stdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας. Σκέφτομαι την αγορά powerline για σύνδεση με το PS4 (για ONLINE GAMING) μιας και το router είναι στα 10 μέτρα και ανάμεσα 3 τοίχοι. Η σύνδεση μου είναι 50αρα . Θα ήθελα τη γνώμη σας αν θα κάνουν δουλειά και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο σχετικά οικονομικό.
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, stdr είπε Γεια σας. Σκέφτομαι την αγορά powerline για σύνδεση με το PS4 (για ONLINE GAMING) μιας και το router είναι στα 10 μέτρα και ανάμεσα 3 τοίχοι. Η σύνδεση μου είναι 50αρα . Θα ήθελα τη γνώμη σας αν θα κάνουν δουλειά και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο σχετικά οικονομικό. κάνουν, είχα το πιο φθηνό της tp link σε ps4 για 50αρα ήταν μια χαρά Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
stdr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα κάποιο(α);
Parasomnia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Έχω πάρει από το e-shop το σετ TP-LINK TL-PA7010P γύρω στα 52€. Τα συγκεκριμένα plc δεν έχουν WiFi, αν θέλεις με WiFi κοίταξε κάτι άλλο. Εγώ έχω βάλει ένα αρκετά καλό dual band modem/router και το χρησιμοποιώ ως access point. Πάνω του βάζω το ps4 ενσύρματα, και άλλες συσκευές ασύρματα (tv box, κινητό, smart plugs ...) Εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ με αποσυνδέσεις. Μπορεί να είναι 1000ρια, αλλά λόγω παλιάς εγκατάστασης και απόστασης πιάνουν μόνο 200-300Mbps τα οποία όμως είναι υπεραρκετά σε σχέση με την 30ρα VDSL που έχω.
stdr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Οκ θα το δω. Να υποθέσω με ένα παλιό router του ΟΤΕ θα κάνω δουλειά;
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 On 23/01/2020 at 10:47, stdr said: Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα κάποιο(α); θα προτιμουσα fritz ή devolo σαν πιο καλες και μετα tp link.παιζουν με ολα τα ρουτερ On 23/01/2020 at 11:23, Parasomnia said: Έχω πάρει από το e-shop το σετ TP-LINK TL-PA7010P γύρω στα 52€. Τα συγκεκριμένα plc δεν έχουν WiFi, αν θέλεις με WiFi κοίταξε κάτι άλλο. Εγώ έχω βάλει ένα αρκετά καλό dual band modem/router και το χρησιμοποιώ ως access point. Πάνω του βάζω το ps4 ενσύρματα, και άλλες συσκευές ασύρματα (tv box, κινητό, smart plugs ...) Εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ με αποσυνδέσεις. Μπορεί να είναι 1000ρια, αλλά λόγω παλιάς εγκατάστασης και απόστασης πιάνουν μόνο 200-300Mbps τα οποία όμως είναι υπεραρκετά σε σχέση με την 30ρα VDSL που έχω. και καινουρια να ηταν η καλωδιωση μην περιμενεις πολυ παραπανω εκτος αν ειναι στο ιδιο δωματιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα