Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ότι θελεις αρκεί να μην ειναι naked.Ταξιδακι δεν πας με το mt03 και με το z400..θα σε πάρει ο αέρας στης εθνική.( ειχα το mt03 και ξερω ).

Πρωτη μηχανη δες κατι σε on off.honda cb500x.θα σου πρότεινα.για αρχη τιποτε αλλο πιο κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι τα nuked ειναι ενα βασανιστήριο οταν είσαι σε ταξίδι έστω και μικρό, αερας, διάφορα πετούμενα ολα πάνω σου.

Τωρα για μέσα στην πολη ειναι μια "χαρά".

Εχε υποψιν σου ότι τα  kawasaki (εχω και εγω kawasaki) ανεβάζουν τρελες θερμοκρασιες τους 110 ττους εχουν για πλάκα, αντίθετα τα honda κανεις ταμα για να δεις τους 90.

Στο λεω γιατι μεσα στη πολη ειναι ενα προβληματακι εξου και τα εισαγωγικά λιγο πιο πανω.

Εγω θα σου πρότεινα αφού σου αρεσουν τα nuked να αλλαξεις λιγο και να πας σε καποιο μικρο supersport, οποτε να εχει καποια κάλυψη αλλα να μπορεις να βαλεις και καποια αλλη ζελατινα.

Βεβαια εδω θα επρεπε να ξερω και το υψος σου, γιατθ αν εισαι ψιλός, στα μικρα ss θα βγαίνεις εξω απο την ζελατινα :)

Τα ψάξιμο για την πρώτη μοτοσυκλέτα εχει πολύ κόπο και παίρνει πολυ χρόνο  

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γιατι τα nuked ειναι ενα βασανιστήριο οταν είσαι σε ταξίδι έστω και μικρό, αερας, διάφορα πετούμενα ολα πάνω σου.

Εχε υποψιν σου ότι τα  kawasaki (εχω και εγω kawasaki) ανεβάζουν τρελες θερμοκρασιες τους 110 ττους εχουν για πλάκα, αντίθετα τα honda κανεις ταμα για να δεις τους 90.

Στο λεω γιατι μεσα στη πολη ειναι ενα προβληματακι εξου και τα εισαγωγικά λιγο πιο πανω.

Εγω θα σου πρότεινα αφού σου αρεσουν τα nuked να αλλαξεις λιγο και να πας σε καποιο μικρο supersport, οποτε να εχει καποια κάλυψη αλλα να μπορεις να βαλεις και καποια αλλη ζελατινα.

Βεβαια εδω θα επρεπε να ξερω και το υψος σου, γιατθ αν εισαι ψιλός, στα μικρα ss θα βγαίνεις εξω απο την ζελατινα :)

@NikosKallithea 1.75 ειμαι δεν ειμαι ψηλος. Εχεις καποιο να προτεινεις? ευχαριστω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/1/2020 στις 3:06 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Naked man. Nuked είναι χοιροσιμα ναγκασάκι φάση. Στο θέμα μας τώρα. Αν κοίταζες το KTM390 πιστεύω ότι απλά θα ξεχναγες ότι έχει αναφερθεί ως τώρα. Επίσης επειδή κάποιος θα πεταχτεί για το κλασσικό κάθε Τρίτη μάστορα χωρίς να έχει στη κατοχή του ποτέ ούτε για ώρα ένα από αυτά κι εγώ με ένα 640 έχω οργώσει επί 10ετία όλη την Ελλάδα μόνο με τα προβλεπόμενα σέρβις κάτι έχω να πω. Άκουγα κι εγώ κάποτε που μου τα έλεγαν κάθε Τρίτη μάστορα που τοβειχαν ακούσει από ένα φίλο της ξαδέρφης του μπατζανάκη του τρίτου ξενοξάδερφου κάποιου απ το χωριό που δεν το ξέρεις κτλ κτλ αλλά να που αποδείχτηκε το εντελώς αντίθετο κύριοι. Μύθος. Ακόμα πάμε αλλά επειδή πέρασαν τα χρόνια και δε μπορώ άλλο δίνεται το 640 και πάμε σε δούκα 390 ασυζητητί γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε all around. Τίποτα. Καλές βόλτες όλοι παίδες. 

Δημοσ.

Αδερφε πηγαινε σε μτ03 αλλιως και τα 2 μηχανακια που ειπες ειναι πολυ καλα μην ακους αποψεις του τυπου ειναι πολυ δυνατό εισαι άπειρος.. Και 1000αρι να παρεις θα φοβάσαι να τκ ανοιξεις για κανα μηνα θα πηγαινεις σαν κότα..ολα ειναι το ποσο θα τραβηξουμε το γκαζι. Παρε αφοβα οτι θες αρκει να μην υπερβαινει τα 48 αλογα του α2 (μεχρι εκεί είναι safe επιλογη και για έναν οχι τοσο εμπειρο οδηγό) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...