Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, η Valve δίνει δυνατότητα στους gamers να αποκτήσουν δωρεάν τη σειρά παιχνιδιών Half Life, για τους επόμενους 2 μήνες.

Η δωρεάν λίστα περιλαμβάνει τα Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One & Episode Two. Το μόνο που θα χρειαστεί κάποιος να κάνει για να τα προσθέσει στη λίστα παιχνιδιών του, είναι να τα εγκαταστήσει από τη σχετική τους σελίδα στο Steam. Αυτό θα ισχύσει μόνο για τους επόμενους 2 μήνες, αφού με την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx τον Μάρτιο, τα παιχνίδια θα επιστρέψουν στις κανονικές τους τιμές.

Θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί η Valve δίνει δωρεάν παιχνίδια. Με τα γεγονότα του Half-Life: Alyx να συμβαίνουν πριν τα αντίστοιχα γεγονότα του Half-Life 2, ο gamer χρειάζεται να πάρει μία γεύση του κόσμου στον οποίο θα βρεθεί.

Σύμφωνα με το τελευταίο post της Valve στο Steam, το νέο VR παιχνίδι έχει κοινά στοιχεία με τα προηγούμενα επεισόδια και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος το Alyx είναι να παίξει τα Half-Life & Half-Life 2. Σε κάθε περίπτωση, το Alyx θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο ενώ θα διατίθεται δωρεάν με την αγορά κάθε Valve Index VR Headset.

Τα δωρεάν παιχνίδια της Valve είναι διαθέσιμα εδώ:

TechRadar

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως το καταφέρατε αλλά τα links δεν είναι clickable!

Anyway, βαρέθηκα με το Half Life. Το διασκέδασα πολύ με τα προηγούμενα, αλλά με τόση αναμονή για κάτι καινούργιο... Το πολύ το Κυρ' ελέησον το βαριέται κι ο παπάς! Όταν ακόμη μπορούσαν να βγάλουν κάτι που άντεχε δεν έβγαλαν τίποτα. Τώρα μέσα σε μια πληθώρα από πολύ καλά παιχνίδια του είδους, δεν νομίζω να σταθεί ακόμα και δίνοντας τζάμπα τα προηγούμενα.

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sinistargr είπε

δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά τα δίνει ολα μαζί 29,80 η ξεχωριστά παλι με κάποιο αντίτιμο το free που το είδατε ? 

Free to play για τους επόμενους δυο μήνες. Πρέπει να διορθωθεί το άρθρο.

Αναφορά σε κείμενο

Half-Life: Alyx is coming in March, and we are celebrating early by making all games in the Half-Life Series FREE to play for Steam users, from now until the day it launches!

If you already have Steam installed, you can click the following links to start playing now!
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, προφανώς τα links θα διορθωθούν, αν μπείτε στο techradar δουλεύουν, και με το που τα κάνετε κλικ αμέσως φορτώνει το steam προγραμματάκι και τα κάνει install. απλά και εγώ αυτό που δεν κατάλαβα, αν τα εγκαταστήσουμε, μετά από 2 μήνες θα πρέπει να τα πληρώσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα παίζουμε;

EDIT

Κάπου αλλου διαβάζω, 

"For the next two months, each of the Half-Life games will be free to play on Steam. This is basically a two-month-long trial; you won’t get to keep these games."

https://www.theverge.com/2020/1/21/21075615/half-life-games-steam-free-valve-alyx-giveaway

Επεξ/σία από TheBus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δωρεάν για να παίξεις μέρχι να βγει το Alyx σε 2 μήνες. Σαν τα free weekends στο Steam.

Όχι add to library και είναι δικό σας για πάντα όπως συνηθίζεται στα περισσότερα freebies/giveaways. Μετά απο 2 μηνες απλώς θα κλειδωθεί και θα πρέπει να τα αγοράσεις αν θες να συνεχίσεις να τα παίζεις. Αν είσαι κάψας 2 μηνες είναι αρκετοί για να τα τελειώσεις όλα.

Επεξ/σία από Alexaras1991
  • Like 2
Δημοσ.

Αχ το brand που με κάνει να παίζω ακόμα και τώρα πταν το λησμονώ .. είχα αγοράσει premium έκδοση τότε το 2001 όπου είχε μέσα 4 cd ( half-life - blue shift - opposing force - counter strike ) .... τα είχα λιώσει όλα !!! Και ακόμη παίζω το story του half-life ... εντομεταξυ γράφει πάνω στο κουτί τα requirements για το pc , σε φάση pentium 3 με 64 mb ram και 20mb ( ή κάτι τέτοιο σε gpu ) ασεεεεεεεε . Και τότε αν θυμάμαι καλά είχα έναν pentium 4 socket 478 με 256 mb ram και 256mb gpu amd agp , αλλά δεν θυμάμαι πως λεγόταν . Πετούσε το μηχάνημα 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε

Είναι δωρεάν για να παίξεις μέρχι να βγει το Alyx σε 2 μήνες. Σαν τα free weekends στο Steam.

Όχι add to library και είναι δικό σας για πάντα όπως συνηθίζεται στα περισσότερα freebies/giveaways. Μετά απο 2 μηνες απλώς θα κλειδωθεί και θα πρέπει να τα αγοράσεις αν θες να συνεχίσεις να τα παίζεις. Αν είσαι κάψας 2 μηνες είναι αρκετοί για να τα τελειώσεις όλα.

To Half life 2 ειναι μερικες ωρες gameplay, εαν παιζεις 3η 4η φορα.

Την 1η φυσικα, σαν τα πιθηκια, ολοι παιζαμε με τους τσιμεντολιθους, τα κιβωτια και τα δισκοπριονα καθως χαιρομασταν τα physics!! 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιχνιδαρα ακομα και για 2 μηνες ειναι αρκετο οποιος θελει να το ξαναεπισκεφτει και ιδικα αυτοι που εχουν ενα 4κ μονιτορ

για να δουν κατι παραπανω,

Δημοσ.

Αξέχαστες ώρες τότε, τώρα όμως δεν μου πάει το χέρι να το ξαναπαίξω. Εδώ το division το 2 και μου φαίνεται παλιό. 

Και το καινούριο που θα βγει, πόσο πιο καλό να είναι από τους ΑΑΑ τίτλους που ήδη υπάρχουν; Θα πρέπει να είναι κάτι εξωφρενικά πρωτότυπο για να ξεχωρίσει. 

Μόνο GTA 6 περιμένουμε :)

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Αξέχαστες ώρες τότε, τώρα όμως δεν μου πάει το χέρι να το ξαναπαίξω. Εδώ το division το 2 και μου φαίνεται παλιό. 

το Black Mesa πάντως είναι εξαιρετικό για κάποιον που θέλει να παίξει το πρώτο HL με φρέσκα γραφικά, ειδικά τώρα που έδωσαν και τον Xen! 

δεν είναι free βέβαια, αλλά κατά καιρούς το βγάζουν σε προσφορά

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bringmevictims είπε

Αχ το brand που με κάνει να παίζω ακόμα και τώρα πταν το λησμονώ .. είχα αγοράσει premium έκδοση τότε το 2001 όπου είχε μέσα 4 cd ( half-life - blue shift - opposing force - counter strike ) .... τα είχα λιώσει όλα !!! Και ακόμη παίζω το story του half-life ... εντομεταξυ γράφει πάνω στο κουτί τα requirements για το pc , σε φάση pentium 3 με 64 mb ram και 20mb ( ή κάτι τέτοιο σε gpu ) ασεεεεεεεε . Και τότε αν θυμάμαι καλά είχα έναν pentium 4 socket 478 με 256 mb ram και 256mb gpu amd agp , αλλά δεν θυμάμαι πως λεγόταν . Πετούσε το μηχάνημα 

ATI 2600 Ακριβως το ιδιο μηχανιμα ειχα κι εγω φιλε μου! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...