Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές σε φυσικό κατάστημα (όχι στο κέντρο) περνώντας απ'έξω είδα "προσφορές 50%" κλπ κλπ.

Σε 10 λεπτά είχα φύγει με τα grand court και 38 € λιγότερα.

Έκανα και τη βόλτα μου στη λιακάδα.👍

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αποστολή της Adidas είναι οδικώς από Γερμανία με DHL (απλό ταχυδρομείο) δλδ και κάνει τουλάχιστον μια με δύο εβδομάδες (!). Ένας από τους λόγους που δεν προτιμώ το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Θα το ξαναγραψω και εδω σχετικα με το νεο θεμα που μολις ειδα και εφυγε μαζι με 15ημερο αποκλεισμο του μελους που το ανοιξε:

Την επομενη φορα που θα δω τα γνωστα ρεφεραλς ο αποκλεισμος θα ειναι μονιμος για οποιον το πραξει. Διαβαστε ορους χρησης, διαβαστε και την ταμπελα πανω στο παρον τοπικ!

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Η αποστολή της Adidas είναι οδικώς από Γερμανία με DHL (απλό ταχυδρομείο) δλδ και κάνει τουλάχιστον μια με δύο εβδομάδες (!). Ένας από τους λόγους που δεν προτιμώ το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Δεν ξέρω πως έρχονται ούτε πόσο καιρό κάνει, η DHL πάντως δεν είναι απλό ταχυδρομείο

Δημοσ.

Παραγγελία στις 23/01 έφτασε Ελλάδα στις 05/02 και σε μένα σήμερα. Δύο εβδομάδες ακριβώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα ένα δέμα με μπλούζες και σορτς…

Σε μια μπλούζα αν και ζήτησα Small και στο καρτελάκι γραφεί Small, επάνω στο τύπωμα της μπλούζας γράφει το σωστό νούμερο της που είναι Medium…

1210224615_.png.a251bb56ecfe8256d353cecb63aa6496.png

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Παρέλαβα σήμερα ένα δέμα με μπλούζες και σορτς…

Σε μια μπλούζα αν και ζήτησα Small και στο καρτελάκι γραφεί Small, επάνω στο τύπωμα της μπλούζας γράφει το σωστό νούμερο της που είναι Medium…

1210224615_.png.a251bb56ecfe8256d353cecb63aa6496.png

Τύπωσε τώρα μέσα από το site της adidas το χαρτάκι της επιστροφής, βρες ταινίες, κόλλα το πάνω στο δέμα, πήγαινε στο ταχυδρομείο, βγάλε χαρτάκι και περίμενε να το στείλεις, σε 2-3 εβδομάδες θα πάρεις και το refund σου. Ποιότητα λέμε το adidas.gr

Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα μου έστειλαν για μείον 25% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι ο κωδικός για την έκπτωση. 

Snap up an icon with EXTRA 25% OFF. Big savings on sneakers, running gear, Originals and more in the adidas Outlet. From gym to court. Pitch to street. Reboot your wardrobe with the gear you love.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TrObAs είπε

Καλησπέρα, εμένα μου έστειλαν για μείον 25% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι ο κωδικός για την έκπτωση. 

Snap up an icon with EXTRA 25% OFF. Big savings on sneakers, running gear, Originals and more in the adidas Outlet. From gym to court. Pitch to street. Reboot your wardrobe with the gear you love.

δεν υπάρχει κωδικός, είναι έξτρα 25% έκπτωση στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση (υποτίθεται, θα συμπληρώσω). Σε κάθε περίπτωση ισχύει ακόμα ο extra15 κωδικός

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπήκα από το mail και όντως έχει -25% απο τις ισχύουσες τιμές του outlet. 

Αρκεί να μην έχεις περασμένο τον κωδικό για -15% καθώς δε πάει επιπρόσθετα αλλά αναιρεί το -25 που δίνει το mail.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπήκα από το mail και όντως έχει -25% απο τις ισχύουσες τιμές του outlet. 

Αρκεί να μην έχεις περασμένο τον κωδικό για -15% καθώς δε πάει επιπρόσθετα αλλά αναιρεί το -25 που δίνει το mail.

Δηλαδή σου βγάζει το ultraboost 67,47; Είσαι σίγουρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Πώς το έκανες αυτό το κόλπο; Πες και σε εμάς :D

Απλά έκανα login με το account μου και έβαλα το πατούμενο στο καλάθι. Βέβαια μου ήρθε το mail χτες που λέει για -25% στις ισχύουσες τιμές, αλλά υποθέτω ήρθε στους πάντες.
Βασικό να σβήσετε το EXTRA15 γιατί το κρατάει περασμένο αν το έχετε βάλει παλιότερα.

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...