Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, κοιτάω να φτιάξω ένα σύστημα με μέγιστο κόστος 350-400 € κυρίως για gaming με μέτριες απαιτήσεις. Υπάρχει τροφοδοτικό, κουτί και περιφερειακά. 

Στην διάθεση μου επίσης υπάρχει και μια gtx 770 και σκεφτόμουν αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτή σε ένα σύστημα με ryzen ξεκάθαρα για διευκόλυνση τη στιγμής. 

Μπορεί αυτό να γίνει ή το bottleneck είναι στο τσεπάκι; 

Επεξ/σία από Georgegoum
Δημοσ.

Θα παίξει μια χαρά αλλά με τους περιορισμούς που θέτει η ίδια η κάρτα γραφικών λόγο της παλαιότητας της.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Θα παίξει μια χαρά αλλά με τους περιορισμούς που θέτει η ίδια η κάρτα γραφικών λόγο της παλαιότητας της.

Ωστόσο λόγω καλύτερων μνημών και επεξεργαστή θα βοηθηθεί στο gaming; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι αυτό. Κάποια παραπάνω fps λογικά θα έχεις (τώρα τι CPU έχεις?) , το πόσο παραπάνω είναι μετά θέμα του κάθε game. Σίγουρα θα κόβει πάντως η κάρτα, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να την αλλαξεις για να έχει νόημα η αναβάθμιση. Είναι το βασικότερο κομμάτι για gaming. Γιατί δεν την πουλάς για να βάλεις καμια μεταχειρισμένη 570-580? Ειδικά για 570 δε νομίζω να θες πάνω από 30-40 ευρώ επιπλεον. Κατά τα άλλα τι θα βάλεις? Επίσης τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση/hz? 

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Georgegoum είπε

Ωστόσο λόγω καλύτερων μνημών και επεξεργαστή θα βοηθηθεί στο gaming; 

Όχι ιδιαίτερα, η κάρτα είναι ο ποιό αδύναμος κρίκος εδώ.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Η κάρτα σου είναι χειρότερη κατά 20% της 570 και καλύτερη της 560 κατά 20%. Θα κάνεις μια χαρά δουλειά για λίγο καιρό και μετά την αλλάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, daredevil1 είπε

Η κάρτα σου είναι χειρότερη κατά 20% της 570 και καλύτερη της 560 κατά 20%. Θα κάνεις μια χαρά δουλειά για λίγο καιρό και μετά την αλλάζεις.

Η διαφορά με την 570 είναι αρκετή,  30%+. Μην εμπιστευεσαι σελίδες τύπου userbenchmeck. Σκέψου ότι η 770 είναι επιπέδου 1050 ti, και σε καινούρια games πιο κάτω λόγω παλιάς αρχιτεκτονικής αλλα και έλλειψης υποστηριξης εδώ και χρόνια. Επιπλέον έχει πιθανότατα 2gb μνήμη (έβγαινε και με 4 αλλά σχεδόν όλες είναι με 2, οπότε απλά υποθέτω εδώ). Είναι μια αλλαγή που βγαίνει σχεδόν τσάμπα. Αν είναι σε λίγο καιρό να βάλει κάτι ακόμα καλύτερο τότε ΟΚ, αλλά να μείνει με την 770 σε καινούριο gaming σύστημα δεν μοιάζει λογικο .

Δες που είναι η 570 σε σχέση με την 1050 ti και υπολόγισε για την 770.

https://www.techpowerup.com/review/sapphire-rx-570-pulse/30.html

ή σε πιο καινούρια benchmarks

https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-gtx-1650-gaming-x/27.html

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε

Εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι αυτό. Κάποια παραπάνω fps λογικά θα έχεις (τώρα τι CPU έχεις?) , το πόσο παραπάνω είναι μετά θέμα του κάθε game. Σίγουρα θα κόβει πάντως η κάρτα, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να την αλλαξεις για να έχει νόημα η αναβάθμιση. Είναι το βασικότερο κομμάτι για gaming. Γιατί δεν την πουλάς για να βάλεις καμια μεταχειρισμένη 570-580? Ειδικά για 570 δε νομίζω να θες πάνω από 30-40 ευρώ επιπλεον. Κατά τα άλλα τι θα βάλεις? Επίσης τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση/hz? 

Το pc δεν το χρησιμοποιώ εγω οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα τωρα, αλλά είναι 10ετιας με triple channel ddr4 6gb και i7 πρώτης γενιάς 

Η κάρτα θα αλλαχτεί απλά λίγο αργότερα ώστε να μην ξεφύγει το σύστημα από τα 400€

1 ώρα πριν, daredevil1 είπε

Ότι θα αλλαχτεί είναι σίγουρο στο άμεσο μέλλον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...