elpenor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10+ enterprise δίσκους (2016+) που έχω δει στη ζωή μου όλοι κάνουν αυτό το θόρυβο, ακόμα και μικρότερο μέγεθος που δεν είναι Helium και ακούγονται λιγότερο. Τον θόρυβο αυτό τον κάνουν ακόμα και όταν είναι idle και τρέχουν diagnostics (background media scan) και γενικά όλη την ώρα που δεν είναι park οι κεφαλές, με έχει ανησυχήσει και εμένα αλλά ποτέ δεν είδα κάποιο error στο SMART ώστε να επαληθεύσει τους φόβους μου. Βέβαια δεν ξέρω αν μιλάμε για τον ίδιο θόρυβο, την πρώτη φορά που τον άκουσα μου θύμησε χτυπημένο δίσκο παλιάς εποχής αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι διαφορετικός, δεν γίνεται σε ίδια διαστήματα, δεν είναι τόσο "άσχημος" και έντονος. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Σε αθόρυβο σύστημα και εφόσον το έχεις συνηθίσει έτσι πίστεψε με είναι πολύ ενοχλητικός αυτός ο ήχος. Ο προηγούμενος δίσκος με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα η WD τον αντικατέστησε. Για να δω αν θα αντικαταστήσει και αυτόν τώρα. Αν τον αντικαταστήσει τότε υπάρχει θέμα. Είδωμεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα