Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια σημερα βρεθηκα αντιμετωπος με ενα προβλημα που δεν μπορω ουτε να λυσω ουτε να καταλαβω πως ξεκινησε. Πηγα να κατεβασω ενα torrent και δεν μου ανοιγε το utorrent παω να ανοιξω το utorrent και μου λεει οτι εχει διαγραφει. Παω να το κατεβασω απο την επισημη σελιδα μου εμφανιζει μηνυμα το eset οτι υπαρχει πιθανον κακοβουλο λογισμικο. Παταω να συνεχιστει η ληψη και μου εμφανιζε το μηνυμα αυτο συνεχεια, παταγα ολη την ωρα αγνοηση. Αφου το εγκαθιστω μου εμφανιζε μηνυμα να διαγραψω την εφαρμογη παταγα αγνοηση και καποια στιγμη το διεγραψε μονο του.

Παω να το ξανακατεβασω αφου απενεργοποιησα πρωτα το eset, το windows defender δεν με ενοχλησε καθολου, με το που το ξανανοιγω παλι τα ιδια. Το ξανακατεβαζω και εψαξα να το βαλω σε εξαιρεση απο σκαναρισμα μου πεταγε παλι μηνυμα να το διαγραψω στην αρχη δεν δεχοτανε το path που το εδινα για την εξαιρεση, μετα το δεχτηκε αλλα παλι το διεγραψε.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το επιασε ξαφνικα και το διεγραψε μεχρι χθες μια χαρα ητανε το utorrent το εχω εγκατεστημενο χρονια το ιδιο και το eset και ποτε δεν ειχα προβλημα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Milti Pepo
Δημοσ.

Κι εγω αυτο πιστευω αλλα μου φαινεται μεγαλο φαουλ απο αυτες τις εταιριες απλα να σου διαγραφουν αρχεια. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει καποιος torrent client που να με αφηνει να τον εχω. 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το 1ο φαουλ είναι του utorrent, μετά έρχονται τα υπόλοιπα, αν και εδώ που τα λέμε... ο χρήστης δίνει τα δικαιώματα κατά την εγκατάσταση του εκάστοτε antivirus να κάνουν "ότι θέλουν" ή "ότι πρέπει". :) 

Δημοσ.

Δοκίμασε το qbittorrent. Δωρεάν, open source χωρίς adware.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Milti Pepo είπε

Καλησπερα παιδια σημερα βρεθηκα αντιμετωπος με ενα προβλημα που δεν μπορω ουτε να λυσω ουτε να καταλαβω πως ξεκινησε. Πηγα να κατεβασω ενα torrent και δεν μου ανοιγε το utorrent παω να ανοιξω το utorrent και μου λεει οτι εχει διαγραφει. Παω να το κατεβασω απο την επισημη σελιδα μου εμφανιζει μηνυμα το eset οτι υπαρχει πιθανον κακοβουλο λογισμικο. Παταω να συνεχιστει η ληψη και μου εμφανιζε το μηνυμα αυτο συνεχεια, παταγα ολη την ωρα αγνοηση. Αφου το εγκαθιστω μου εμφανιζε μηνυμα να διαγραψω την εφαρμογη παταγα αγνοηση και καποια στιγμη το διεγραψε μονο του.

Παω να το ξανακατεβασω αφου απενεργοποιησα πρωτα το eset, το windows defender δεν με ενοχλησε καθολου, με το που το ξανανοιγω παλι τα ιδια. Το ξανακατεβαζω και εψαξα να το βαλω σε εξαιρεση απο σκαναρισμα μου πεταγε παλι μηνυμα να το διαγραψω στην αρχη δεν δεχοτανε το path που το εδινα για την εξαιρεση, μετα το δεχτηκε αλλα παλι το διεγραψε.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το επιασε ξαφνικα και το διεγραψε μεχρι χθες μια χαρα ητανε το utorrent το εχω εγκατεστημενο χρονια το ιδιο και το eset και ποτε δεν ειχα προβλημα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Ευχαριστω.

Καλησπερα φιλε μου

επειδη συνεβει και σε μενα σημερα 

κανε unistall το utorrent με revo

αν δεν το βλεπει πηγαινε user > appdata > roaming και σβησε τον φακελο utorrent

κατεβασε το exe αρχειο και  προχωρα την εγκατασταση χωρις avast και λοιπα

ποιο κατω θα δεις οτι εινει τικαρισμενο το ''add an exeption for mTorrent in  windows firewall ''

μετα δεν θα εχεις θεμα

εγω ετσι το ελυσα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Domi 41 είπε

Καλησπερα φιλε μου

επειδη συνεβει και σε μενα σημερα 

κανε unistall το utorrent με revo

αν δεν το βλεπει πηγαινε user > appdata > roaming και σβησε τον φακελο utorrent

κατεβασε το exe αρχειο και  προχωρα την εγκατασταση χωρις avast και λοιπα

ποιο κατω θα δεις οτι εινει τικαρισμενο το ''add an exeption for mTorrent in  windows firewall ''

μετα δεν θα εχεις θεμα

εγω ετσι το ελυσα

Φίλε όσες φορές το κατέβασα εννοείται πως είχα αφήσει τσεκαρισμένη αυτήν την επιλογή, αλλά και πάλι μου το διέγραφε. 

13 ώρες πριν, bblaw20 είπε

utorrent εν ετη 2020 μεγαλο λαθος οταν υπαρχει το Qbittorrent.

Κι εγώ αυτό κατέβασα τώρα αφού πρώτα δοκίμασα κάνα δυό ακόμα και δε με άφηνε ούτε αυτά να κατεβάσω. Καλό είναι δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά από το utorrent.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το μόνο utorrent που χρησιμοποιώ εκτός από το 2.2.1 (λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για να ξετσεκάρεις το adware αν έχει) -> http://www.oldversion.com/windows/utorrent-2-2-1-2

Από εκεί και μετά που το ανέλαβε η bittorrent στην έκδοση 3 και μετά έχει καταντήσει αηδία. Φουλ στα διαφημιστικά και τις χαζομάρες και στον installer και στο ίδιο το πρόγραμμα. Εννοείτε ότι ξετσεκάρω από τις ρυθμίσεις τον έλεγχο για ενημερώσεις.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2020 στις 5:40 ΜΜ, alphay είπε

Δοκίμασε το qbittorrent. Δωρεάν, open source χωρίς adware.

23 ώρες πριν, bblaw20 είπε

utorrent εν ετη 2020 μεγαλο λαθος οταν υπαρχει το Qbittorrent.

👍👍👍

Δημοσ.

Οτιδηποτε αλλο εκτος απο utorrent 2.2.1 ειναι απλη οδοντοκρεμα και απλα θα σου τρωει πολλους πορους απο το πισι σου για το τιποτα.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...