ritchie77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, katsikoula είπε Πώς το έκανες αυτό το κόλπο; Πες και σε εμάς Μπαίνει αυτόματα η έκπτωση μόλις τα βάλεις στο καλάθι. Χτες που το δοκίμασα δεν μου το έκανε όμως, σήμερα ναι.
ninos30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω το +25 σήμερα ενώ χθες δεν λειτουργούσε. Μόλις πήραμε με έναν φίλο από ένα από αυτά σε 44 νούμερο. Τελική 67.48 το καθένα. Not bad! Υ.Γ. To extra15 δεν λειτουργεί ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ. Αν το βάλετε αφαιρεί το -25% της προσφοράς. Οπότε μην το προσπαθήσετε Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από ninos30
christakos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, ninos30 είπε Επιβεβαιώνω το +25 σήμερα ενώ χθες δεν λειτουργούσε. Μόλις πήραμε με έναν φίλο από ένα από αυτά σε 44 νούμερο. Τελική 67.48 το καθένα. Not bad! To extra15 δεν λειτουργεί ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ. Αν το βάλετε αφαιρεί το -25% της προσφοράς. Οπότε μην το προσπαθήσετε To τσίμπησα και εγώ, αλλά έχω αμφιβολία για το χρώμα. Δεν ξέρω, είμαι λιγάκι δύσπιστος.
chocorello Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω για εσάς αλλά μόλις παρήγγειλα ξανά τα πάντα. Στα υπόλοιπα θα γίνουν επιστροφές (μη παραλαβές). Νιώθω πολύ χαζός να πληρώσω περισσότερα για κάτι που δεν έχω ακόμα παραλάβει και ήδη υπάρχει σε καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από chocorello 2
christakos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, chocorello είπε Δε ξέρω για εσάς αλλά μόλις παρήγγειλα ξανά τα πάντα. Στα υπόλοιπα θα γίνουν επιστροφές (μη παραλαβές). Νιώθω πολύ χαζός να πληρώσω περισσότερα για κάτι που δεν έχω ακόμα παραλάβει και ήδη υπάρχει σε καλύτερη τιμή. Πάρα πολύ καλά έκανες, εφόσον το κέρδος είναι >10 ευρώ.
ninos30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν ξέρω, είμαι λιγάκι δύσπιστος. Δύσπιστος;
christakos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ninos30 είπε Δύσπιστος; Πολύχρωμο πολύ για τα γούστα μου. Είμαι στο ντεμί, πρέπει να το δω από κοντά (πήραμε το ίδιο χρώμα)
ninos30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 A τώρα σε έπιασα. Λες ότι από κοντά μπορεί να μην σε αρέσουν. Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην τιμή 1
Themos3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, chocorello είπε Δε ξέρω για εσάς αλλά μόλις παρήγγειλα ξανά τα πάντα. Στα υπόλοιπα θα γίνουν επιστροφές (μη παραλαβές). Νιώθω πολύ χαζός να πληρώσω περισσότερα για κάτι που δεν έχω ακόμα παραλάβει και ήδη υπάρχει σε καλύτερη τιμή. Δε χάνεις τίποτα να στείλεις ενα mail και να ζητήσεις price match-refund σε αυτά που έρχονται ήδη. Όσες φορές χρειάστηκα κάτι ήταν εξυπηρετικότατοι και θα γλυτώσεις την "φασαρία"... 1
chocorello Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Themos3 είπε Δε χάνεις τίποτα να στείλεις ενα mail και να ζητήσεις price match-refund σε αυτά που έρχονται ήδη. Όσες φορές χρειάστηκα κάτι ήταν εξυπηρετικότατοι και θα γλυτώσεις την "φασαρία"... Θα έκανα ακριβώς αυτό εάν υπήρχε εγγύηση ότι θα έπαιρνα καταφατική απάντηση. Επειδή όμως είχα μιλήσει τηλεφωνικά για παλαιότερη παραγγελία που έγινε λάθος στο νούμερο, δε μπορούσα να ακυρώσω παρόλο που δεν είχε ακόμα αποσταλεί και οι ίδιοι μου είπαν απλώς να μη παραλάβω όταν έρθει. Δηλαδή δε με έχουν πείσει ότι έχουν δυνατότητα να κάνουν διαχείριση της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ρισκάρω να μη βρω πάλι το νούμερο μου σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική. Πάντως πρέπει να είναι συχνό το φαινόμενο με τόσες διακυμάνσεις στις τιμές από μέρα σε μέρα. 2
gg i carry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δεν αντεξα και τσιμπησα αυτα εδω https://www.adidas.gr/lxcon-shoes/EE5898.html?forceSelSize=EE5898_650 Οντως και εμενα μου ειχε απο μονο του +25% εκπτωση επιπλεον χωρις να κανω τπτ
Jorvik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω!!!!! Σε τετοια τιμη τα ultraboost δεν γινοταν να μην τα παρω.
MetronAriston Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chocorello είπε Δε ξέρω για εσάς αλλά μόλις παρήγγειλα ξανά τα πάντα. Στα υπόλοιπα θα γίνουν επιστροφές (μη παραλαβές). Νιώθω πολύ χαζός να πληρώσω περισσότερα για κάτι που δεν έχω ακόμα παραλάβει και ήδη υπάρχει σε καλύτερη τιμή. σωστο σε βρισκω το προβλημα ειναι οτι εγω πηρα UB Με 72eur και οχι 67.5 και τωρα εχω προβληματιστει αν θα παρω και 2ο ζευγαρι ή οχι επιστροφη δεν θα γινει γιατι πεταξα την αποδειξη και το κουτι 2
Arch11 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το συγκεκριμενο: 1) Ειναι σε καλη κατασταση τα προιοντα; γνησια κλπ; 2) επιστροφη προιοντος κ χρηματων γινεται κ αν ναι, χρεωνεσαι τα εξοδα αποστολης για την επιστροφη?
christakos07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Arch11 είπε Επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το συγκεκριμενο: 1) Ειναι σε καλη κατασταση τα προιοντα; γνησια κλπ; 2) επιστροφη προιοντος κ χρηματων γινεται κ αν ναι, χρεωνεσαι τα εξοδα αποστολης για την επιστροφη? 1)Η μαμά εταιρεία είναι. Τι εννοείς με το 'γνήσια'; 2)Όχι δεν χρεώνεσαι τίποτα στην επιστροφή. Είναι δωρεάν μέσω ΕΛΤΑ. Αλλαγή δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση