Προς το περιεχόμενο

Samsung TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληςπερα σας.

εχω μια samsung UE55F8000. Έως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα από ταινίες και σειρές που έβλεπα μέσω usb. Ξαφνικά τις σειρές της apple συγκεκριμένα, δεν μου τις παίζει. Μου βγάζει μήνυμα οτι το αρχείο προς το παρών δεν υποστηρίζεται.. (τα αρχεία ειναι ATVP.WEB-DL.DDP5.1.H.264)

ξερει να μου πει κάποιος αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις stream τις ταινίες με ένα DLNA server ( UMS / KODI σε windows, minidlna στο linux ). Σιγουρέψου ότι θα κάνεις disable το transcoding.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις extract τα streams και να τα βάλεις εσύ σε ένα καινούργιο container.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
11 ώρες πριν, elpenor είπε

Δοκίμασε να κάνεις stream τις ταινίες με ένα DLNA server ( UMS / KODI σε windows, minidlna στο linux ). Σιγουρέψου ότι θα κάνεις disable το transcoding.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις extract τα streams και να τα βάλεις εσύ σε ένα καινούργιο container.

11 ώρες πριν, elpenor είπε

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου. 
Να ξεκαθαρίσω οτι οι σειρές που κατεβάζω στον υπολογιστή τις περνάω σε σκληρό δίσκο και τις βλέπω στην τηλεόραση. 
Αυτά που μου έγραψες (επειδή ειμαι άσχετος) τα κάνω στον υπολογιστή σαν πχ μετατροπή αρχείου και τα περνάω μετά στον σκληρό διάκο για να τα δω στην τηλεόραση μου;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Descent1 είπε

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου. 
Να ξεκαθαρίσω οτι οι σειρές που κατεβάζω στον υπολογιστή τις περνάω σε σκληρό δίσκο και τις βλέπω στην τηλεόραση. 
Αυτά που μου έγραψες (επειδή ειμαι άσχετος) τα κάνω στον υπολογιστή σαν πχ μετατροπή αρχείου και τα περνάω μετά στον σκληρό διάκο για να τα δω στην τηλεόραση μου;; 

Με το DLNA η τηλεόραση στα Source "βλέπει" το PC σου και παίζει τις ταινίες που έχει αυτό στο δίσκο με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι με το USB, αρκεί να έχει αρκετά γρήγορο wifi (δηλαδή να είναι σχετικά κοντά στο router) ή ethernet.

Η δεύτερη περίπτωση είναι σαν μετατροπή αρχείου, όχι όμως του video/audio stream αλλά μόνο του container που τα περιέχει, γίνεται με πάρα πολλά tools όπως το mkvtoolnix / mkvextractgui .

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...