tanasen01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 H γνωστή από το aliexpress ψύκτρα κατεύθασε σήμερα, μετά από 7 εβδομάδες (παραγγελία 6/12/2019)... Είχα δώσει $15 (με κουπόνι) μαζί με τα μεταφορικά, δηλαδή 13.5€. Παρ΄ όλη την αναμονή, λόγω τελωνείου και εορτών, μπορώ να πω ότι δεν μετάνιωσα καθόλου γι΄αυτή την αγορά. Η Wraith Spire είχε εδώ και καιρό αρχίσει να με εκνευρίζει με τον θόρυβό της, ενώ οι θερμοκρασίες της ήταν απλά οκ, idle 35C , 15min Realbench stress test 81C. H Snowman λοιπόν, όχι μόνο έριξε θεαματικά τις θερμοκρασίες, idle 29C, 15min Realbench stress test 68C, αλλά πέτυχε αυτές τις επιδόσεις και σε πολύ χαμηλές στροφές λειτουργίας του 120mm ανεμιστήρα: 678-734rpm (!!!) και είναι πρακτικά αθόρυβη στα αυτιά μου. Τη συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα για επεξεργαστές μέχρι 95W TDP (σύμφωνα με το aliexpress 150W TDP) και είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες intel και amd της τελευταίας 15ετίας, από AM2, 775 μέχρι ΑΜ4 και 1151, καθώς έρχεται και με ειδικό πλαστικό bracket. Εγώ χρησιμοποίησα τα πλαστικά mounting ports της μητρικής μου (Asrock B450M Pro4) και μπορώ να πω ότι η τοποθέτηση ήταν εύκολη. Προσοχή, δεν είχε προεγκατεστημένη θερμοαγώγιμη πάστα. Χρησιμοποίησα μια επίσης από το aliexpress, την GD900 (30gr με < 3€) . Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιώ είναι ο Ryzen 5 1600 στα 3.7GHz με cpu voltage 1.275V. To κουτί είναι το CoolerMaster NR400. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα