Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Είναι δωρεάν για να παίξεις μέρχι να βγει το Alyx σε 2 μήνες. Σαν τα free weekends στο Steam.

Όχι add to library και είναι δικό σας για πάντα όπως συνηθίζεται στα περισσότερα freebies/giveaways. Μετά απο 2 μηνες απλώς θα κλειδωθεί και θα πρέπει να τα αγοράσεις αν θες να συνεχίσεις να τα παίζεις. Αν είσαι κάψας 2 μηνες είναι αρκετοί για να τα τελειώσεις όλα.

Που το αναφέρει αυτό?

The list of free games up for grabs includes the original Half-Life, Half-Life 2 and both expansions – Half-Life 2: Episode One and Half-Life 2: Episode Two. 

The only caveats here are the fact that you need to download the games through Steam – which, for most folks, isn’t a big deal – and you only have two months to claim the games. Once Half-Life: Alyx comes out in March, all the games will go back to their original price.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, markos9 είπε

ATI 2600 Ακριβως το ιδιο μηχανιμα ειχα κι εγω φιλε μου! :D

Φίλε δεν θυμάμαι καθόλου , πάντως έχω κρατήσει ακόμη mobo cpu ram gpu κάπου μέσα στην αππθηκη μου ...θυμάμαι ακόμα ότι και μετά από χρόνια έτρεχε άνετα gta San Andreas και cod 3 

Δημοσ.

Παιχνιδάρες. Ευκαιρία να τα ξαναλιώσω..

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ το κατάλαβα αμέσως:  Half-Life + Half-Life 2 +Half-Life 2: Episode One & Episode Two = 3!  Εεεε, το πιάσατε το υπονοούμενο; :) :P :P :P

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η δωρεάν λίστα περιλαμβάνει τα Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One & Episode Two.

να προσθέσω πως τώρα που μπήκα στο steam βλέπω ότι ισχύει και για τα Opposing Force και Blue Shift

Δημοσ.

Θυμαμαι ότι η ιδια εταιρια ειχε βγαλει ένα οn line fps του Β'ΠΠ (δε θυμαμαι το ονομα του), τι απεγινε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...