maparios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα την γνώμη και τα φώτα σας όποιος γνωρίζει νομικά αν μπορώ να κάνω κάτι.. Χθές το μεσημέρι στο διάλειμα μου απο την δουλειά μπήκα σε ενα γκρουπ στο fb για ανταλλαγές σε skin για το cs go.. Μου στέλνει ενας τυπος οτι ενδιαφερετε για τα ταδε σκιν μου, του απανταω πως δινω μονο το ενα, και λεει προσφερω 3% περισσότερο ανα είδος αν τα δώσεις όλα μαζι, διότι έχω ανοιχτό balance στην σελιδα skinbaron (τη οποια χρισημοποιώ εγώ μήνες, και ειναι απολύτως νομμιμη και legit) Καθώς μιλάμε, γραπτώς, λέει πρωτού στείλεις την προσφορα θελω να δω σε τι κατασταση ειναι τα σκιν σου, στειλε μου σκρινσοτ, λεω ονομαστικη κατασταση του καθε σκιν, και λογο ελειψης χρονου λεω απο που να σου δώσω σκρινσοτ; και μου στελνει μια σελιδα: http://csgodatabase.net/ πάνω στην βιασύνη μου, ειχα ξεχάσει οτι ειχα βαλει απομνημονευση στο steam στο κινητο, και βάζω το μειλ και τον κωδικό μου (για τους μη γνωστες, με μειλ και κωδικο δεν μπορει κανεις να σου κλεψει αντικείμενα) και μετέπειτα μου έβγαλε σφαλμα ''under maintance'' του το είπα και λέει δεν πειράζει, προχώρα στην αποστολη προσφορας να σου δώσω τα χρήματα (η διαδικασία ειναι να στειλω τα αντικειμενα στο skinbaron και εκεινο με τη σειρα του να τα στειλει σε αυτον).. Επειδη όπως προανέφερα ήμουν βιαστηκός, τσεκάρω το hash να είναι σωστό, τσεκάρω και το ''bot'' για την ανταλλαγή και ήταν όλα εντάξει, πατάω αποδοχή, και έρχετε ειδοποίηση στο κινητό μου, παταω αποδοχή, και εξαφανήστηκε εμφανίζοντας error..λεω κάτι θα έγινε, είχα μονο 3 λεπτα διάλειμα ακόμη, του στέλνω δεν γινετε να τα στειλω βγαζει ερρορ μου λεει ξαναδοκιμασε, ξαναδοκιμάζω, ελεγχω πάλι τα hash Κλπ, παταω αποδοχή, έρχετε στο κινητο η αποστολή τσεκαρω το bot όλα ήταν ενταξει, παταω αποδοχή, μπαίνω στο site του skin baron Και βλέπω error και οτι δεν έχουν σταλει, μπαινω απο το pc της δουλειάς και βλέπω οτι είχαν σταλεί σε άλλο ''bot'' υποτιθέμενα το ίδιο,και ξενερωσα τη ζωή μου, ήμουν και άυπνος,και εχασα 170 ευρώ σε λίγα δευτερόλεπτα.. είχα απορία πως το έκανε τόσο γρήγορα και βρήκα στο reddit Οτι υπάρχει ''hack '' οπου με κωδικο και ονομα λογαριασμου ακυρώνουν αυτοματα την ανταλλαγη και στέλνουν καινούργια να μοιάζει ακριβώς ίδια με την πρώτη..έστειλα μήνυμα στο steam support και μου απάντησαν σήμερα: Sorry to hear on what happened to your item(s). From the looks of it, your trade offers are indeed being intercepted by someone who has compromised your account. I do see here that you have already changed your password, we also recommend that you de-authorize all previously used devices from your account using this page. While your account was compromised without you knowing, here is what happened: The user who compromised your account was able to see your sent and received trade offer(s). When you send a trade offer the compromiser can see the items you are trying to trade and the Steam account you are trying to trade with. Knowing this information, the compromiser canceled your sent trade offer and changed their Steam profile to match your intended trade partner's. They then sent a similar offer back to you, with the same items and using a Steam profile which looked like your intended trade partner's, which you accepted. This resulted in your items being sent to the compromiser's account and not your intended trade partner's. For this reason and many others we always recommend verifying your trade partners' profiles before sending or accepting trade offers. Unfortunately, we do not restore items in accordance with steam item return policy. If you have changed your password and de-authorized your previously used devices and you still suspect your account is compromised, this may be caused by malware on your machine. We have some tips for removing malware from your computer here. Taking these steps should secure your machine and account, but if for some reason it does not we can only recommend seeking help from a local PC technician. Flash bang out, Kaycee Βάση αυτού, η ερώτηση μου, μπορώ να κινηθώ νομικά και να ''αναγκάσω'' την εταιρία (steam), εφόσον έχει προσβαση, να μου ''ανακτήσει'' τα χαμένα αντικείμενα; Παρακαλώ πολύ όχι ειρωνικά σχόλια, όχι σχόλια τύπου ''ας πρόσεχες'' κλπ.. θέλω μια γνώμη απο κάποιον που μπορεί να γνωρίζει. είμαι διατεθημένος να δώσω χρήματα, ακόμη και περισσότερα,ΠΟΛΥ περισσότερα, προκειμένου να ''δικαιωθώ'' και άς πάρει καιρό, τα σκιν δεν με ενδιαφέρουν, με ενδιαφέρει οτι με έπιασε ''θυμα'' ενα κ%λοπαιδο απο Φιλλιπίνες και ειναι καθαρά θέμα εγωισμού. ΔΕΝ ειναι τρολ ποστ, παρακαλώ για τις απαντήσεις σας πρωτού μιλήσω με τον δικηγόρο μου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων edit: αν βαριέστε να διαβάσετε τα σχόλια ως το τέλος, παρακαλώ κάντε αναφορά σε αυτό εδώ το προφίλ για ''scam'' αν χρισημοποιείτε steam θα βοηθήσει πολύ, ευχαριστώ! https://steamcommunity.com/profiles/76561198999801629 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από maparios 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Απο το Steam απο που και ως που περιμενεις να κινηθεις νομικα για να διεκδικήσεις κατι; Οπως σου ειπαν εχουν συγκεκριμενο policy που εχεις αποδεχθει για να χρησιμοποιεις την υπηρεσια, οποτε αυτοι ειναι 100% καλυμμενοι. Με το password σου δε καταλαβα τι εκανες, το εδωσες στον "συναλλασομενο" για να προχωρησει η διαδικασια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, maparios είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα την γνώμη και τα φώτα σας όποιος γνωρίζει νομικά αν μπορώ να κάνω κάτι.. Χθές το μεσημέρι στο διάλειμα μου απο την δουλειά μπήκα σε ενα γκρουπ στο fb για ανταλλαγές σε skin για το cs go.. Μου στέλνει ενας τυπος οτι ενδιαφερετε για τα ταδε σκιν μου, του απανταω πως δινω μονο το ενα, και λεει προσφερω 3% περισσότερο ανα είδος αν τα δώσεις όλα μαζι, διότι έχω ανοιχτό balance στην σελιδα skinbaron (τη οποια χρισημοποιώ εγώ μήνες, και ειναι απολύτως νομμιμη και legit) Καθώς μιλάμε, γραπτώς, λέει πρωτού στείλεις την προσφορα θελω να δω σε τι κατασταση ειναι τα σκιν σου, στειλε μου σκρινσοτ, λεω ονομαστικη κατασταση του καθε σκιν, και λογο ελειψης χρονου λεω απο που να σου δώσω σκρινσοτ; και μου στελνει μια σελιδα: http://csgodatabase.net/ πάνω στην βιασύνη μου, ειχα ξεχάσει οτι ειχα βαλει απομνημονευση στο steam στο κινητο, και βάζω το μειλ και τον κωδικό μου (για τους μη γνωστες, με μειλ και κωδικο δεν μπορει κανεις να σου κλεψει αντικείμενα) και μετέπειτα μου έβγαλε σφαλμα ''under maintance'' του το είπα και λέει δεν πειράζει, προχώρα στην αποστολη προσφορας να σου δώσω τα χρήματα (η διαδικασία ειναι να στειλω τα αντικειμενα στο skinbaron και εκεινο με τη σειρα του να τα στειλει σε αυτον).. Επειδη όπως προανέφερα ήμουν βιαστηκός, τσεκάρω το hash να είναι σωστό, τσεκάρω και το ''bot'' για την ανταλλαγή και ήταν όλα εντάξει, πατάω αποδοχή, και έρχετε ειδοποίηση στο κινητό μου, παταω αποδοχή, και εξαφανήστηκε εμφανίζοντας error..λεω κάτι θα έγινε, είχα μονο 3 λεπτα διάλειμα ακόμη, του στέλνω δεν γινετε να τα στειλω βγαζει ερρορ μου λεει ξαναδοκιμασε, ξαναδοκιμάζω, ελεγχω πάλι τα hash Κλπ, παταω αποδοχή, έρχετε στο κινητο η αποστολή τσεκαρω το bot όλα ήταν ενταξει, παταω αποδοχή, μπαίνω στο site του skin baron Και βλέπω error και οτι δεν έχουν σταλει, μπαινω απο το pc της δουλειάς και βλέπω οτι είχαν σταλεί σε άλλο ''bot'' υποτιθέμενα το ίδιο,και ξενερωσα τη ζωή μου, ήμουν και άυπνος,και εχασα 170 ευρώ σε λίγα δευτερόλεπτα.. είχα απορία πως το έκανε τόσο γρήγορα και βρήκα στο reddit Οτι υπάρχει ''hack '' οπου με κωδικο και ονομα λογαριασμου ακυρώνουν αυτοματα την ανταλλαγη και στέλνουν καινούργια να μοιάζει ακριβώς ίδια με την πρώτη..έστειλα μήνυμα στο steam support και μου απάντησαν σήμερα: Sorry to hear on what happened to your item(s). From the looks of it, your trade offers are indeed being intercepted by someone who has compromised your account. I do see here that you have already changed your password, we also recommend that you de-authorize all previously used devices from your account using this page. While your account was compromised without you knowing, here is what happened: The user who compromised your account was able to see your sent and received trade offer(s). When you send a trade offer the compromiser can see the items you are trying to trade and the Steam account you are trying to trade with. Knowing this information, the compromiser canceled your sent trade offer and changed their Steam profile to match your intended trade partner's. They then sent a similar offer back to you, with the same items and using a Steam profile which looked like your intended trade partner's, which you accepted. This resulted in your items being sent to the compromiser's account and not your intended trade partner's. For this reason and many others we always recommend verifying your trade partners' profiles before sending or accepting trade offers. Unfortunately, we do not restore items in accordance with Steam's Item Restoration Policy. If you have changed your password and de-authorized your previously used devices and you still suspect your account is compromised, this may be caused by malware on your machine. We have some tips for removing malware from your computer here. Taking these steps should secure your machine and account, but if for some reason it does not we can only recommend seeking help from a local PC technician. Flash bang out, Kaycee Βάση αυτού, η ερώτηση μου, μπορώ να κινηθώ νομικά και να ''αναγκάσω'' την εταιρία (steam), εφόσον έχει προσβαση, να μου ''ανακτήσει'' τα χαμένα αντικείμενα; Παρακαλώ πολύ όχι ειρωνικά σχόλια, όχι σχόλια τύπου ''ας πρόσεχες'' κλπ.. θέλω μια γνώμη απο κάποιον που μπορεί να γνωρίζει. είμαι διατεθημένος να δώσω χρήματα, ακόμη και περισσότερα,ΠΟΛΥ περισσότερα, προκειμένου να ''δικαιωθώ'' και άς πάρει καιρό, τα σκιν δεν με ενδιαφέρουν, με ενδιαφέρει οτι με έπιασε ''θυμα'' ενα κ%λοπαιδο απο Φιλλιπίνες και ειναι καθαρά θέμα εγωισμού. ΔΕΝ ειναι τρολ ποστ, παρακαλώ για τις απαντήσεις σας πρωτού μιλήσω με τον δικηγόρο μου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων οπως ειπες ειναι καθαρα θεμα εγωισμου επειδη σε ξεγελασε ενα κωλοπαιδο, ξεπερασε το και την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος. δε μπορεις να κυνηγησεις κανενα στεαμ διοτι δεν εχει απολυτως καμια ευθυνη. αν μη τι αλλο η απαντηση τους ηταν πολυ επαγγελματικη και κοιταξαν αυτο που μετραει, δηλαδη την ασφαλεια του λογαριασμου σου καθως τα αντικειμενα πηγαν ακλαφτα ετσι κ αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λογικά πρέπει να υπάρχει διαδικασία για να βρεις τον διαδικτυακό απατεώνα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Αν φτάσεις σε δικηγόρο σε παρακαλώ κατέγραψε με μια κάμερα την όλη φάση όταν θα του το αναλύεις.Θα έχει ενδιαφέρον. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Mε το sup του skinbaron μιλησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Από την στεαμ δε θα πάρεις ούτε ένα ευρώ γιατί είναι καλυμμένοι και το λάθος ήταν δικό σου. Για 170 ευρώ και το ποστ που έκανες πολύ είναι. Άμα πας δικαστικά θες το λιγότερο ένα πεντακοσάρικο συν όλα τα αλλά έξοδα και πάλι είναι ζήτημα άμα θα πάρεις κάτι πίσω. Πήρες ένα μάθημα. Τώρα απλά προχωρα τη ζωή σου και ξέχασε το. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Που έκανε το λάθος ?? Και πως ΔΕΝ θα ξαναγίνει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειναι troll post, κάτι σαν το γεύση για δίχως Cola. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Sabeas είπε Νοπ. Τα εχασες για παντα. Και δεν θα βρεις και συμπονια νομιζω, ήσουν απληστος και το πληρωνεις Έχεις δίκιο, εγώ ευθύνομαι καθαρά και η απληστία μου, δε το χωράει το μυαλό μου ότι με κορόιδεψε ένα 20χρονο.. 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Από την στεαμ δε θα πάρεις ούτε ένα ευρώ γιατί είναι καλυμμένοι και το λάθος ήταν δικό σου. Για 170 ευρώ και το ποστ που έκανες πολύ είναι. Άμα πας δικαστικά θες το λιγότερο ένα πεντακοσάρικο συν όλα τα αλλά έξοδα και πάλι είναι ζήτημα άμα θα πάρεις κάτι πίσω. Πήρες ένα μάθημα. Τώρα απλά προχωρα τη ζωή σου και ξέχασε το. Αν ήταν να δώσω 500 και να τα πάρω πίσω,η έστω να τον αποτρέψω από το να πάρει κάτι τα δίνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Δε με νοιάζουν τα αντικείμενα,με νοιάζει η κοροϊδία που έφαγα!! 2 ώρες πριν, ifaist είπε Mε το sup του skinbaron μιλησες ? Δεν τα πήραν ποτέ, ακυρώθηκε η ανταλλαγή από τον σκάμερ αυτόματα 4 ώρες πριν, asmilon είπε Απο το Steam απο που και ως που περιμενεις να κινηθεις νομικα για να διεκδικήσεις κατι; Οπως σου ειπαν εχουν συγκεκριμενο policy που εχεις αποδεχθει για να χρησιμοποιεις την υπηρεσια, οποτε αυτοι ειναι 100% καλυμμενοι. Με το password σου δε καταλαβα τι εκανες, το εδωσες στον "συναλλασομενο" για να προχωρησει η διαδικασια; Όχι,δε το έδωσα άμεσα σε αυτόν,το έβαλα σε σελίδα που μου έστειλε κ ήταν αυτός από πίσω,κ έτσι απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 hours ago, maparios said: εχασα 170 ευρώ σε λίγα δευτερόλεπτα Δεν κατάλαβα, πώς έχασες €170; Σου τα αφαίρεσε από το λογαριασμό όταν σου τον έκανε compromise; Αγόρασε πράγματα με την κάρτα σου κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Στο λέω έχοντας εμπειρία από δίωξη με ηλεκτρονικές απάτες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα την γνώμη και τα φώτα σας όποιος γνωρίζει νομικά αν μπορώ να κάνω κάτι.. Χθές το μεσημέρι στο διάλειμα μου απο την δουλειά μπήκα σε ενα γκρουπ στο fb για ανταλλαγές σε skin για το cs go.. Μου στέλνει ενας τυπος οτι ενδιαφερετε για τα ταδε σκιν μου, του απανταω πως δινω μονο το ενα, και λεει προσφερω 3% περισσότερο ανα είδος αν τα δώσεις όλα μαζι, διότι έχω ανοιχτό balance στην σελιδα skinbaron (τη οποια χρισημοποιώ εγώ μήνες, και ειναι απολύτως νομμιμη και legit) Καθώς μιλάμε, γραπτώς, λέει πρωτού στείλεις την προσφορα θελω να δω σε τι κατασταση ειναι τα σκιν σου, στειλε μου σκρινσοτ, λεω ονομαστικη κατασταση του καθε σκιν, και λογο ελειψης χρονου λεω απο που να σου δώσω σκρινσοτ; και μου στελνει μια σελιδα: http://csgodatabase.net/ πάνω στην βιασύνη μου, ειχα ξεχάσει οτι ειχα βαλει απομνημονευση στο steam στο κινητο, και βάζω το μειλ και τον κωδικό μου (για τους μη γνωστες, με μειλ και κωδικο δεν μπορει κανεις να σου κλεψει αντικείμενα) και μετέπειτα μου έβγαλε σφαλμα ''under maintance'' του το είπα και λέει δεν πειράζει, προχώρα στην αποστολη προσφορας να σου δώσω τα χρήματα (η διαδικασία ειναι να στειλω τα αντικειμενα στο skinbaron και εκεινο με τη σειρα του να τα στειλει σε αυτον).. Επειδη όπως προανέφερα ήμουν βιαστηκός, τσεκάρω το hash να είναι σωστό, τσεκάρω και το ''bot'' για την ανταλλαγή και ήταν όλα εντάξει, πατάω αποδοχή, και έρχετε ειδοποίηση στο κινητό μου, παταω αποδοχή, και εξαφανήστηκε εμφανίζοντας error..λεω κάτι θα έγινε, είχα μονο 3 λεπτα διάλειμα ακόμη, του στέλνω δεν γινετε να τα στειλω βγαζει ερρορ μου λεει ξαναδοκιμασε, ξαναδοκιμάζω, ελεγχω πάλι τα hash Κλπ, παταω αποδοχή, έρχετε στο κινητο η αποστολή τσεκαρω το bot όλα ήταν ενταξει, παταω αποδοχή, μπαίνω στο site του skin baron Και βλέπω error και οτι δεν έχουν σταλει, μπαινω απο το pc της δουλειάς και βλέπω οτι είχαν σταλεί σε άλλο ''bot'' υποτιθέμενα το ίδιο,και ξενερωσα τη ζωή μου, ήμουν και άυπνος,και εχασα 170 ευρώ σε λίγα δευτερόλεπτα.. είχα απορία πως το έκανε τόσο γρήγορα και βρήκα στο reddit Οτι υπάρχει ''hack '' οπου με κωδικο και ονομα λογαριασμου ακυρώνουν αυτοματα την ανταλλαγη και στέλνουν καινούργια να μοιάζει ακριβώς ίδια με την πρώτη..έστειλα μήνυμα στο steam support και μου απάντησαν σήμερα: Sorry to hear on what happened to your item(s). From the looks of it, your trade offers are indeed being intercepted by someone who has compromised your account. I do see here that you have already changed your password, we also recommend that you de-authorize all previously used devices from your account using this page. While your account was compromised without you knowing, here is what happened: The user who compromised your account was able to see your sent and received trade offer(s). When you send a trade offer the compromiser can see the items you are trying to trade and the Steam account you are trying to trade with. Knowing this information, the compromiser canceled your sent trade offer and changed their Steam profile to match your intended trade partner's. They then sent a similar offer back to you, with the same items and using a Steam profile which looked like your intended trade partner's, which you accepted. This resulted in your items being sent to the compromiser's account and not your intended trade partner's. For this reason and many others we always recommend verifying your trade partners' profiles before sending or accepting trade offers. Unfortunately, we do not restore items in accordance with Steam's Item Restoration Policy. If you have changed your password and de-authorized your previously used devices and you still suspect your account is compromised, this may be caused by malware on your machine. We have some tips for removing malware from your computer here. Taking these steps should secure your machine and account, but if for some reason it does not we can only recommend seeking help from a local PC technician. Flash bang out, Kaycee Βάση αυτού, η ερώτηση μου, μπορώ να κινηθώ νομικά και να ''αναγκάσω'' την εταιρία (steam), εφόσον έχει προσβαση, να μου ''ανακτήσει'' τα χαμένα αντικείμενα; Παρακαλώ πολύ όχι ειρωνικά σχόλια, όχι σχόλια τύπου ''ας πρόσεχες'' κλπ.. θέλω μια γνώμη απο κάποιον που μπορεί να γνωρίζει. είμαι διατεθημένος να δώσω χρήματα, ακόμη και περισσότερα,ΠΟΛΥ περισσότερα, προκειμένου να ''δικαιωθώ'' και άς πάρει καιρό, τα σκιν δεν με ενδιαφέρουν, με ενδιαφέρει οτι με έπιασε ''θυμα'' ενα κ%λοπαιδο απο Φιλλιπίνες και ειναι καθαρά θέμα εγωισμού. ΔΕΝ ειναι τρολ ποστ, παρακαλώ για τις απαντήσεις σας πρωτού μιλήσω με τον δικηγόρο μου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν με το έχασες 170€ εννοείς την "αξία" των items τότε ΔΕΝ έχασες 170€. Τώρα δικαστικά έχεις δικαίωμα να κινηθείς αλλά δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα η απροσεξία ήταν δική σου,δεν έχει καμία ευθύνη το steam και έχει σαφείς όρους τους οποίους παρέθεσε. Η απάντηση που σου έδωσε επίσης είναι on-point και πολύ σωστή κατά τη γνώμη μου. Άστο και προχώρα πάραπερα δεν αξίζει να ασχοληθείς. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από user2163 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, maparios είπε Έχεις δίκιο, εγώ ευθύνομαι καθαρά και η απληστία μου, δε το χωράει το μυαλό μου ότι με κορόιδεψε ένα 20χρονο.. Αν ήταν να δώσω 500 και να τα πάρω πίσω,η έστω να τον αποτρέψω από το να πάρει κάτι τα δίνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Δε με νοιάζουν τα αντικείμενα,με νοιάζει η κοροϊδία που έφαγα!! Δεν τα πήραν ποτέ, ακυρώθηκε η ανταλλαγή από τον σκάμερ αυτόματα Όχι,δε το έδωσα άμεσα σε αυτόν,το έβαλα σε σελίδα που μου έστειλε κ ήταν αυτός από πίσω,κ έτσι απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό μου.... Μπορεις να επικοινωνησεις με διωξη και θα σου πουν εκεινοι αν γινεται κατι. Αν μαζευτουν πολλοι που πεσαν θυματα αυτης της απατης και το χουν αναφερει στη διωξη, ισως να μπορει αυτη να κινηθει εναντιον του. Δε χανεις κατι να δοκιμασεις Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 ωραίος ο τυπάς, κατά πάσα πιθανότητα αμα πας στην δίωξη δεν θα καταλάβουν τι έγινε, άσε που πρεπει να τα βάλει σε χαρτι όλα αυτα που γραφεις λιγα σου πήρε, ξερω εταιρεία που εχει χασει πολλες χιλιαδες, λεφτα που περασαν από τραπεζες και δεν γυρισαν ποτε πίσω. Οταν μου περιεγραφαν την επισκεψη στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ηταν σαν να ειχαν παει να κανουν μηνυση για ηχορυπανση με χαρτια και χαρτοσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις