Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλη μου λογιστρια μεσα στο γραφειο της εχει 3 υπολογιστες. Τον δικο της που ειναι σαν server με 10αρια για καποια λογιστικα προγραμματα και αλλους 2 με windows 7.

Επειδη η δουλεια που κανουνε ειναι συγκεκριμενη, με ρωτησε αν θα πρεπει να βαλουνε τα 10.

Μεσα ομως οι υπολογιστες ειναι τιγκα στα προγραμματα και το φορματ δεν θα ειναι τοσο ευκολο.

Τι λετε εσεις?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Καλή μας ημέρα,

Θα πρέπει πρώτα να ρωτήσει την εταιρία ή τις εταιρίες από όπου προμηθεύθηκε τα προγράμματα αυτά, αν οι εκδόσεις που έχουν είναι συμβατές και με τα 10αρια. Ας δείτε καλού κακού και αν οι εκδόσεις που έχει είναι 32 ή 64 bit.

Υπό ιδανικές συνθήκες επιτρέπεται αναβάθμιση μέσα από τα windows 7 σε 10άρια. Εγώ θα πρότεινα το εξής. Να αγοράσετε έναν καινούργιο δίσκο και να κάνετε ghost σε ένα από τα δύο “workstation”. Όταν τελειώσει η διαδικασία να κλείσετε ή ακόμα καλύτερα να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα προστασίας και να ξεκινήσετε την διαδικασία αναβάθμισης μέσα από τα windows 7. Θα πάρει χρόνο η όλη διαδικασία αλλά είναι βέβαιο ότι είναι η πιο ανώδυνη επιλογή.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Δημοσ.

Εγω λογιστηρια απλα δε τα πειραζω. Χτες κιολας που βαλθηκα να αναβαθμισω πισι λογιστηριου που ειχε 7, απλα εκανα clone το παλιο δισκο σε ssd και του εβαλα και μνημη.............. καινουργιο πισι, 2 φορες μου εστειλε μηνυμα το ποσο ευχαριστημενη ειναι η λογιστρια.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ με τα λογιστήρια, γιατί μετά από αναβαθμίσεις ή αλλαγές hardware, σχεδόν πάντα κλειδώνουν τα προγράμματά τους!

Συνεννόηση ΠΡΩΤΑ με τις εταιρίες των λογιστικών προγραμμάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...