Doubt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Προχθές σε φυσικό κατάστημα (όχι στο κέντρο) περνώντας απ'έξω είδα "προσφορές 50%" κλπ κλπ. Σε 10 λεπτά είχα φύγει με τα grand court και 38 € λιγότερα. Έκανα και τη βόλτα μου στη λιακάδα.👍
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Η αποστολή της Adidas είναι οδικώς από Γερμανία με DHL (απλό ταχυδρομείο) δλδ και κάνει τουλάχιστον μια με δύο εβδομάδες (!). Ένας από τους λόγους που δεν προτιμώ το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θα το ξαναγραψω και εδω σχετικα με το νεο θεμα που μολις ειδα και εφυγε μαζι με 15ημερο αποκλεισμο του μελους που το ανοιξε: Την επομενη φορα που θα δω τα γνωστα ρεφεραλς ο αποκλεισμος θα ειναι μονιμος για οποιον το πραξει. Διαβαστε ορους χρησης, διαβαστε και την ταμπελα πανω στο παρον τοπικ! 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Η αποστολή της Adidas είναι οδικώς από Γερμανία με DHL (απλό ταχυδρομείο) δλδ και κάνει τουλάχιστον μια με δύο εβδομάδες (!). Ένας από τους λόγους που δεν προτιμώ το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Δεν ξέρω πως έρχονται ούτε πόσο καιρό κάνει, η DHL πάντως δεν είναι απλό ταχυδρομείο
teo_3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Παραγγελία στις 23/01 έφτασε Ελλάδα στις 05/02 και σε μένα σήμερα. Δύο εβδομάδες ακριβώς.
bromiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα ένα δέμα με μπλούζες και σορτς… Σε μια μπλούζα αν και ζήτησα Small και στο καρτελάκι γραφεί Small, επάνω στο τύπωμα της μπλούζας γράφει το σωστό νούμερο της που είναι Medium… Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από bromiaris
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Παρέλαβα σήμερα ένα δέμα με μπλούζες και σορτς… Σε μια μπλούζα αν και ζήτησα Small και στο καρτελάκι γραφεί Small, επάνω στο τύπωμα της μπλούζας γράφει το σωστό νούμερο της που είναι Medium… Τύπωσε τώρα μέσα από το site της adidas το χαρτάκι της επιστροφής, βρες ταινίες, κόλλα το πάνω στο δέμα, πήγαινε στο ταχυδρομείο, βγάλε χαρτάκι και περίμενε να το στείλεις, σε 2-3 εβδομάδες θα πάρεις και το refund σου. Ποιότητα λέμε το adidas.gr
TrObAs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, εμένα μου έστειλαν για μείον 25% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι ο κωδικός για την έκπτωση. Snap up an icon with EXTRA 25% OFF. Big savings on sneakers, running gear, Originals and more in the adidas Outlet. From gym to court. Pitch to street. Reboot your wardrobe with the gear you love.
ritchie77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, TrObAs είπε Καλησπέρα, εμένα μου έστειλαν για μείον 25% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι ο κωδικός για την έκπτωση. Snap up an icon with EXTRA 25% OFF. Big savings on sneakers, running gear, Originals and more in the adidas Outlet. From gym to court. Pitch to street. Reboot your wardrobe with the gear you love. δεν υπάρχει κωδικός, είναι έξτρα 25% έκπτωση στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση (υποτίθεται, θα συμπληρώσω). Σε κάθε περίπτωση ισχύει ακόμα ο extra15 κωδικός
TrObAs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 οκ γιατί έτσι όπως το ανέφεραν με μπέρδεψαν. Ευχαριστώ
Themos3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπήκα από το mail και όντως έχει -25% απο τις ισχύουσες τιμές του outlet. Αρκεί να μην έχεις περασμένο τον κωδικό για -15% καθώς δε πάει επιπρόσθετα αλλά αναιρεί το -25 που δίνει το mail.
christakos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Themos3 είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπήκα από το mail και όντως έχει -25% απο τις ισχύουσες τιμές του outlet. Αρκεί να μην έχεις περασμένο τον κωδικό για -15% καθώς δε πάει επιπρόσθετα αλλά αναιρεί το -25 που δίνει το mail. Δηλαδή σου βγάζει το ultraboost 67,47; Είσαι σίγουρος;
Themos3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δηλαδή σου βγάζει το ultraboost 67,47; Είσαι σίγουρος; 1
katsikoula Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Themos3 είπε Πώς το έκανες αυτό το κόλπο; Πες και σε εμάς
Themos3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, katsikoula είπε Πώς το έκανες αυτό το κόλπο; Πες και σε εμάς Απλά έκανα login με το account μου και έβαλα το πατούμενο στο καλάθι. Βέβαια μου ήρθε το mail χτες που λέει για -25% στις ισχύουσες τιμές, αλλά υποθέτω ήρθε στους πάντες. Βασικό να σβήσετε το EXTRA15 γιατί το κρατάει περασμένο αν το έχετε βάλει παλιότερα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Themos3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση