barrdock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εχω 16gb απο αυτη τη ram:https://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmk8gx4m1a2400c14r-vengeance-lpx-red-8gb-ddr4-2400mhz-p-PER.549703 και λεω να βαλω αλλα 16gb.Το διλημα που εχω ειναι αν θα προσθεσω τωρα αλλα 16gb η αν θα κρατησω αυτες που εχω κανα χρονο, και μετα που θα βγουν καλυτερες και πεσουν οι τιμες να παρω 32gb απ την αρχη; Ο επεξεργαστης μου ειναι ο i7 7700k και η καρτα γραφικων μου ειναι:msi gtx 1080 8gb gaming x.
Kastor-nt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Σε ένα χρόνο έχεις σκοπό να κάνεις γενική αναβάθμιση ή απλά εννοείς να αναβαθμίσεις μόνο τη ραμ ? Αν μιλάμε για το πρώτο ναι, περίμενε ως εχεις, δεν είναι και λίγα τα 16 που έχεις για τώρα... Αν σκοπεύεις του χρόνου να αλλάξεις μόνο ραμ ε τότε όχι, καλύτερα πάρε τώρα τα 16 ακόμα.. Σε κάθε περίπτωση σκέψου για ποιο λόγο και αν χρειάζεσαι περισσότερη μνήμη..
tzimasr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μην πάρεις τίποτα είσαι μια χαρά και με τα 16. Του χρόνου μια και καλή. Εκτός αν βρεις πολύ καλή προσφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα