Προς το περιεχόμενο

Smartwatch έως 30-50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Ψάχνω smartwatch για την δουλειά, το οποίο να μην φοβάμαι να το σπάσω ( αν σπάσει, έσπασε ) μιας και προϋποθέτει πολύ κίνηση με τα χέρια και βάρη.

Εδώ και κάποια χρόνια κυκλοφορώ με mi band 2, για εκτός δουλειάς Samsung s3 frontier και apple watch 4 .

Θέλω να έχει τα παρακάτω, ειδικά το 2 σκέλος.

1) αλλάζει λίγα watchfaces

2) να μετράει βήματα όσο τον δυνατόν καλύτερα σε αυτό το εύρος τιμής. Δοκιμασα ένα κινεζικο, καλή κατασκευή για τα λεφτά του (12€) αλλά για να μετρήσει τα βήματα, έπρεπε κάθε φορά να το πατησω εγώ και παράλληλα δεν έβλεπες την ώρα ποτέ.

3) ειδοποιήσεις για κανένα μήνυμα ή κλήση δεκτή. 

Gps, ύπνος και τέτοια κυριολεκτικά αδιάφορα. Τα βήματα με ενδιαφέρουν προτιστως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μονόδρομος το bip ακόμα και μεταχειρισμένο. Μια χαρά είναι το έχω και εγώ. Ακρίβεια σε βήματα δεν βρίσκεις ούτε σε ακριβότερα όλα σχετικά ειναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη ετυχε να ψαξω λιγο τις τιμες σε αυτα τα μαραφετια...επεσα αρκετες φορες σε διαφορα βιντεακια στο youtube πανω σε αυτο

βεβαια , εγω εψαχνα κατι αλλο ....

2039061511_YAMAYBluetoothSmartwatchFitnessUhrIntelligenteArmbandTrackerSmartWatchSeBay.png.00ee622bd536bc5ab502fc4a5aadd9f9.png

Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 9:19 ΠΜ, eko13 είπε

Μονόδρομος το bip ακόμα και μεταχειρισμένο. Μια χαρά είναι το έχω και εγώ. Ακρίβεια σε βήματα δεν βρίσκεις ούτε σε ακριβότερα όλα σχετικά ειναι.

Αν ανέβαινε το budget και έπαιζε από 50-90€ πάλι το bip είναι μονόδρομος? 

Σου έχει κάνει καθόλου "νερά" στη λειτουργία το διάστημα που το έχεις? 

Επίσης το έχεις συγχρονίσει με ακουστικά Bluetooth για απάντηση κλήσεων κινητού? 

Δημοσ.

Αν πας σε μεγαλυτερη κατηγορια υπαρχουν περπτωσεις οπως το gtr, gts, stratos 2. Ολα τα επωνυμα ρολογια ειναι ισως πιο αξιοπιστα σε μετρησεις ή σε αθληση. Ομως το bip εχει δυο πολυ δυνατα χαρτια που τον συνδιασμο αυτον δεν το βρισκεις σε αλλο. Οθονη που την βλεπεις και σβηστη (καλυτερο απο always on) και τερααστια αυτονομια. πχ το stratos εχει οθονη που την βλεπεις σβηστη, αλλα εχει αυτονομια 5 μερες. Το gts εχει αυτονομια 10+ μερες (καλουτσικη) αλλα δεν εχει αυτη την οθονη, εχει always on που οσο να ειναι καει μπαταρια. Για αυτο θα δυσκολευτω πολυ να βρω αντικαταστατη, περιμενω να το δω το και καινουργιο bip s. Ενας φιλος που τον ενδιαφερει η αθληση εχει το stratos 2 και ειναι ενθουσιασμενος δεν τον πειραζει να το φορτιζει καθε 5 μερες. Παντως παρα πολυ δυσκολα θα πηγαινα σε μη επωνυμο. Ακομα και να φαινεται καλο σε λειτουργιες, μπορει να μην ειναι καλα υλοποιημενες. Π.χ. μια αντιγραφη του mband 4 ενω ειχε και παραπανω πραγματα απο το μπαντ (στανταρ χειρισμος καμερας, μουσικης) δεν ειχε αφη και επρεπε να πατας συνεχεια το ενα κουμπι καμμια δεκαρια φορες!! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...