ApostolosA Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Προσπαθώ να δημοσιεύσω αποτελέσματα απο το παραπάνω benchmark αλλά μου βγάζει λάθος : This file does not have a program associated ...μπλα μπλα μπλα. Ξέρει κάποιος κάτι να βοηθήσει. Ή κάτι άλλο. Μπορεί να μου δώσει κάποιος τα deatils των 3DR και 3DP αρχείων?
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Ανοίγεις το 3D Mark, διαλέγεις open file , ανοίγεις το project , και διαλέγεις Submit Saved Projects ( κάτι τέτοιο )
ApostolosA Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Κανένας δεν έχει το 3d Mark 03 Αυτό που ζητάω είναι: Απο την επιλογή tools-->folder options-->file types τις λεπτομέρειες των 3DR και 3DP.
laskos Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 file to exo vgalei to 3dmark kai exo to aquamark. Eksou kai ta 1 diko mou view alla 0 dikies voithies.Sorry
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Apostoli , an den katalaves ayto pou sou eipa , 8a sto ksanapw analytikotera to vradaky. Entaksei?
ApostolosA Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Apostoli , an den katalaves ayto pou sou eipa , 8a sto ksanapw analytikotera to vradaky. Entaksei? Ευχαριστώ για την προσπάθειά σου αλλά δεν θέλω να μου γράψεις πως κάνουμε submit στην ORB. Το πρόβλημά μου είναι οτι για κάποιο λόγο (δεν ξέρω ποιόν), δεν μπορώ πλέον να κάνω submiting τα αποτελέσματά μου και παίρνω συνέχεια το μήνυμα this file does not have a program associated....... Υποψην οτι εχω κάνει απεγκατάσταση - εγκατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον κάτι τρέχει με τον IE γιατί το ίδιο μήνυμα λάθους μου βγάζει και στα PCmark04 kai 3Dmark2001 SE
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δεν κάνεις διπλό κλικ στο .3dp αρχείο. ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 3D Mark. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
ApostolosA Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Καλά. Θα το ξαναπώ. Τρέχει το 3dmark. Τελειώνει το benchmarking και κάνοντας κλικ στον κουμπί online result browser μου βγάζει το μήνυμα που γράφω στα προηγούμενα. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟ .3DP Ή ΣΤΟ .3DR αρχείο. Αυτό που ζήτησα είναι μήπως στην καρτέλα με τις λεπτομεριες της επέκτασης αρχείου για το συγκεκριμένο έχει κάποιες πληροφορίες επιπλέον που πιθανόν να μην έχω εγώ. Μπορείς να τις δείς κάνοντας κλίκ στο κουμπί advanced ή για προχωρημένους. Τα βήματα είναι: Start-->Control Panel-->Folder Options-->File Types-->τσεκάρεις το αρχείο .3dr και κάνεις κλίκ στο κουμπί advanced στην περιοχή Details for '3DR' extension. Στην περιοχή actions έχει πληροφορίες. Αυτές θέλω.
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Πιθανότατα έχει πρόβλημα το 3D Mark03 setup σου. Κάνε uninstall και έπειτα ξαναβάλε το.
ApostolosA Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Υποψην οτι εχω κάνει απεγκατάσταση - εγκατάσταση' date=' χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον κάτι τρέχει με τον IE γιατί το ίδιο μήνυμα λάθους μου βγάζει και στα PCmark04 kai 3Dmark2001 SE[/quote'] Άντε ρε παιδιά. Κανένας? Μη μου πείτε οτι δεν εχετε το 3DMark03!!!
madsc Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Και να το είχαμε... ωραίο τρόπο διάλεξες για να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ βοήθεια, αλλά νέος είσαι στο forum θα μάθεις. Αν σε ενδιαφέρει να σου συστήσουμε κανένα καλό systems engineer, να σου κάνει μία κατοίκον επίσκεψη να σου λύσει τα όποια προβλήματα σου. Δεν χρεώνουν πολλά, γύρω στα 50€/ώρα. 8) Άντε και καλό Πάσχα, άγιες μέρες που είναι. sc
Exoskeletor Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 mpori na fteei h ekdosh pou exeis se sindiasmo me to an to exeis kani register h to exeis crackari
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.