

Ο SARS δηλαδή που σκότωσε 800 ανθρώπους παγκοσμίως, και ήτανε πιο επικίνδυνος από τον κορονοϊό, ήτανε λιγότερο επικίνδυνος από ιούς γρίπης που σκοτώνουν περισσότερους από 800 ανθρώπους παγκοσμίως...άρα πανικός για τους γνωστούς λόγους..πώληση εμβολίων, κλπ. Γνώμη μου, και άποψή μου φυσικά.

Για τον συγκεκριμένο ιό άκουσα ότι δεν υπάρχει εμβόλιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...