countass Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη μητρική του τίτλου,με τις συγκεκριμένες ram, Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3200MHz (BLS2K8G4D32AESBK),δε μπορεί να τις δει πάνω απο 2400.Ούτε xmp,ούτε όταν έβαλα manual oc,1,35v και ταχύτητα 2666-3000.Δεν παίζει κανένα.Έχω τις μνήμες στις A2-B2 και η crucial λέει ότι υποστηρίζεται η μητρική,αν και δεν είδα κάπου για oc. Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω μπας και ανέβουν λιγάκι; edit: κάτι ακόμα που τώρα το ψάχνω κι εγώ,το bios λέει ότι είναι 3.8 αλλά στο site της μητρικής βλέπω 3.6 και μετά 3.9.Τι φάση;... παιδιά άκυρο έβγαλα άκρη τελικά.Για όποιον πάθει κάτι παρόμοιο,το έλυσα βάζοντας μόνο το ένα στικ στην Α2,έβαλα xmp 3200, restart to be sure και shut down.έβαλα το δεύτερο στικ στην Β2 και έπαιξαν στα 3200 και οι δύο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από countass 3
kostas_anes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, countass είπε Καλησπέρα στη μητρική του τίτλου,με τις συγκεκριμένες ram, Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3200MHz (BLS2K8G4D32AESBK),δε μπορεί να τις δει πάνω απο 2400.Ούτε xmp,ούτε όταν έβαλα manual oc,1,35v και ταχύτητα 2666-3000.Δεν παίζει κανένα.Έχω τις μνήμες στις A2-B2 και η crucial λέει ότι υποστηρίζεται η μητρική,αν και δεν είδα κάπου για oc. Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω μπας και ανέβουν λιγάκι; edit: κάτι ακόμα που τώρα το ψάχνω κι εγώ,το bios λέει ότι είναι 3.8 αλλά στο site της μητρικής βλέπω 3.6 και μετά 3.9.Τι φάση;... παιδιά άκυρο έβγαλα άκρη τελικά.Για όποιον πάθει κάτι παρόμοιο,το έλυσα βάζοντας μόνο το ένα στικ στην Α2,έβαλα xmp 3200, restart to be sure και shut down.έβαλα το δεύτερο στικ στην Β2 και έπαιξαν στα 3200 και οι δύο. Περιεργη κατασταση που αναφερεις, μιας και εχοντας κανει review τα στικακια μπορω να εγγυηθω οτι παιζουν πραγματικα παντου (εκτος και αν κατσει κατι ελλατωματικο). Μαλλον κοκομπλοκο της μητρικης που θα λυνονταν και με reset CMOS. Χαιρομαι που βρηκες λυση παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα