CyberMarco Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω να βάλω ίντερνετ VDSL/Fiber στον Πειραιά (κέντρο, Σωτήρος Διός). Έχω ήδη vodafone 24αρα γραμμή αλλά κάνει κάτι νερά η σύνδεση και χάνεται το σήμα που και που, ίσως να φταίει και το ρούτερ που είναι εποχής HOL. Τεσπα, ήθελα να αλλάξω σε cosmote (μιας και τελειώνει το συμβόλαιο) γιατί με εξυπηρετεί η υπηρεσία Wifi Fon που προσφέρει, μόνο που δεν είναι διαθέσιμο ούτε VDSL της cosmοΠote!!! στην οδό μου. Γνωρίζουμε αν και όποτε θα υπάρξει η επέκταση του δικτύου του ΟΤΕ στην περιοχή; Η εναλλακτική είναι να βάλω φοιτητικό 24αρι/50αρα από vodafone πάλι. Σαν ταχύτητες VDSL πιάνει τόσο ή όχι; Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Ανάλογα με το πόσο μακριά είναι το καφαο απο το σπίτι σου
CyberMarco Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 59 minutes ago, bill2015 said: Ανάλογα με το πόσο μακριά είναι το καφαο απο το σπίτι σου Υπάρχει κάποια λίστα ή χάρτης με τα σημεία;
CyberMarco Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, bill2015 said: Τσεκαρε εδω Βλέποντας τον χάρτη, έχει δυο σημεία (σε ολόκληρο Πειραιά) και η πολυκατοικία μου βρίσκεται στη μέση των δυο, περίπου 1km απόσταση από κάθε κουτί. Αυτό είναι καλό ή κακό;
bill2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 χλμ ; Σε ευθεια; Αν ειναι τοση αποσταση εισαι συο οριο Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από bill2015
Silverage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, CyberMarco είπε Βλέποντας τον χάρτη, έχει δυο σημεία (σε ολόκληρο Πειραιά) και η πολυκατοικία μου βρίσκεται στη μέση των δυο, περίπου 1km απόσταση από κάθε κουτί. Αυτό είναι καλό ή κακό; Αυτός ο χάρτης δεν είναι επίσημος. Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει καμπίνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα