Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@overpower @Drake2015 Εχετε και οι 2 δικιο, γι' αυτο και επειδη απο BF εψαχνα ultra boost και την πατησα τοτε καθυστερωντας, τωρα βρηκα 3 χρωματα (με σοβαρη εκπτωση) στο νουμερο μου, τα 2 με 40% και το 1 με 50% , και χτυπησα αμεσα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ και ας ειχε 40% βαζοντας και το επιπλεον 15%. πηγε 91.77ε not bad.

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

στο νουμερο μου, 

btw στο ιδιο thread μου ειχαν προτεινει να παω στο επομενο νουμερο απο αυτο που φοραω (φοραω 46 και πηρα 46 2/3) και με βολεψε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

btw στο ιδιο thread μου ειχαν προτεινει να παω στο επομενο νουμερο απο αυτο που φοραω (φοραω 46 και πηρα 46 2/3) και με βολεψε.

εχω ηδη Ultraboost το 1ο τους μοντελο απο το 2013 οποτε δεν πηγαινα στα τυφλα (θεωρωντας οτι δεν εχουν αλλαξει φορμα) και πηρα το ιδιο (46 2/3 btw)

και ναι ισχυει οτι καλο ειναι να πας σε λιγο μεγαλυτερο νουμερο απο αυτο που φορας. μισο-1 νουμερο ισως πανω απο το "αθλητικο" σου και 1.5-2 πανω απο το νουμερο σου σε all-star.

Πχ εγω σε all-star φοραω 44.5 (ιδανικα) αλλα και 45αρια. Σε αθλητικα παντα φοραγα παραπανω, γυρω στο 46. Ε στα Ultraboost ηθελα το 46 2/3 .

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MetronAriston είπε

καλημερα..

βλεπω τα ULTRABOOST 19 τα οποια στο προηγουμενο thread που ειχε παλι εκπτωσεις , καθως και εκπτωτικο κουπονι vodafone , πηγαιναν στα 75 ευρω... (αλλα μονο 2 χρωμματα. ολο λευκο ή ολο μαυρο)

τωρα κοιταξα και ειδικα στο καταμαυρο (αλλα και στο λευκο νομιζω) δεν εχει καμια εκπτωση. Πού το ειδες?

Δημοσ.

Ρε,,, θα άφηστε τα 46 2/3 μην σας κόψω τα δάχτυλα.Γι αυτό δεν τα βρίσκω;εσείς τα παίρνετε;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου το σχόλιο .

Επίσης να τσεκαρετε και τιμές στα ελληνικά καταστήματα γιατί κάποια παίζουν φθηνότερα στις εκπτωσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aekfc212 είπε

Ρε,,, θα άφηστε τα 46 2/3 μην σας κόψω τα δάχτυλα.Γι αυτό δεν τα βρίσκω;εσείς τα παίρνετε;

Προσωπικα πηρα στην προηγουμενη προσφορα 😛 

Αλλα οντως τοτε ειχε περισσοτερα νουμερα (οπως φαινεται και στο αντιστοιχο θεμα που ειχε ανοιξει στις προσφορες)

Δημοσ.

Το λοιπόν, απο παλιότερο ποστάρισμα φίλου,  ισχύει ο κωδικός (T69N-X4Q2-GW97-VT262) για 20% και για όποιον ενδιαφέρεται για μέγεθος,  νούμερο US10 σε New Balance, Mizuno, Asics και Nike μου έκανε και σε αυτό.

Μόλις έκανα παραγγελία με άλλο κωδικό με 20% έκπτωση. Βουρ.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Το λοιπόν, απο παλιότερο ποστάρισμα φίλου,  ισχύει ο κωδικός (T69N-X4Q2-GW97-VT262) για 20% και για όποιον ενδιαφέρεται για μέγεθος,  νούμερο US10 σε New Balance, Mizuno, Asics και Nike μου έκανε και σε αυτό.

Μόλις έκανα παραγγελία με άλλο κωδικό με 20% έκπτωση. Βουρ.

Όντως ισχύει και σε μένα. Ωραίος φίλε. Το βάζω αρχικό post!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν κωδικό 20% διαθέσιμο από τα παλιά. Όποιος τον χρειάζεται pm. Σε αντίθεση με τον κωδικό της voda που δεν γινόταν δεκτός, αυτός γίνεται.

Δόθηκε!

Επεξ/σία από christakos07
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...