vdeseris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Είναι δωρεάν για να παίξεις μέρχι να βγει το Alyx σε 2 μήνες. Σαν τα free weekends στο Steam. Όχι add to library και είναι δικό σας για πάντα όπως συνηθίζεται στα περισσότερα freebies/giveaways. Μετά απο 2 μηνες απλώς θα κλειδωθεί και θα πρέπει να τα αγοράσεις αν θες να συνεχίσεις να τα παίζεις. Αν είσαι κάψας 2 μηνες είναι αρκετοί για να τα τελειώσεις όλα. Που το αναφέρει αυτό? The list of free games up for grabs includes the original Half-Life, Half-Life 2 and both expansions – Half-Life 2: Episode One and Half-Life 2: Episode Two. The only caveats here are the fact that you need to download the games through Steam – which, for most folks, isn’t a big deal – and you only have two months to claim the games. Once Half-Life: Alyx comes out in March, all the games will go back to their original price.
bringmevictims Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, markos9 είπε ATI 2600 Ακριβως το ιδιο μηχανιμα ειχα κι εγω φιλε μου! Φίλε δεν θυμάμαι καθόλου , πάντως έχω κρατήσει ακόμη mobo cpu ram gpu κάπου μέσα στην αππθηκη μου ...θυμάμαι ακόμα ότι και μετά από χρόνια έτρεχε άνετα gta San Andreas και cod 3
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Παιχνιδάρες. Ευκαιρία να τα ξαναλιώσω..
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος εν όψη κυκλοφορίας Alyx, ή ... βρε μπας και......
vampira Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ το κατάλαβα αμέσως: Half-Life + Half-Life 2 +Half-Life 2: Episode One & Episode Two = 3! Εεεε, το πιάσατε το υπονοούμενο;
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Η δωρεάν λίστα περιλαμβάνει τα Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One & Episode Two. να προσθέσω πως τώρα που μπήκα στο steam βλέπω ότι ισχύει και για τα Opposing Force και Blue Shift
rus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Θυμαμαι ότι η ιδια εταιρια ειχε βγαλει ένα οn line fps του Β'ΠΠ (δε θυμαμαι το ονομα του), τι απεγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα