Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητείται βοήθεια γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Ο ανιψιός μπήκε στην εφηβεία και όπως είναι λογικό θέλει να ακούει μουσική στο δωμάτιό του.

Ο περιορισμένων οικονομικών και μηδαμινών γνώσεων γύρω από το είδος θείος, του έταξε στερεοφωνικό (αν έχει καλούς βαθμούς 😝).

Αυτή η γενιά δε ξέρει καν τι είναι το cd άρα μιλάμε μόνο για ράδιο και usb.

Τώρα αν έχει καμιά εξτρά πουτ...ά (bluetooth, dock ή δε ξέρω 'γω τι άλλο) και είναι και λίγο μουράτο για να το παίξει και λίγο μούρη ο θείος, δε μας πειράζει 😁

Για προφανείς λόγους η ισχύς των ηχείων δεν μας καίει και ιδιαίτερα. Αν θέλει αργότερα να κάνει το δωμάτιό του συναυλιακό χώρο, ας το πληρώσουν οι γονείς του!

Τώρα για budget, ήλπιζα για γύρω στο 70άρι, αλλά με μια γρήγορη ματιά νομίζω πως θα χρειαστεί να φτάσω στο 100άρι.

Προτάσεις;

Δημοσ.

Μια σκέψη,αν στο δωμάτιό του έχει υπολογιστή,σε αυτό το μπάτζετ ίσως ένα καλύτερο σετ pc speakers από αυτά που πιθανώς έχει να του φανεί πιο χρήσιμο και καλύτερο.Και απ τον υπολογιστή να κάνει τα πάντα,games,ταινίες και την μουσική του.Και με bluetooth πιστεύω μπορείς να βρεις για να παίζει από άλλες πηγές σε αυτά τα χρήματα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Μια σκέψη,αν στο δωμάτιό του έχει υπολογιστή,σε αυτό το μπάτζετ ίσως ένα καλύτερο σετ pc speakers από αυτά που πιθανώς έχει να του φανεί πιο χρήσιμο και καλύτερο.Και απ τον υπολογιστή να κάνει τα πάντα,games,ταινίες και την μουσική του.Και με bluetooth πιστεύω μπορείς να βρεις για να παίζει από άλλες πηγές σε αυτά τα χρήματα

Δεν έχει υπολογιστή. Και η σχέση του με το κινητό δεν είναι τόσο στενή για να ασχοληθεί να το φορτώσει με μουσική και να κατεβάσει και εφαρμογή για ραδιόφωνο.

Όποτε έρχεται στο σπίτι μου που έχω το στερεοφωνικό (20ετίας) δίπλα στο γραφείο, πάντα το ανοίγει και βάζει ραδιόφωνο και έχει "γλυκαθεί".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν τον ενδιαφέρει να παίζει ...κασέτες;  :-D

Σ' αυτά τα χρήματα δεν έχει κανένα νόημα νομίζω να ψαχτεί για ραδιοενισχυτές και ξεχωριστά ηχεία. Ας πάρει ένα μίνι ηχοσύστημα , περιόρισε λίγο τις μάρκες στο skroutz και την τιμή:

https://www.skroutz.gr/c/566/ixosysthmata/m/2_69_78_287/Sony_or_Pioneer_or_Philips_or_Yamaha/f/342875/2-0.html?o=ηχοσύστημα&price_min=&price_max=110%2C00

Δες και ποια υπάρχουν και ποια πρέπει να τα παραγγείλουν και κάνε την επιλογή σου. Τρομερή ποιότητα στον ήχο δεν θα ακούσει ούτως ή άλλως.

Επεξ/σία από Conan2046
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Σ' αυτά τα χρήματα δεν έχει κανένα νόημα νομίζω να ψαχτεί για ραδιοενισχυτές και ξεχωριστά ηχεία. Ας πάρει ένα μίνι ηχοσύστημα , περιόρισε λίγο τις μάρκες στο skroutz και την τιμή:

https://www.skroutz.gr/c/566/ixosysthmata/m/2_69_78_287/Sony_or_Pioneer_or_Philips_or_Yamaha/f/342875/2-0.html?o=ηχοσύστημα&price_min=&price_max=110%2C00

Δες και ποια υπάρχουν και ποια πρέπει να τα παραγγείλουν και κάνε την επιλογή σου. Τρομερή ποιότητα στον ήχο δεν θα ακούσει ούτως ή άλλως.

Είπα εγώ για ενισχυτές; Εννοείται πως δεν έχω τέτοιες προσδοκίες. Για εφηβικό δωμάτιο είπαμε και μάλιστα πρώτης εφηβείας.

Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ghadhika είπε

Ζητείται βοήθεια γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Ο ανιψιός μπήκε στην εφηβεία και όπως είναι λογικό θέλει να ακούει μουσική στο δωμάτιό του.

Ο περιορισμένων οικονομικών και μηδαμινών γνώσεων γύρω από το είδος θείος, του έταξε στερεοφωνικό (αν έχει καλούς βαθμούς 😝).

Αυτή η γενιά δε ξέρει καν τι είναι το cd άρα μιλάμε μόνο για ράδιο και usb.

Τώρα αν έχει καμιά εξτρά πουτ...ά (bluetooth, dock ή δε ξέρω 'γω τι άλλο) και είναι και λίγο μουράτο για να το παίξει και λίγο μούρη ο θείος, δε μας πειράζει 😁

Για προφανείς λόγους η ισχύς των ηχείων δεν μας καίει και ιδιαίτερα. Αν θέλει αργότερα να κάνει το δωμάτιό του συναυλιακό χώρο, ας το πληρώσουν οι γονείς του!

Τώρα για budget, ήλπιζα για γύρω στο 70άρι, αλλά με μια γρήγορη ματιά νομίζω πως θα χρειαστεί να φτάσω στο 100άρι.

Προτάσεις;

USB γιατι; για να περναει mp3;

Αυτα θεωρουνται ξεπερασμενα.

Οπωσδηποτε bluetooth για να βαζει απο youtube. Αλλιως με το που το δει θα σου πει OK boomer

Δημοσ.
Στις 24/1/2020 στις 12:53 ΜΜ, ghadhika είπε

Είπα εγώ για ενισχυτές; Εννοείται πως δεν έχω τέτοιες προσδοκίες. Για εφηβικό δωμάτιο είπαμε και μάλιστα πρώτης εφηβείας.

Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Απο αυτα που προτεινε ο φιλος, παρε αυτο

https://www.skroutz.gr/s/9358717/Sony-CMT-SBT20B.html

Εχει και μπλε δοντι ,αλλα και dab ραδιοφωνο.Αχρηστο προς το παρον, αλλα ποτε δεν ξερεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...