heisenberg_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το lenovo legion y530, στο οποίο έχω εγκαταστήσει ubuntu γιατί ασχολούμαι με προγραμματισμό και με βολεύει περισσότερο σε σχέση με windows. Απ' ότι βλέπω όμως η lenovo διαθέτει κάποιες εφαρμογές που βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του συστήματος και της μπαταρίας, αλλά υπάρχουν μόνο για windows. Eχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο λειτουργικά στο συγκεκριμένο λαπτοπ και είδε κάποια ουσιαστική διαφορά με τις εφαρμογές αυτές στα windows; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, heisenberg_ είπε η lenovo διαθέτει κάποιες εφαρμογές που βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του συστήματος και της μπαταρίας Μην κοροιδευομαστε , το μονο που σε ενδιαφερει (οπως και μενα που εχω το y520) ειναι το conservation mode για την μακροημερευση της μπαταριας.Τα αλλα τα στατιστικα και τα "check updates" που εχει το lenovo vantage ειναι μαλακιτσες... Για το conservation mode , τα νεα ειναι καλα , μιας και αυτη η λειτουργια αποθηκευεται στην μπαταρια.Δηλαδη , αν βαλεις σε conservation mode την μπαταρια απο το προγραμμα της λενοβο στα windows και μπουταρεις ubuntu , τοτε η μπαταρια θα ειναι ακομα σε conservation mode. Υπαρχει ενα "flag" που μπορεις να του αλλαξεις τιμη ( 0 ή 1 ) απο το λινουξ και να ενεργοποιησεις ή να απενεργοποιησεις το conservation mode της μπαταριας.Δες τι λεει εδω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από mphxths
heisenberg_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Α ωραία σ'ευχαριστώ, θα ψάξω τις ρυθμίσεις αυτές.
mphxths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, mphxths είπε η λειτουργια αποθηκευεται στην μπαταρια Μπορει και να λεω μαλακιες με αυτο.Μπορει να αποθηκευεται στο bios...η ουσια ειναι οτι δεν εξαρταται απο το λειτουργικο , και μπορεις να το ρυθμισεις ευκολα και σε λινουξ , ακολουθωντας τις οδηγιες του λινκ που παρεθεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα