Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Έχω τη μηχανή μου στο συνεργειο μετά από τρακάρισμα που μου έτυχε τον Οκτώβριο. Έχω πάει σε συνεργαζόμενο συνεργείο της υπαίτιας ασφαλιστικής. Το προβλημα ειναι με τη ζελατίνα που ο τύπος ήθελε να μου βάλει μια μεταχειρισμένη και σε ερώτηση μου, πόσα λεφτα καλύπτει η ασφαλιστική, δεν μου απαντάει. Έχω βρει ένα μαγαζί που φτιάχνει ζελατίνες, θέλει όμως 10 μέρες να τη φτιαξει και η μηχανή θα είναι έτοιμη σε 3 μέρες, δεν μπορώ να αφήσω τη μηχανή τόσο στο συνεργείο, τη χρειαζομαι. Αυτός μου λέει ότι πρέπει να φτιαχτούν όλα για να έρθει πραγματογνώμονας. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω τη μηχανή μου και να το κανονίσω εγώ μετά με τη ασφαλιστική όταν πάρω τη ζελατίνα? Δηλαδή το συνεργείο να πληρωθεί για ότι έχει πάρει εγκριση Εκτός της ζελατίνας κ ας ήταν μετά στην αρχικη προσφορά του στην ασφαλιστική.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Το ποτε θα ερθει ο πραγματογνώμονας για να δει το τελος των εργασιών το καθορίζεις εσυ και το συνεργείο, οπως καταλαβαίνεις ομως δεν μπορείς να παρεις την μοτοσυκλέτα απο το συνεργείο γιατι θα πρέπει να υπογράψεις οτι τελείωσε ο μάστορας, για να εισπράξει και αυτος τα χρήματα του Με λιγα λογια χωρίς να "πληρωσεις" πως θα την πάρεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι το συνεργειο φυσικά και θα πληρωθεί για ότι φτιάξει, για ότι υπάρχει τιμολόγιο. Το θέμα μου είναι, πρεπει να τα φτιάξει όλα το συνεργείο η μπορώ να πάρω εγώ μια ζελατίνα μόνος μου και να παω με την απόδειξη στην ασφαλιστική για να μου την πληρώσει από τη στιγμή που την έχει εγκρινει στη προσφορά του συνεργείου? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
aGka8l Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) στο συνεργειο θα κανεις υπεύθυνη δηλωση να πληρωθεί απευθείας , αρα δεν μπορείς μετα να κόψεις τιμολόγιο 2ο . Το μονο που μπορεις να κανεις είναι να το φωτογραφίσεις με το μεταχειρισμένο ανταλακτικό , να σου δωσει ενα τιμολογιο αυτος που θα παρεις την ζελατίνα.να δωσεις το τιμολόγιο στο φαναρτζιδικο της ασφαλιστικης να το καταθέσει μαζι με τα δικά του και οταν πληρωθει το συνεργειο σου επιστρέφει τα χρηματα που εχεις δωσει . οι ασφαλιστικές κοβουν παλαιότητα οσο τους καπνισει , 5~45% ποσο χρονών είναι η μηχανή σου ? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από aGka8l
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Η μηχανή είναι δεκαετίας. Με δεσμεύει το ότι του έχω κάνει εξουσιοδότηση για να πληρωθεί από την ασφαλιστική? Δεν έχει κοπεί κάποιο τιμολόγιο όσον αφορά τη ζελατίνα. Απλά εγώ θέλω να την πάρω μόνος μου και να δώσω την απόδειξη στην ασφαλιστική Γιατί το συνεργείο μου τα λέει περίεργα. Με δεσμεύει το ότι έχει δώσει την έγκριση στο συνεργείο η ασφαλιστική για την αποκατάσταση της ζημιάς? Υποθετω αν Θέλω κάτι το φτιάχνω αλλού και με την απόδειξη θα πάρω τα λεφτά μου πίσω απ τη ασφαλιστική από τη στιγμή που έχει εγκριθεί Ποσό ξεχωριστά για το κάθε ανταλλακτικό
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Kwnstantinos34 είπε Ναι το συνεργειο φυσικά και θα πληρωθεί για ότι φτιάξει, για ότι υπάρχει τιμολόγιο. Το θέμα μου είναι, πρεπει να τα φτιάξει όλα το συνεργείο η μπορώ να πάρω εγώ μια ζελατίνα μόνος μου και να παω με την απόδειξη στην ασφαλιστική για να μου την πληρώσει από τη στιγμή που την έχει εγκρινει στη προσφορά του συνεργείου? Oxi δεν μπορεις μονο το συνεργείο μπορει
frapes87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Καλά συγγνώμη το συνεργείο τι φάση? Τι εννοεί μεταχειρισμένο? Αφού πληρώνει η ασφαλιστική, καινούργια κατευθείαν από το εργοστάσιο της εταιρείας !!!!! Δέν με ενδιαφέρει τί θα κάνεις πες του. Επειδή θέλει να βγάλει παραπάνω κέρδος από την ξεχασμένη που του έχει ξεμείνει? Σοβαρά τώρα?
aGka8l Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, frapes87 είπε Καλά συγγνώμη το συνεργείο τι φάση? Τι εννοεί μεταχειρισμένο? Αφού πληρώνει η ασφαλιστική, καινούργια κατευθείαν από το εργοστάσιο της εταιρείας !!!!! Δέν με ενδιαφέρει τί θα κάνεις πες του. Επειδή θέλει να βγάλει παραπάνω κέρδος από την ξεχασμένη που του έχει ξεμείνει? Σοβαρά τώρα? Φίλε δε φταίει το συνεργείο , το γρανάζι του συστήματος των ασφαλιστικών φταει με τις κωλοπαλαιοτητες . Δεν μπορεί και το συνεργείο να μπει μέσα . Η μόνη λύση είναι αν έχεις το χρήμα τα πληρώνεις όλα από την τσέπη σου και μετά τους κυνηγάς δικαστικά
teddy71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ούτε δικαστικά μπορείς να κάνεις τιποτα...είναι καλυμμένοι από τους όρους του συμβολαίου. Και αν πας θα το χάσεις με τη λογικη ότι για 10ετιας όχημα δεν μπορείς να ζητάς καινούρια και γνήσια ανταλλακτικά. Το μονο που μπορες, είναι να έρθεις σε συννενοηση με το συνεργείο και το πραγματονομονα ότι θα αναλάβεις εσύ το επιπλέον κόστος που θα προκύψει με το γνήσιο ανταλλακτικό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από teddy71
frapes87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, teddy71 είπε Ούτε δικαστικά μπορείς να κάνεις τιποτα...είναι καλυμμένοι από τους όρους του συμβολαίου. Και αν πας θα το χάσεις με τη λογικη ότι για 10ετιας όχημα δεν μπορείς να ζητάς καινούρια και γνήσια ανταλλακτικά. Το μονο που μπορες, είναι να έρθεις σε συννενοηση με το συνεργείο και το πραγματονομονα ότι θα αναλάβεις εσύ το επιπλέον κόστος που θα προκύψει με το γνήσιο ανταλλακτικό. Αυτό για τα ανταλλακτικά 10 ετίας έχεις δίκιο αλλά και το συνεργείο δεν είναι βλακεία να του βάλει μεταχειρισμένη? Να μην μπει μέσα αλλά όχι να σπρώξει στον άλλον ότι θέλει να ξεφορτωθεί. Για ζελατίνα μιλάμε πόσο διαφορά στην τιμή?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Αποζημιώνεσαι στην αξία που είχε όταν έγινε το τρακάρισμα,οπότε αν σου βαλουν καινουργιο ανταλλακτικό εσύ κερδίζεις.αυτη είναι η λογική τους Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα