toyo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Θα επαναφέρω ένα θέμα γιατί βλέπω ότι δεν έχει βρεθεί λύση. Έχω τα windows 10 και ενώ στα 7 μου λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα το wol με το που εγκατέστησα τα 10 σταμάτησε να λειτουργεί απομακρυσμένα. Εδώ να πω ότι τα 10 τα πέρασα πάνω απ τα 7 τότε που τα έδιναν αρχικά δωρεάν αν έχει σημασία. Λοιπόν. ΄Εχω ανοίξει κανόνα στο τείχος, έχω ανοίξει πόρτα που την δείχνει ανοιχτή στο ρούτερ, έχω φτιάξει την κάρτα και το bios να είναι ενεργοποιημένα στα πακέτα. Στο lan λειτουργεί άψογα οποιαδήποτε ώρα που δείχνει ότι ο ρούτερ κρατάει την μνήμη. Η σύνδεση είναι vdsl του οτε με τον ρούτερ του οτε που δίνει.Τη βοήθειά σας γιατί δεν βρίσκω λύση.
akiz90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασες όλα τα βήματα που λέει εδώ? https://www.groovypost.com/howto/enable-wake-on-lan-windows-10/ Υ.Γ: Κοίτα και κάτω κάτω που λέει ότι κάποια power options από τα windows 8 και μετά μπορεί να κάνουν παρεμβολές στο WOL μήπως πρέπει να τα απενεργοποιήσεις.
toyo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, akiz90 είπε Δοκίμασες όλα τα βήματα που λέει εδώ? https://www.groovypost.com/howto/enable-wake-on-lan-windows-10/ Υ.Γ: Κοίτα και κάτω κάτω που λέει ότι κάποια power options από τα windows 8 και μετά μπορεί να κάνουν παρεμβολές στο WOL μήπως πρέπει να τα απενεργοποιήσεις. Σε ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω
toyo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς αν και πολλά απ αυτά που λέει το άρθρο τα είχα ήδη κάνει ρυθμίζοντας και τα τελευταία με τα power settings και πάλι μηδέν αποτέλεσμα. Απομακρυσμένα δεν αποκρίνεται. Υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται το no ip που χρησιμοποιώ ως dns; Μήπως θέλει αυτό κάποια ξεχωριστή ρύθμιση γιατί γενικά και μου ανανεώνεται κανονικά και λειτουργεί σωστά.
poihths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 είσαι σίγουρος ότι έχεις public ΙΡ και δεν είσαι πίσω απο ΝΑΤ του ISP σου; δες τι public IP έχει το ρουτερ σου και τι έχει το pc σου, αν δεν είναι ίδια είναι αυτό. Επιπλέον αν έχεις ΟΤΕ πρέπει να απενεργοποιήσεις το τοίχος προστασίας που έχει απο μόνος του ο ΟΤΕ στους πελάτες του
toyo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, poihths είπε είσαι σίγουρος ότι έχεις public ΙΡ και δεν είσαι πίσω απο ΝΑΤ του ISP σου; δες τι public IP έχει το ρουτερ σου και τι έχει το pc σου, αν δεν είναι ίδια είναι αυτό. Επιπλέον αν έχεις ΟΤΕ πρέπει να απενεργοποιήσεις το τοίχος προστασίας που έχει απο μόνος του ο ΟΤΕ στους πελάτες του Δεν γνωρίζω αν το βρήκα σωστά. Πήγα απ τον προσαρμογέα βρήκα το δίκτυο και πάτησα κατάσταση λεπτομέρειες. Εκεί μου εμφάνισε στο IPv4 την στατική ip που έχω δώσει στο pc μέσα στο τοπικό δίκτυο και όχι αυτή που βλέπω στον ρούτερ. Επίσης απ την Επιλογή δίκτυο και Internet μπήκα στο ethernet και είναι τσεκαρισμένο το ιδιωτικό δίκτυο. Να υποθέσω ότι εδώ υπάρχει λάθος; Και αν ναι πως το διορθώνω. Αν πάλι την public ip του υπολογιστή την βλέπω απο site οπως το open port checker τότε αυτή η Ip που βρήκα είναι η ίδια με αυτή που μου βγάζει ο ρούτερ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από toyo
ZELDA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Wake on lan σημαίνει ότι μπορείς ανοίγεις τον υπολογιστη σου από το ίδιο δίκτυο, εσύ θες wake on internet λογικά θα πρεπει να κάνεις bind την ip και mac adress της κάρτας δικτύου σου . Τσέκαρε την ip πίσω από το ΝΑΤ αν είναι η ίδια που παίρνει από ddns και πως βγαίνεις στο ίντερνετ και δοκίμασε με data Όχι με wifi.. Αυτό με το ιδιωτικό και δημόσιο δίκτυο δεν παίζει ρόλο, τσέκαρε ρυθμίσεις για αναστολή λειτουργιας και αδρανοποιηση και πρέπει να ενεργοποιήσεις το magic packet Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από ZELDA
toyo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ZELDA είπε Wake on lan σημαίνει ότι μπορείς ανοίγεις τον υπολογιστη σου από το ίδιο δίκτυο, εσύ θες wake on internet λογικά θα πρεπει να κάνεις bind την ip και mac adress της κάρτας δικτύου σου . Τσέκαρε την ip πίσω από το ΝΑΤ αν είναι η ίδια που παίρνει από ddns και πως βγαίνεις στο ίντερνετ και δοκίμασε με data Όχι με wifi.. Αυτό με το ιδιωτικό και δημόσιο δίκτυο δεν παίζει ρόλο, τσέκαρε ρυθμίσεις για αναστολή λειτουργιας και αδρανοποιηση και πρέπει να ενεργοποιήσεις το magic packet Τα έχω σετάρει όλα και κάρτες και αδρανοποίηση και η ip είναι σωστή και bios και τοίχο και πόρτες και με data εννοείτε απ το κινητό ή από άλλο δίκτυο με pc αλλά αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από toyo
ZELDA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, toyo είπε Τα έχω σετάρει όλα και κάρτες και αδρανοποίηση και η ip είναι σωστή και bios και τοίχο και πόρτες και με data εννοείτε απ το κινητό ή από άλλο δίκτυο με pc αλλά αρνείται πεισματικά να ανοίξει. ποια πόρτα ανοιξες ?
toyo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Στις 14/2/2020 στις 4:36 ΜΜ, ZELDA είπε ποια πόρτα ανοιξες ? Udp και Tcp 9
toyo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 5:09 ΜΜ, ZELDA είπε δεν χρειαζεται η tcp Το γνωρίζω αλλά την άνοιξα μήπως και. Παρόλα αυτά δεν είναι η αιτία που δεν ανοίγει το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα